Atbildes vēstule
Ancei uz Ierakstu šajā diskusijā 02.03.2013 21:54
Pirmkārt, ja arī Tu atbildēji ne tikai man vienai, tad tomēr
es biju viens no cilvēkiem, kam adbildi adresēji (par cik atbildēji uz tieši manu komentāru). Nav taču tā, ka tas, ko rakstīji pret manis teikto, nekādā veidā uz mani nebūtu ticis attiecināts. Tādēļ
neredzu nekādu iemeslu, kādēļ Tev būt pārsteigtai, ka es savukārt atbildēju uz to koentāru, par cik biju viens no cilvēkiem, kam tas bija veltīts.
Starp citu, gribu uzsvērt, ka laikam es izteicos nepilnīgi, taču vēlākajos komentāros paskaidroju, ka tas, ko Tu (un citi) no mana komentāra saprata, nebija precīzi, ko gribēju teikt. Kā arī papildināju savu viedokļa izklāstu.
Kas attiecas uz uzrunas "tu" rakstīšanu ar lielo vai mazo burtu, tas varbūt patiešām ir lieki, taču jau no sākuma tas bija lieki no Tavas puses - savā komentārā rakstīji:
neuzrunāju šeit nevienu uz "jūs", pie tam ar mazo burtu.
pēc kā varētu secināt, ka tā nav bijusi uzruna vienai konkrētai personai, jo, ja tā būtu, to Tu rakstītu ar lielo butru. Taču tas nozīmē arī, ka pēc analoģijas arī uzruna ar vārdu "tu" būtu rakstāma ar lielo burtu, taču tajā pašā komentārā Tu mani uzrunāji ar mazo
komentārs netika adresēts tev personīgi
Es nerakstīju muļķīgi nevajadzīgu komentāru, es tikai atbildēju uz Tavējo.
Paldies. Šoreiz tā nav kā vēl viena piekasīšanās, es tikai paskaidroju sevi.
Zaptesburka.