Zvanīt?

Reitings 3376
Reģ: 18.03.2012
Tāds muļķīgs jautājums. Vīrietis vakar aizdevās atpūsties ar draugiem, bet vēl joprojām nav atgriezies no savas guļankas. Pirms viņa aiziešanas bija strīds pluss vēl dažas dienas neesam īsti nemaz sarunājušies (sastrīdējāmies). Gribās zināt, kur ir un ko dara, bet lepnums neļauj piezvanīt, jo šoreiz patiešām esmu aizvainota. Man arī viņš nav ne zvanījis, ne rakstījis. Sirdī sāpe, taču tā atkal negribas piekāpties pirmajai.
28.02.2013 15:22 |

Reitings 218
Reģ: 28.02.2013
Es savam viirietim reizeem lauju izskrieties :D bet tas notiek reti- parasti jau gan mees kopa visur dodamies, bet ja es netieku un vinjam ljoti gribaas, lauju iet atpuusties- bet ar nosaciijumu, ka no riita jabuut majaas :) shaadi notiek mm 1-2 gadaa! tad ir reizes, kad sis brauc apciemot saveejos radiniekus, draugus- un atkal, ja es tajaa laikaa netieku- gadaas , ka sis aiztuseejas ar draugiem uz dienaam 3, taa kaa tas arii ir ljoti, ljoti reti tad viss piedodaas :D Parasti gan visur dodos kopaa ar vinju :)
01.03.2013 12:49 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
Izskatās, ka vīrietis galīgi nav gatavs ģimenei un bērniem, jo lai kāds būtu strīds ar sievu vai aizvainojums, atbildībai kaut vai pret bērnu ir jābūt. Te izskatās pēc gadījuma, kad vīrietis domā "o, mums ir strīds! Lielisks iemesls, lai patusētos apkārt vairākas dienas!". Neļauj sev kāpt uz galvas, citādi tas nekad nemainīsies.
01.03.2013 13:01 |

Reitings 1308
Reģ: 08.12.2011
Nu man arī liekas,ka puisis kkāds dīkdienis,darbadienās iet tusēties. Darba nav?
Un noteikti nav attaisnojums,ka vīrietim vajag izskrieties utt. Tomēr ir mazs bērns un visu tgd jāpakārto mazajam. Bērns tacu arī redz un jūt,ja mamma ir noskumusi,nogurusi utt un viss dēļ tāda kretīna.
Autore tiešām,manuprāt,vai nu neciena sevi vai vnk nav citas izejas,jo nevar aiziet no viņa dēļ dzīvokļa vai kkā tā. Ir draudzene,kura dzīvo ar veci,kurš viņu ļoti krāpj un pazemo,bet neiet prom,jo nav kur un cieš šo visu.
Tev varbūt nav tik traks gadījums,bet vng padomā par savu bērnu.
01.03.2013 13:05 |

Reitings 1308
Reģ: 08.12.2011
Un tu biju tā,kura rakstīja forumā,par to ka tavējais džeks pateica,ka ļautu,lai mauka viņam sūkā,jo tu nevari. Nu un kas tas par džeku tādā gadījumā?Lops.
01.03.2013 13:07 |

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
Mans tēvs vienmēr speciāli meklēja kašķi, lai būtu iemesls ''aiziet no mājām''. Tad arī gāja uzdzīvot. Iespējams, ka šis vīrietis rīkojas līdzīgi.

Es saprotu, ka esmu vēl jauna un zaļa, un bērna man nav, bet man nav skaidrs kāpēc sievietēm ir ar tādiem tipiem jāsamierinās? Kāpēc jāpiedod, jācenšās, ja pats cilvēks būtībā neko no tā nevēlas? ''Izskrieties'' vīrietis varēja PIRMS iesaistījās nopietnās attiecībās un noteikti PIRMS radīja bērnu. Tagad viņam ir jāpiekopj pieauguša cilvēka-tēva dzīve. Un nevienai sievietei nav pienākums auklēties gan ar bērnu, gan ar tēvu bērna prātā.
01.03.2013 13:08 |

Reitings 218
Reģ: 28.02.2013
Mans tēvs vienmēr speciāli meklēja kašķi, lai būtu iemesls ''aiziet no mājām''. Tad arī gāja uzdzīvot. Iespējams, ka šis vīrietis rīkojas līdzīgi.

sis tieshaam vareetu izskatiities peec patiesiibas, man arii taa beerniibaa bija :)

bet par to izskrieshanos- esot jauniem un bez beerniem, kaapec ne- bet arii saglabaajot cienju un darot to kopaa :) bet ja ir beerns, sorry, jaauznemaas ir atbildiiba, cuukjis ne viirietis! :(
01.03.2013 13:12 |

Reitings 606
Reģ: 31.01.2013
Tev varbūt nav tik traks gadījums,bet vng padomā par savu bērnu.

Tieši tā. parasti pieņemts uzskatīt, - kā gan bērns bez tēva augs utml...
Bet bērnam būs 10x labāk, ja viņam nebūs jāskatās uz to, kā mamma bēdājās ir nogurusi un arī lielākam augot pašam jāuztraucās,kur pazudis tētis un kāpēc vecāki strīdas. Tas ir šausmīgi, un atstāj lielu ietekmi uz bērnu.
Bet nu katrs kārto savu dzīvi, un izvēlas kādu spriedumu sev parakstīt.
01.03.2013 13:17 |

Reitings 90
Reģ: 27.01.2013
Nu, dzerstīšanos es nekādā gadījumā neatbalstu, bet savādāk situācija ir visnotaļ pazīstama, un puiša domugājiens man arī ir daudzmaz skaidrs. Ir daudzi gadījumi, kad šāda un līdzīga rīcība ir sapritama un attaisnojama.
01.03.2013 13:19 |

10 gadi
Reitings 4681
Reģ: 29.01.2009
Pirmā Sieviete, nu, ir pārradies mājās?
01.03.2013 14:40 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Vispār man palika skumji un dusmu uzsita! Pirmā Sieviete, Tu citā diskusijā rakstīji, ka dzīvojat viņa dzimtajā pusē, kur Tev nav draugu, bet viņam ir (kā jau saprotam arī no šīs diskusijas). Tas ir drausmīgi netaisni un viņš to arī izmanto - ka nekur neaiziesi, ka nav Tev tur draugu, kam pasūdzēties. Viņš noteikti saviem draugiem par jūsu strīdu izsūdzējās un visi gan jau nolēma, ka Tu esi sliktā un vainīgā (jo būs taču sava čoma pusē, loģiski). Tev tur vnk nav aizmugures un vienīgais, kas atliek, ir gaidīt un paciest.
Mazliet velku paralēles arī ar sevi, nu ne tik traki, bet man arī ir līdzīgi, ka, ja nu kas, te man nav pie kā aiziet un pasūdzēties, kamēr manējam ir bars "atbalsta grupas jebkuram gadījumam".
Es Tavā vietā, ja justu, ka nekas nemainās pēc mierīgāsm sarunām, vnk ņemtu bērnu un arī dzīvotos vairākas dienas (ja iespējams) pie draudzenēm, lai izjūt, kā tas ir. Un tad, ja viss iet tikai sliktāk un sliktāk - tad lai nav arī un šķiraties! Nevajag mocīties visu dzīvi! Tiešām, pakrāj arī kādu naudiņu nebaltām dienām :)
01.03.2013 16:34 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
te man nav pie kā aiziet un pasūdzēties, kamēr manējam ir bars "atbalsta grupas jebkuram gadījumam".

esmu izjutusi tās sajūtas. drausmīgas. protams, mēs nezinām, vai pirmā sieviete gadījums ir tieši tāds, kad vīrietis saviem draugiem visu stāsta utt., bet es pati savās attiecībās esmu likusi noprast, ka draugu un ģimenes iejaukšanās mūsu attiecībās nav vēlama. bijuši par to miljons strīdi, pārmetumi, pat kāds ģimenes loceklis ir ticis līdz sirds dziļumiem aizvainots, bet vismaz situācija ir uzlabojusies, jo manējais zināja, ka mūsu attiecību pārrunāšanu ar citiem turpmāk uzskatīšu par nodevību.
01.03.2013 16:40 |

Reitings 1103
Reģ: 07.10.2011
Neapskaužami! Man šāda situācija šķiet ļoti nepieņemama ģimenes dzīvē. Nav jau žēl, ka vīrietis aiziet patusēties ar draugiem. Tas, ka ir bērns ģimenē, nenozīmē, ka jautrībai jāliek trekns punkts. Bet tas, ka apzināti likt otram uztraukties... uhhhh... tā ir klaja necieņa pret partneri un ļoti NE-vīrišķīga rīcība šajā gadījumā.
Labi, ka vismaz viņš ir dzīvs un vesels. Un tas, ka esi no kāda cita uzzinājusi par sava vīrieša atrašanās vietu, šķiet vēl vairāk pazemojoši, ka viņš pats nav centies Tev radīt sirdsmieru.

Es patiešām darītu, kā pārējās meitenes iesaka- atliktu naudiņu nebaltām dienām. Kā arī ļooooti nopietnas sarunas laikā pateiktu, ka tā tas vienkārši NEDRĪKST notikt atkal, citādāk būs neatgriezeniskas sekas attiecībām.
01.03.2013 16:54 |

Reitings 2295
Cosmo meitenes dažkārt var būt tik nežēlīgas ar saviem komentāriem. Šajā situācijā tomēr vairāk vajadzētu domāt par to, kā jūtas autore. Domāju, ka viņai jau tā ir grūti. Bet tad vēl tie visi "tas nav normāli" un "es jau nu to nepieļautu" komentāri. Nu kāda no tiem jēga? Ne tas ir kāds praktisks padoms, nekas noderīgs, tikai uzkurina emocijas.

Pirmā sieviete, mēģini atslābt, atbrīvoties no domām. Parūpejies majās par labu atmosfēru. Un nebrūc viņam virsū, tikko viņš pārkāpis pāri slieksnim. Kad viņš nāks mājās, gan jau ka viņam būs bail :) Tāpēc labāk lai viņš pirmajā brīdī sajūt to "home sweet home" sajūtu. Bet aprunajieties mazliet vēlāk vakarā vai no rīta. Tā, lai nav emocijas iesaistītas.
01.03.2013 17:20 |

10 gadi
Reitings 5929
ļoti foršs chanely komentārs :)
01.03.2013 17:23 |

Reitings 570
Es zvanītu,jo iespējams ir iespītējies un nepazvana tev,domāju,ka viņš būtu tikai priecīgs,ja tu piezvanītu,kaut vai,lai tikai dzirdētu,ka viss kārtībā.
01.03.2013 17:24 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
piekrītu chanely + daži komentāri ir vienkārši tīrākā ziņkārība. apmēram tā, jo lielāka drāma, jo interesantāk.
01.03.2013 17:30 |

Reitings 16
Reģ: 18.12.2012
Jā, chanely komentāri vienmēr irkaut kādi tādi kā lai pasaka, vieduma un siltuma pilni. Liekas tu varētu ar mierīgu prātu atrisināt jebkuru konfliktu
01.03.2013 17:31 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Ir acīmredzami, Chanely komentāriem pamatā ir citas zināšanas, ko mums Rietumu pasaulē neviens skolā, gimenē standartvariantā nemāca.
Es arī reiz redzesloka paplašināšanas nolūkā esmu ko tādu nedaudz, nedaudz pamācījusies, ja tā var teikt.
Tie ir vēdiskie principi.
Bet, ja nav kaut nelielas pamatzināšanas, to visu ir ļoti grūti saprast, liekas utopiski un ne līdz galam realizējami.
01.03.2013 17:48 |

Reitings 606
Reģ: 31.01.2013
Chanely komentāram piekrītu un arī nē, tādā ziņā, ka neuzskatu, ka labāk ir teikt ka viss būs labi, ja patiesībā tā neizklausās un tā nedomā.
Bet protams žēl autores,ka viņai gadījies šāds cilvēks blakām, kas sarūgtina.
01.03.2013 19:32 |

Reitings 264
Reģ: 28.01.2013
es savejo izmaaciju uzreiz!
kaa reiz bija ka piedzima meitina un vinam gribejas biezi pasvinet ar draugiem kkur aiziet utt.

taa arii pateicu ka es arii labprat kkur aizietu vai pasedetu ar draugiem bet man jabaro mazinaa istaba(baroju ar kruuti).un ta man nesanaca ''aiziet pie gada'' jo visu laiku mazaa pie pupa eeda un guleja.
ta arii pateicu ka man vienai tas nav vajadziigs, jo abi bijam jauni un visu ko gribejas.

varbut kadai ta ir bijis??
padalaties pieredze.
01.03.2013 21:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!