Lancaster, nu pasaki, nu kā lai nesmaida... ;) Aizvainoju tevi, citas??
Ja tu vai citas ierauga manos vispārīgos komentāros sevi, tad nevis es, bet tieši jūs pašas sevi aizvainojat! Man nav jājūtas vainīgai par to, ka te uzrodas viens un tas pats bariņš meiteņu, kuras atpazīst manos komentāros sevi. Ja es uzrakstītu, ka narkomāni ir degradēti cilvēki, tad man nebūtu jājūtas vainīgai par to, ka forumā atrastos narkomāni un brēktu pretī "es neesmu degradēts, nu un tad, ka esmu narkomāns, tas ir stereotips...".
Viss ir ļoti likumsakarīgs un pakārtots, - par maniem komentāriem vienmēr satraucas tikai viens un tas pats kontingents, ne tas izglītotākais, ne tas nobriedušākais (gan vecuma, gan iekšējā brieduma veidā) un ne tas veiksmīgākais.
Tādējādi, šis kontingents tikai attaisno to, kāda tā realitāte arī ir.
Lancaster, ja tu tik ļoti gribētu dejot, tad ietu uz deju nodarbībām, nevis piesegtu savu vēlmi dejot ar klubu apmeklēšanu. Ej, dejo klubos, tikai nevajag tad apvainoties, ja es vai kāds cits pasaka, ka klubu apmeklētāji nav tie sakarīgākie cilvēki.
Nu neviens normāls cilvēks nesapratīs, kas labs ir atrasties neadekvātas publikas vidū, dzert, ķērkt un vēl dejot uz letes...
Katrs pats sevi veido tādu, kāds viņš ir vai grib būt.
Un ne tev, ne citām nav jātaisnojas manā priekšā par jūsu izvēli, kā tas bija tajā "Klubu diskusijā".