nē, nē, man šodien paredzēti salāti :D
Liekas es vientreiz kkur mēģināju burkānus ar šiem kātiem, bet neatceros par mērcīti un citām sastāvdaļām... Ja nekā citādi, mēģināšu ar burkāniem, olīveļļu un citronpipariem
Man ir viena ideja - noskatīju jaunajā četru sezonu žunrnālā, bet tur ir puravi - man šķiet selerija derēs. Tikai šī recepte derēs, ja neskaiti kcal :D
ok, taisīšu vien savu variantu
cubiana, kā jau minēju, es tak tos kātus ne pirmo reizi pērku un ēdu :D tik šodien es izdomāju, ka salātus vajag un viss
Sagriez seleriju stienīšos, apber ar sāli. Riekstus apgrauzdē un sakapā. Katliņā sakarsē eļļu līdz 140 grādiem(pārbauda iemetot gabaliņu baltmaizes - ja 10sek laikā kļūst brūns, tad ir.)
Olas sakuļ. Paņem seleriju kātiņus un panē miltos, olā, ingverā un cukurā - liek fritēties katlā ar eļļu, līdz stienīši paliek zeltaini. Nosusina un pasniedz ar krējumu.