Zvanīt?

Reitings 3376
Reģ: 18.03.2012
Tāds muļķīgs jautājums. Vīrietis vakar aizdevās atpūsties ar draugiem, bet vēl joprojām nav atgriezies no savas guļankas. Pirms viņa aiziešanas bija strīds pluss vēl dažas dienas neesam īsti nemaz sarunājušies (sastrīdējāmies). Gribās zināt, kur ir un ko dara, bet lepnums neļauj piezvanīt, jo šoreiz patiešām esmu aizvainota. Man arī viņš nav ne zvanījis, ne rakstījis. Sirdī sāpe, taču tā atkal negribas piekāpties pirmajai.
28.02.2013 15:22 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
un kādā zinā tad autore nav normāla sieviete? ( jautājums tām, kuras saka ka priekšstats mainījies) . It kā nevienai nekad dzīvē nerastos kādas atšķirīgas situācijas no ierastā. rodas priekšstats , ka visām kā no grāmatas te iet attiecībās. visi visu dara kā likumos noteikts:D un autorei vēlu lai viss sakārtojas, jo dzīve ievieš korekcijas un dod negaidītas situācijas, bet tas nenozīmē , ka attiecības ir norakstāmas;)
28.02.2013 23:10 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
Es esmu bijusi tikai tā nabaga bērna vieta. Un vienmēr esmu domājusi - kpc mamma necienīja sevi un neaizgāja jau laicīgi prom?! :( Varbūt viss jau sen būtu savādak un mazliet skaistāk.
28.02.2013 23:12 |

Reitings 1229
Reģ: 15.05.2012
Tad viņš arī šonakt nebūs mājās?
28.02.2013 23:32 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
nedomāju, ka sarunas autorei ir patīkami. nevajag bāzt degunā svešos palagos. sarunas tēma taču bija pavisam cita. ;)
28.02.2013 23:34 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
Viņu nevar attaisnot. Neviena nebāztu degunu, ja pati autore nebūtu tādu tēmu veidojis. Tikai loģiski, ka izsaka viedokli un pieredzi!
Pirmā Sieviete - as Tavā vietā pietaupītu lieku naudiņu nebaltām dienām, ja nu kas. Ja nu būs jātiek vienai galā.
28.02.2013 23:41 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
es noteikti zvanītu un, zinot savu raksturu, jau būtu sarīkojusi pamatīgu traci. tas, manuprāt, nav normāli - divas diennaktis nepārrasties mājās. ok, var aiziet izklaidēties, un tā, bet vai viņš neaizdomājas, ka arī maza bērna pieskatīšana ir kā darbs bez maz vai 24 stundas diennaktī? Vai neaizdomājas, ka arī tev vajag atpūsties, atvilkt elpu? tāda attieksme no vīrieša puses, īpaši , ja ir mazs bērns, man nebūtu ne saprotama, ne pieņemama
28.02.2013 23:43 |

Reitings 45
Reģ: 28.02.2013
Viņas tagad ar saviem draugiem aprunā jūsu strīdu un no sirds izrunājās tā kā viņš to nevar izdarīt ar tevi.

Un visticamāk viņa draugi dod padomu tevi pamest !
01.03.2013 01:25 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Par cik daudzas sāka brukt virsū tava vīrieša tēlam, tajā skaitā arī es, taagd tu sāki tu viņu attaisnot. nu nav tas normāli, ka 2 diennaktis var nerādīties mājās un vnk dzert kkur, kad mājās ir draudzene ar kopīgu bērnu, kurš pie tam vēl ir maziņš. Kāda nozīme, ka tu tagad zini, kur viņš dzer un ar ko?! kas no tā mainījās?
es tā arī neesmu sapratusi, cik bieži viņš tev tā dara. nu labi, ja reizi gadā vēl kkur aiziet, tad vēl tā, bet, ja tas notiek regulāri, piemēram, reizi mēnesī, es to nevarētu paciest. vai arī vnk vienas brivdienas nosēdinātu vīrieti mājās ar bērnu un aizbrauktu kkur.
01.03.2013 09:14 |

Reitings 8272
Sonofabitch - pēc tava komentāra, kad vīrietis atnāks mājās, viņa droši vien aizliegs viņam tikties ar draugiem :D
01.03.2013 09:17 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Un visticamāk viņa draugi dod padomu tevi pamest !

doma sieviskjiem ir savadak? :D Tepat cosmo var lasit,ka bars breec par to,ka vieniga izeja jebkam ir pameshana un beidzot sakt sevi cieniit :D
01.03.2013 09:19 |

Reitings 8272
nu tagad veči saskandina glāzes par to, lai viņš parāda savu stingro raksturu :D

es nedomāju, ka viņš uzreiz krāpj, bet galīgi atmest šo domu, ka nekad un nekādā gadījumā arī nevajag. pazīstu daudzas, kas tik naivi domā. nevajg jau rīkot greizsirdības scēnu, bet izslēgt šo variantu arī nevajag
01.03.2013 09:23 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
Bet vai tad nav tā, ka ja pārim uzrodas bērns, ir jāatmet jauniešu paradumi? Ja ir bērns, tad nav normāli pašam uzvesties kā bērnam, vazāties apkārt kā vecpuisim. Ja ģimenes galva nav sazvanāms, jo izklaidējas (kas ir tiešām labs attaisnojums, visu cieņu), vai viņš šādi uzņemas atbildību par bērnu un bērna māti? Ja nu gadās ārkārtas situācijas, bet viņš nesazvanāms laimīgi tusē? Vai šādi viņš sargā ģimeni, ir tās mūris? Vai laba tēva prioritāte ir tusiņš?
01.03.2013 10:32 |

10 gadi
Reitings 4681
Cerams, ka ir pārradies mājās!
Vēlu visu veiksmīgi atrisināt :)
01.03.2013 11:19 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Peka - nē, vēl nav pārradies un domāju, ka arī vairs nebūs. Bet esmu mierīga, jo zinu, kur viņš ir un ko dara. Paldies, ka pavaicāji.

