sveikas meitenes. jau otro dienu pēc kārtas jocīgi sapņi man. vakarnakt pamodos, visas acis noraudātas, sapnī drausmīgi raudāju, jo mani iesēdināja uz astoņiem gaidiem, par slepkavību, kura notika manā rajonā un vienu no puišiem, kurš nogalināja es pazinu (par to slepkavību, tas ir dzīvē nevis sapnī) :(
pēctam atkal aizmigu un otrs sapnis bija ka brālēns nomira un nlo aiznesa mēnesi (21. decembris) :D par brālēnu bija tā mazliet baismīgi, bet par nlo atceroties maziņš wtf.
šonakt atkal bija tā, ka sapnī ar parastu draugu aizejam pie viņa, tur visu laiku skan viens zvans, saku lai izslēdz, nevaru izturēt, a viņš:'' izslauki skapītim apakšu, izslēgšu'' sāku gramstīties gar gaismas slēdžiem lai tikai izslēgtu to skaņu (viņam tur viņi bija kādi 20) beigās nevarēju izturēt un sāku tīrīt. tīru, tīru un pēc laika atkal vairs nevaru izturēt un saku lai slēdz ārā to sasodīto skaņu. pēkšņi kkur no malas '' tak izslēdz to modinātāju vienreiz'' :D tā skaņa bija mans modinātājs, kurš 15 minūtes zvanīja. :D