Bija reizes, kad piedevu rokas pacelšanu. Nezinu, biju ļoti jauna un ļoti stulba, jo sišanu piedevu vairākas reizes. Nenormāli baidījos no viņa. Labi, ka tas viss jau sen beidzies. Lai gan izbeigt visu arī bija grūti, tieši tāpēc, ka viņš man neļāva, draudēja, bet es baidījos.
Tagadējās attiecībās esmu piedevusi krāpšanu, kas bija pašā sākumā. Toreiz bijām sastrīdējušies un viņš riktīgākā pālī, un, zinot to, ka tā piedzēries viņš neko nefilmē un nesaprot, ticu, ka tas bija neapzināti. Uzticos viņam, kad viņš ir skaidrā un saprot, ko dara. Bet, lai viņš ietu kaut kur bez manis, kur taisās piedzerties, nu, lai jau iet, sirds gan būs nemierīga, varbūt ne tāpēc, ka ir mani krāpis, bet gan tāpēc, ka ar mani pirmās nopietnās attiecības. Iemīlējies bija kaut kad iepriekš, bet meitene sāpināja, tāpēc visas meitenes bija uz vienu vakaru vai uz kādu laiku, bet tikai seksam. Es piesaistīju ar to, ka sekss bija tikai tad, kad jau nedaudz vairāk kā mēnesi bijām tikušies. Vispār labi, ka manam vīrietim riebjas dzert. Viņš zālītes fans, bet pīpējam viņu mēs gandrīz vienmēr kopā. :)