Personiigaas attiistiibas loma karjeraa

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
forumaa ljoti tiek visu laiku uzsveerts, ka sievietei ir aarkaartiigi svariigi attiistiities, iet kursos pilnveidoties. tad jau peec teorijas buutu jaasanaak, ka jo vecaaka sieviete, jo gudraaka un vispaar teoreetiski tad 20 gadnieces vareetu tikai griidas berzt. kaapeec tad sanaak, ka daza laba 20 gadniece bez iipashas piepuules straadaa labaakaa darbaa nekaa 26 gadniece, kura ir ciitiigi attiistiijusies?
manupraat, vairaak viss atkaraajaas tieshi no cilveeka speejas komuniceet, veidot pazinju loku un iepatikties cilveekiem un biezji vien tam nav nekaada sakara ar to, cik ljoti sieviete censhaas sevi attiistiit. un dziives laikaa ieguutaa pieredze var izraadiities daudz noderiigaaka par kaarteejiem neaugliigajiem kursiem.
protams, ja cilveeks ir iestreedzis pagaajushaa gadsimtaa un nespeej sekot notikumiem liidzi, taa ir cita lieta. bet nu visaadi fen shui kursi biroja vadiitaajiem, japaanju valodas 5 meeneshu kursi, lai iemaaciitos pateikt 3 teikumus, stresa menedzementi lielaakajai daljai cilveeku ir bezjeedziigi nosists laiks.
01.02.2013 22:58 |

10 gadi
Reitings 3122
Reģ: 29.01.2009
Nepiekriitu, ka jaabuut tikai komunikaacijas prasmeem un speejai apvaardor cilveekus. Mums panjeema darbaa vienu saadu meiteni, kas intervijaa par sevi atstaaja ljoti labu iespaidu, bet kad saaka straadaat, izraadiijaas, ka tai "lurinaasanai" apaksaa nekaa nav - zinaasanu nekaadu, motivaacijas nekaadas. Kaada jeega, ka tu vari ar visiem ofisaa sadraudzeeties jau pirmajaa dienaa, bet darbu bevari izdariit? Taa arii vinju ilgaak par 3 meenesiem nepatureeja...
03.02.2013 14:11 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Excite, nekomentēšu, jo jau sapratu tavu viedokli par Latviju. Vienīgi -
Mans viedoklis par Latvijas izglītību nav diez ko pozitīvs. Bet ne es tāds vienīgais. Kāpēc, Jums liekas, ne tikai turīgākie iedzīvotāji, bet, jo īpashi, uzsverot politiķus- sūta savus bērnus ārvalstu skolās? Tas parāda viņu ticību patiesajai Latvijas izglītības sistēmai. Un, ja nav ticības shajā līmenī, tad es nedomāju, ka to ir iespējams uzbūvēt fantāziju līmenī.

par kādu izglītību tu runā? Pamata, vidējo vai augstāko? Es, protams, neņemšos tagad gudri runāt par izglītības kvalitāti, bet tā tīri cilvēciski, ko esmu dzirdējusi no citiem saviem vienaudžiem un nedaudz jaunākiem, kas aizbrauc mācīties uz citām valstīm - Latvijā māca vairāk un labāk. Man stāstīja, ka Anglijā koledžās sniedz daudz šaurākas zināšanas, ka nav jāmācās visi "nevajadzīgie" priekšmeti. Nezinu, vai tas tiešām ir labāk.. Ka Dānijā augstskolā ir pilnīga haļava, tik daudz brīvlaiku un projektu taisīšanas, kur reāli cilvēks pats neko nedara, bet tusējas ar kursabiedriem. No tā es secinu, ka viss atkarīgs no paša cilvēka. Ja viņš gribēs, viņš paņems visu labāko no ārzemju augstskolām, ja nē - priecāsies par to, ka var dzīt lielāku haļavu nekā es savā Latvijas augstskolā. Tāpat arī Latvijā - ir kas mācās un saņem labu izglītību, ir, kas to nedara.
03.02.2013 14:21 |

Reitings 341
Reģ: 06.05.2009
Paziņas! :D
03.02.2013 15:13 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Jau atkal parakstos zem katra Excite vārda. :D
03.02.2013 16:03 |

Reitings 649
Reģ: 06.11.2012
Nu, nu.. nesacepies, lūdzu.. :P Vel jau nav galīgs vakars! :D Es runāju ļoti vispārīgi. Es nerunāju par Tevi, mani vai kādu konkrētu cilvēku. Ar sevis teikto es vērshu uzmanību uz sistēmu kopumā.

Ideja sekojosha- vidēji no kursa, kurā mācās cilvēki 40mit. Savā nozarē pēc 10mit gadiem turpina strādāt, pieņemsim, labi, ja 10mit. No kuriem- labi ja viens- ir Tevis pieminētais- "izcilnieks", kursh ir bijis tik lielisks, ka viņu ņem visur un viņsh patiesi ir īstais cilvēks īstajā vietā. Tomēr es runāju par tiem pārējiem- par parastajiem mirstīgajiem. Un nospiedoshi lielo procentuālo vairākumu.

Un, jā- ja man jāsalīdzina, tad vidusskolu līmenī, man liekas, ka izglītība Latvijā ir patiesi labā līmenī, tomēr, Latvijā ir ļooti maz iespēju iegūt praktisku zināshanu. Un tas ir klupshanas akmens visai teorijai. Ja Tu nezini, kā izskatās divu ampēru vads no viena ampēra vada, tad visas Tavas teorijas par divfāzu dzinēju vari izmest miskastē. Bet tā ir kārtējā atkāpe no tēmas.

Un students arī Āfrikā ir students- un 90% studentu sāk mācīties neilgu laiku pirms sesijas.. :D
03.02.2013 16:36 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Excite, es noteikti necepjos. :D
03.02.2013 19:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits