Vispār man palika skumji un dusmu uzsita! Pirmā Sieviete, Tu citā diskusijā rakstīji, ka dzīvojat viņa dzimtajā pusē, kur Tev nav draugu, bet viņam ir (kā jau saprotam arī no šīs diskusijas). Tas ir drausmīgi netaisni un viņš to arī izmanto - ka nekur neaiziesi, ka nav Tev tur draugu, kam pasūdzēties. Viņš noteikti saviem draugiem par jūsu strīdu izsūdzējās un visi gan jau nolēma, ka Tu esi sliktā un vainīgā (jo būs taču sava čoma pusē, loģiski). Tev tur vnk nav aizmugures un vienīgais, kas atliek, ir gaidīt un paciest.
Mazliet velku paralēles arī ar sevi, nu ne tik traki, bet man arī ir līdzīgi, ka, ja nu kas, te man nav pie kā aiziet un pasūdzēties, kamēr manējam ir bars "atbalsta grupas jebkuram gadījumam".
Es Tavā vietā, ja justu, ka nekas nemainās pēc mierīgāsm sarunām, vnk ņemtu bērnu un arī dzīvotos vairākas dienas (ja iespējams) pie draudzenēm, lai izjūt, kā tas ir. Un tad, ja viss iet tikai sliktāk un sliktāk - tad lai nav arī un šķiraties! Nevajag mocīties visu dzīvi! Tiešām, pakrāj arī kādu naudiņu nebaltām dienām :)