cibric !
es ceļos un taisos uz darbu, galīgi nevaru. pamostoties likās tik sasodīti ērti un mīksti un silti :D
jau sadomāju 100 iemeslus kā tikt pie brīvdienas :D
Nu labi, vismaz rīt brīvs un šodien tikai līdz pusdielaikam :)
Labrīt!
Man šodien brīvdiena, ir ļoti daudz jādara priekš koledžas, centīšos cik spēju padarīt lai nākamnedēļ varu iet uz darbu :) Sestdien man noteikti būs jāstrādā. :)
Vispār, gribas arī kaut ko padarīt šodien, tikai nezinu ko, jo vēl nejūtos tik vesela! Jauku dienu!
Mademoiselle!
vienreiz palasīju par tavu problēmu.tīrās šausmas. kkā medicīniski nevar iejaukties? nu kaut kas tāds,kas mazinātu tev to visu?
brīt!
vārtos pa gultu.sešos tik atnācu mājās no ČBK, tik labi izdejojos un tik labi pavadīju laiku,kaut arī man tur nepatīk.laikam ir vajadzīga īstā kompānija. vakara izskaņā arī sapratu,ka man ir jāpiebremzē ar melnajiem jociņiem, jo ne visi tos saprot :D
vēl esmu nelielā žvingulī.jāpavārtās pa gultu un jāceļās augšā un jāpašrubē māja :D
Mjaa, vakar kārtīgi pāršāvu pār strīpu, tikai tagad jutos labāk.. Nebiju bijusi Vecrīgā sen, sen, kopš kura laika tur ir tik garām? Tiešām visu redzēju ar tādām savādām acīm - stāv bariem cilvēku, meklējās, vemj, dzer, īstenībā baigi savādi.