un DIO, es nezinu tieshi, par kuriem restoraaniem tu runaa, taapeec nenjemshos spriest, vai tajos ir 100% veseliigs eediens, bet vaards "restoraans" nav kriteerijs veseliigam eedienam, kaa arii tas, ka pavaari gatavo acu priekshaa, nav kriteerijs augstas klases resoraanam. Tajos pashos gan bei, Tokyo city un piceerijaas gatavo acu priekshaa. Kaa arii man taads iekaartojums nepatiik, jo shkjiet paaraak nehigieenisks. Vieniigi, par michelin zvaigznju liimenja restoraaniem var buut paarliecinaats, ka tur buus viss pa augstaako. bet pat ljoti bagaati cilveeki tur need ikdienaa, un taadi restoraani vispaar nav domaati, lai kaartiigi paeestu. un es nemaz nezinu, vai Latvijaa ir michelin zvaigzhnju klases restoraani, par parastu 4zvaigzhju klases restoraanu neesmu dzirdeejusi, ka kaads staastiitu, kura gada lops ir ticis nokauts. un restoraani ir taads pats bizness, kaa visas paareejaas eestuves, un diemzheel arii izmanto visaadus trikus, lai nopelniitu. vieniigi, ja tev ir kaads draugs shefpavaars, pie vinja tad var iet (ja tu vinjam patiic :D )