Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Negribu bērnus.

Reitings 225
Reģ: 07.01.2012
Sapratīs noteikti vien tās, kuras domā līdzīgi, (ja tādas vispār šeit atrodas, maza cerība) citādi - gatavojos publiskai noriešanai.
Atklāti sakot, nezinu kā tā sakarīgāk izstāstīt, bet šovakar tik skumīgs noskaņojums un vēlos izkratīt sirdi...

Jau kopš bērnības atceros, ka pārsvarā nesakrita domas ar citiem vienaudžiem. Dažādās sfērās. Nē, tagad nesākšu lielīties, cik es stilīga, ka neesmu kā visi, cik man alternatīvi uzskati utml. Šoreiz runa ir par ko konkrētu - bērni. Es tos nevēlos. Nevēlos būt māte. Nekad neesmu vēlējusies un neteiktu, ka īsti gaidu to brīdi, kad sākšu gribēt, ja tas kādreiz pienāks. Nu ko, nav jau nekāda dižā problēma - nevēlies, netaisi ij miers, ne? Bet apkārtējo ''spiediens'' kaut kā liek visu laiku par to iedomāties un tad ir kā ir.
Varbūt neesmu vēl pieaugusi, nav atplaukušas mātišķās jūtas? Bet, piemēram, jau pamatskolas laikos, visas kā viena starpbrīžos čaloja cik ļoti vēlās sev mazo, nevar vien sagaidīt, kad satiks savu īsto un piedzemdēs daudz bērniņu. Ko es? Sēdēju stūrī un klusēju. Nav jau tā, ka vienkārši pagadījos tādā bērnu gribētāju bariņā. Visām taču patīk, visām taču gribās, visas taču jūsmo par mazu bērnu bildītēm un drēbītēm. Izņemot mani, kurai šermuļi iet pāri kauliem dzirdot bērnu brēkšanu.
Un neesmu arī kaut kāda ļauna fūrija, bez dvēseles, nebūt ne. Ja pret visiem būtu nepatika, tad neveidotu šo diskusiju un nesāktu to jau uzskatīt par kaut kādu problēmu.

Laikam nomiršu viena pati ar septiņdesmit kaķiem apkārt, eh.
28.02.2013 19:11 |

Reitings 3599
Reģ: 05.09.2012
Tev tak ir tik 21 gads!! Baudi dzīvi, nevis domā un satraucies par to, ka negribi bērnus. Varbūt ar laiku tas manīsies..varbūt nē. Kas to lai zin? Vnk dzīvo!
01.03.2013 15:01 |

Reitings 848
Reģ: 14.04.2010
Ironiska, arī mans aicinājums nav bērni, iespējams mūsu misija un piepildījums dzīvē tik tiešām ir kaut kas cits :)
01.03.2013 15:05 |

Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
tādu negribētāju ir daudz.Un spiedies ir un kas mani pārsteidz no mana tēva un viņa mātes(manas mes)!!!Esmu tikko sākusi studēt,vēl tikai 1. kurss,priekšā vēl 5 studiju gadi,bet man jautā,kad mums ar draugu būs bērni,esot labs laiks,bērniem patīkot jauni vecāki(man 20,viņam 22).Pirmkārt kādi bērni,kad ne vienam,ne otram nav savas dzīvesvietas un normāla darba arī nav,otrkārt IZGLĪTĪBA,trēskārt es jau no 13 gadu vecuma saku,ka man bērnu nebūs.Reāli sanāk,ka kopš sapratu,ko tas vispār nozīmē-bērni,sākot no grūtniecības,dzemdībām un beidzot ar pašu faktu-bērns,es emsu droša,ka es sev to nenodarīšu.
Es sevi pārāk mīlu,neesmu mazohiste,lai pakļautu sevi tām šausmas,un pretēji vispārpieņemtajam uzskatam,ka ar gaidem pārējot,man šis uzskats ar gadiem tikai nostiprinās.Bērniem manā dzīvē vietas nav.
Esmu neskaitāmas reizes mēģinājusi viņus pieņemt(nu zin kā,būtu vieglāk,ja tomēr būtu normāla,bet katru reiiz,kad iedomājos,ka anv tik traki,viņi kaut ko izdara-iepin matos kaut kādu lidojošu sūdu tā,ka es bļaudama varu viņu no turiens plēst laukā,iesper manam sunim,terorizē manu suni un sajūsminās par to kā tas no viņa mūk,kaut ko ķērc,niķojas.Esmu šokā,ka mana 6 gadus vecā māsa komandē manu mammu!Runā pretī,komandē vai viņa ies atpūsties ebz viņas vai neies un pamēģini tik neklausīt,sākas taurēšana!Nu i nafig to vajag?Pēc tam viņi izaug un tā pat paliec viena,bērniem ir sava dzīve un kaut kādiem večiem laika nav.Lai tik būtu,kas pēc tam zemē ierok.Man būs,kas zemē iebāž arī bez dzemdēšanas un krāmēšanās, ir 6gadīga māsa un vasarā tēvam būs bērns.
01.03.2013 22:46 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits