Uz kādiem svariem mājās sveraties - mehāniskie/ elektroniskie?
Un kā noteikt vai svari pareizi rāda, jo es iegādājos svarus un pēc viņiem spriežot esmu zaudējusi pāris kg un it kā būtu ļoti laimīga, bet ja nu tie svari mani čakarē un neko neesmu nometusi, tad man būs ar visiem svariem jāiet kārties. :D
Man ir mehaniskie.
Es šad tad nosveros, nezinu vai pareizi,bet man labāk patīk ko rāda mani svari mājās nevis pie ģim. ārsta :-D Vismaz nav sirdapziņas pārmetumu pēc svēršanās :-D
Man nepatīk elektroniskie, jo tie man katrā istabas stūrī rāda savu svaru. Mehāniski vnm vienādi. Zem gultas mētājas elektriskie , kuriem beigusies bača. Nemaz negribu viņus vilkt laukā, kur nu vēl baču pirkt. Gribu nopirkt mehāniskos.
Ja ieraudzīsi, ka neesi neko nometusi, iesi kārties, bet, ja redzēsi, ka nomesti 5 kg būsi superpriecīga?
Vai tad svarīgākais nav tas, kā tu jūties nevis cipari?
:D
Elīn - tu pārspīlē, es ar saviem svariem varu svērties kaut uz jumta un rāda vienādi. Varbūt nopērc normālas baterijas? Lilii - varbūt svēries dažādos laikos? Taču tas svara kritums, kāpums var būt uz kunģa satura rēķina, padzēri ūdeni un kļuvi smagāka u.t.t.
_paris - principā tagad sveros vakarā un no rīta, vakar vakara svēriens un šā rīta svēriens beidzot sakrita, bet saprotu, ka var svārstīties + / - kādi 3 kg, bet man no solārija svariem atšķiras veseli 8 kg, tad nezinu priecāties vai raudāt. :D
Leksīgā - vienkārši svērties vajag VIENĀ laikā, vienalga, kaut naktī, bet lai nav tā - vtad no rīta, tad vakarā - jo tad zūd objektivitāte, pa dienu taču paika vēderā u.c.