man stipri izklausās, ka Tu patiesībā esi ļoti interesanta meitene, bet apkārtējiem to neredz, jo Tev trūkst pašpārlieicinātības. Droši vien pie vainas arī salīdzināšana, jo kā tu saki, ja tev nav konkrētu ārpusskolas nodarbību, tad nav jau brīnums, ka gribot negribot, sāksi koncentrēties uz skolu un klasi. Bet skola vispaŗ ir diezgan jocīgs fenomens. :D paskatoties apkārt, patiešām daudzi cilvēki tevi vērtē tikai uz vienīgi pēc dzirdētā, kā izskaties utt. Skola apēd vājākos. Ja esi atvērta un Tev tiešām patik komunicēt ar cilvēkiem un tu nešķiro cilvēkus, tad loģiski, ka kādam tas nepatiks, jo skolā ir tā tendence- ja Tu nevari pateikt kādam kādu skarbāku vārdu, tad nu esi pieskaitāma pie vājiem cilvēkiem. ;) Man šajā visā šķiet tikai viens risinājums - mācies kļūt stiprāka un mazāk salīdzināt. Ja esi viena, tad mācies būt kopā ar sevi, domāju tieši skolā. Esi aktīvāka, nesēdi maliņā, ja jau gribi kļūt pamanāmāka. Visa māksla pašapziņā! Goda vārds, man skolā iet daudz meitenes, kuras nu galīgi nevarētu nosaukt par skaistām, bet re, kā cilvēki līp klāt. Viņas vnk ir pašpārliecinātas un pat ar sliktu rakturu cilvēkus piesaista, jo stipriem turās pie stiprajiem un vājākie skatās, ko tad dara tie stiprākie. Un par tiem like- nu wtf? :D saprotu, ka nav forši, ka minimāls cilvēku daudzums liek like, bet arī, pārsvarā jau liek tie draugi vai arī ja tev tiešām ir tāda galerija, kad acis nevar novērst. es pati daudziem draugiem lieku like, nav jau tāpēc, ka skaista bilde, bet vnk viņi ir mani draugi :D