Beidzot esmu sanemusies iet uz sporta zali citadi driz nokritishu uz zemes un vareshu nepiepuloties ripot :) Bet gribas iet kopa vel ar kadu,lai ka saka labaka motivacija un vispar forshak,lai kopa var cinities ar palielo lieko svaru.
Doma varbut uz Majoru jaunatverto sporta zali( vai vismaz iemeginat)
Jums tiešām prasās sporta zāļu draudziņi? (t) Man kaut kā pat patīk iet vienai :) veltīt laiku sev. Un aktīvi sportojot, domājot par elpošanu, man nemaz neinteresē, kas noteik apkārt. Tad paliek tikai kopīgā iešana dušā :D
aloe
Ja,Jus mani atkodat :))
,tieshi dushas draudzeni man vajag!! :)
Ne,nu ka kuram,cits ir tads un cits ir shitads,liekas,ka draudzene varetu labak motivet,nebutu kaut vai taj sakuma ta neomoligi. Isak,katram savs !
Sit 5 šodien jau otro reizi :D
Es arī, es pat neesmu bijusi uz tāda veida sporta zāli nekad, bet sāku domāt ka vajadzētu gan sākt, gribas kaut kādas aktivitātes :)
Jā, man arī patīk iet kopā ar draudzenēm, jo nu braukt, uz otru Jūrmalas galu, vienai ir slinkums un tad tā, kad var viens otru pabakstīt, vismaz nesanāk izlaist treniņus :D
es vienreiz aizgaaju ar kaiminjieni kopaa, jo vina luudzaas. :D vairs nekad neieshu... man patiik vingrot vienai un domaat par vingrojumiem neviss draudzenes probleemaam ar puisiem... man pat treneri traucee, jo paaraak daudz runaa :D