Un tā tās sievietes ļauj kāpt sev uz galvas.
Es arī divus gadus šitā nomocījos, vienmēr izslēgti telefoni, pazūd uz divām nedēļām, kad atbrauc, neko lādzīgu pateikt nevar, piestāsta pilnas ausis u.t.t., labi, ka vismaz bērnu nebija, bet ideja tā pati. Tā kā autorei- sāc cienīt sevi. Diez, kas notiktu, ja tu tā pazustu, atstājot viņam bērnu uz 2 dienām? Būtu pasaulē sliktākā māte un lielākā staigule. Nesaprotu, kāpēc vīriešiem ir jādod kaut kādas atlaides, jo redz, nabadziņš ir piedzimis par vīrieti. Nospļauties, ka viņš ir vīrietis-viņam ir tādi paši noteikumi kā sievietei attiecībā uz ģimeni un bērniem. Un nevajag viņu attaisnot, tas nav attaisnojami.
Ir vīrieši mīkstie, bet nevajag viņu padarīt vēl par mīkstākiem un ļaut kāpt sev uz galvas.
01.03.2013 11:33 |

Reitings 202
Reģ: 31.01.2013
Nesaprotu, ja jau vis ir kārtībā, jums viss attiecībās tik labi, jauks vīrietis, ko tad tu prasi padomus ??
Pajautā, meitenes uzraksta savas domas, bet tu tā reaģē. Ja neēsi gatava dzirdēt kā tas izskatās no malas, nejautā.
Vienmēr esmu apbrīnojusi šādas sievietes bez pašcieņas, kas ļauj, lai šādi kāpj uz galvas, sēž mājās noraudājušās, gaida...
01.03.2013 11:42 |

Reitings 606
Reģ: 31.01.2013
Uj te nu gan nesmuka situācija. Un zinu teikt, ka tādi cilvēki nemainās. Man arī reiz bija tāda tipa vīrietis,kas nozūd. Nu un tieši tāpēc man tagad jau sen ir cits :) Kas ciena otru cilvēku.
Tavs vīrietis neciena tevi un tavas jūtas, šādi rīcībai, atstāt otru neziņā un neierasties mājās vispār, nav nekāda attaisnojuma. Ja tu esi kopā ar kādu tad ir jābūt atbildībai, vēl jo vairāk ja ir bērns.
Un ja arī ir augsts pašvērtējums un pirmā doma nenāk prātā par citu sievieti.. un? Tas, ka ir augsts pašvērtējums un tu netici, ka viņam varētu būt cita, tas nenozīmē, ka tā nav. tam nav ar to nekāda sakara. Es nesaku ka viņam ir, Bet naivi ir ticēt, ka viņš tusējas pa naktīm neierodas mājās, jo vislaik sēž ar draugiem. Nu cik tad bieži var rīkot tos pipeļ vakarus? Nejau pa naktīm mājās nenākot. Smieklīgi liekas iedomāties, kā šis ar čomiem regulāri nakšņo pie kāda čoma :D
01.03.2013 12:15 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
ak jel! tagad vismaz calis atvilcies majas? interesanti gan,ka sievietes nevar ta nozust un atstat bernus...kaut kadas drausmas.
01.03.2013 12:25 |

Reitings 551
Reģ: 23.01.2013
Nu normāli tas nav, tas ir skaidrs.
01.03.2013 12:25 |

Reitings 1170
Reģ: 05.09.2012
ja mans vīrietis tā izdarītu, tad es arī nozustu .
ar vai bez bērna, bet nozustu.
nevajag ļaut sev kāpt uz galvas un cerēt,ka kāds mainīsies, ļoti retos gadījumos mainās.

nesaprotu, kā to var neredzēt un negribēt saprast, ka šāds vīrietis to dzīvesveidu piekops.
pietiks mānīt sevi un nemitīgi attaisnot,ka nabadziņš aiztusējies.
01.03.2013 12:40 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
vispar man skiet, ka ja virietim ir nodarbosanas, darbs, tad nav laika tadam nodarbem, jo cilveks ir noguris, velas atpusties un pavadit laiku ar gimeni. bet ja dikdienim nav ko darit(ne majas kadi pienakumi, ne nodarbosanas, ne berns javac, jo to tak dara sieviete), tad nav brinums, ka cilveks aiz neko darit vazajas apkart ka tads plencis!
un vispar es sis sievietes nesaprotu, kuras auklejas ar viriesiem. saka-nevar pavadina turet, lai jau paskrien, es visu vinu vieta. taad beigas rodas tada situacija, ka sieviete ir attiecibas pati ar sevi, jo otrs cilveks nerekinas ar vinu, zina-si jau visam piekapjas, vislaik doma, ka tik uzturet emocionalo komfortu, lai ka tik kungam viss pa pratam butu!

atklati sakot, si diskusija man izsauca dusmas. nu ka ta var darit...?
01.03.2013 12:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits