Dzīvot Ķengaragā

Reitings 1017
Reģ: 29.01.2009
Šobrīd dzīvoju Grīziņkalnā, bet ar draugu mums līdz rītdienai jādod ziņa, vai ņemam īres dzīvokli Ķengaragā (1. pietura aiz Dienvidu tilta). Vai kāds zinātājs var padalīties, kāda ir dzīve Ķengaragā? Lieta tāda, ka īpaši necienu krievu urlas, un bail, ka viņu tur būs lielā koncentrācijā... Vai pārdevējas veikalos uzrunā latviski? Padalieties, svarīgi :)
08.02.2013 08:56 |

Reitings 4113
Reģ: 14.11.2012
Tev pietura Ķengarags-2? Tad laikam.Salaspils ielā dzīvosi. Tev ar azūru ar kājām vai ar liftu pāri tiltam, kādas 15 aizņems. Es dzīvoju Salaspils ielā 12, tur man pie mājām veikals Vērsis , kas kkādas žīdam pieder, runā tur raššan, bet vienmēr arī laipni komunicē latviski:) nevajag tiešām par tām urlām pārspīlēt:) vismaz manā dzīvokļa tuvumā viss ok i bijis.
08.02.2013 20:19 |

Reitings 4113
Reģ: 14.11.2012
À un man patīk, ka 15. Trojebuss ļoti bieži kursē, maz bomžu tusē, praktiski nemaz. Viņi parasto sakāpj centrā pāris pieturas pabraukt. Un vēl patīk 216. Mikriņš, līdz centram cispār 10 brauc tikai.
08.02.2013 20:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)