Es tieši vakar noskatījos "Shopaholic".. Filma kā tāda bija pastulba, bet varbūt tas kaut kādā ziņā liktu Tev paskatīties uz sevi no malas. Pameklē info par shopping addiction.
Pēdējā laikā nedaudz par daudz pirku kopjošo kosmētiku un matu līdzekļus. Bet tam es esmu pieliksui punktu, jo esmu vairāk vai mazāk atradusi "savas" lietas.
Liekas drēbes esmu nopirkusi visvairāk tieši izpārdošanu laikā un tad, ja nezinu, ko gribu. Tāpēc parasti mājas cenšos pārdomāt, ko man gribētos. Tad es apsveru, ko man patiešām vajag. Ja "gribu" sakrīt ar "vajag", tad pirkums ir pamatots un dodos iepirkties. Ja nu iekrīt acīs kas ļoti lēts un skaists (pērle), tad vēl pāris reizes apsverot par un pret iespējams atļaušos arī to. Bet neko vairāk..
Varbūt tev vajag uztaisīt savā skapī revīziju? Pārskati visas mantas ar cenu zīmēm, mantas skapī.. Varbūt kaut ko vari pārdot, atdot. Tās lietas, ko nevelc jau kādu pusgadu, noteikti aizdabū prom..
Mani mantas slāpē.. Ikreiz, kad visu sakārtoju, liekas, ka tiek sakārtota arī mana galva un izmsests liekais.