Jackie, tas sevišķi uz tevi attiecas, tu gana daudz par sevi pastāstīji forumā ne no tās labākās puses...
Ja par gudrām un inteliģentām jūs uzskatiet tās, kuras diskusijas diendienā piemētā ar lamuvārdiem, vulgāriem attēliem, stāsta par sevi necilas lietas, tad kārtējo reizi pārliecinos, kāds līmenis jums ir. Man ir žēl, ka jūs neredzējāt neko labāku, ka jums nav ar ko salīdzināt.
Spotorno, mini, lūdzu, piemērus par lamuvārdiem un "necilām" lietām, ko esmu šajā forumā rakstījusi. Ja tu to nespēj, tad nemal tukšus salmus(tas ir tāds izteiciens, ne gluži vulgaritāte;) )
Lūk, ja tu to nevari, tad no tavas puses ir ļoti neglīti šādi izteikties.
Cilvēks, kurš pazemo citus, pazemo tikai un vienīgi sevi. Padomā par to.
Un vēl, ja tādai intelektuālei kā tev riebjas mūsu sarunas/intereses/dzīves stils, tad kādēļ tu lasi, seko un tik aktīvi komentē mūsu, degradēto sarunas? Kādēļ tērē savu laiku, lasot par sevi zemāku cilvēku domas. Man tas šķiet jocīgi, jo es vienmēr lasu to, kas man šķiet interesants un kaut ko var dot.
P.S. Ne par manu izglītību, ne par karjeru neesi uzminējusi, īstenībā tu būtu ļoti sarūgtināta uzzinot, cik veiksmīga tā ir. Un nē, es to nesaku, jo patiesība acīs grauž (kā tu bieži mīli mētāties ar šo frāzi, nepamatojot savu viedokli), bet gan tāpēc, ka tu esi smieklīga un man ir kauns tavā vietā.