quest
es pievienojos ņūģišiem. man ir līdzīgi kā autores aprakstītajā, tikai par sociālo mājaslapu popularitāti un popularitāti kā tādu neuztraucos. It kā sev patīku pēc izskata, jūtos skaista, bet nekad nebūšu pārliecināta, ka citi mani redz tādu pašu un, lai arī būtu jābūt vienalga, man nav, tāpēc attiecībās ar cilvēkiem esmu ļoti nedroša. Socially awkward penguin :D Un tas pats ir ar raksturu - esmu pašpietiekama, man vienmēr atridas, ko darīt, ir daudz aizraušanos, hobiju un man vsp ir iepaticies būt vienatnē ar sevi, taču šķiet, ka citiem liekos garlaicīga, jeb, laia rī pašai ar sevi ir labi un interesanti, es nespēju iedomāties, ko citiem cilvēki spēju dot, kāpēc lai viņiem patiktu. Dīvaini. Man vispār ir aizdomas, ka varēu piemist anxiety un jo īpaši social anxiety disorder (piedodšanu, nezinu, kā latviski). Jau 6ūs gadus cenšos kļūt pašpārliecināta bet nekādi neizdodas. Vairs nezinu, kur tālāk lai iet. Arī vienmēr šķiet, ka citi cilvēki, manas draudzenes ir daudz interesantāki sarunu biedri nekā es, tāpēc bieži vien nolienu maliņā, kad jūtu, ka attiecības sāk kļūt jau nopietnākas vai tuvākas. Dzīve ir sarežģīta. Bet nu ziniet, ka neesiet vienas, man šķiet mēs nepārliecinātās pasaulē esam vairāk kā vajag. Es ceru, ka reiz kāds, kas no nepārliecināta cilvēka ir kļuvis par sevi mīlošu un harizmātisku, uzrakstīs par to grāmatu un soli pa solim izklāstīs, kā līdz tam tikt, jo es esmu apmaldījusies.