lika justies nožēlojami

Reitings 57
Reģ: 28.01.2011
Sveikas!:)

Tēma ir par mana puiša izteikto komentāru pirms divām dienām, kurš neliek man mieru!
Varbūt lieta vēl ir tajā, ka slima esmu+ citas problēmas, bet jūtos emocionāli sagrauta :(

Kaut ko tādu no puiša gan šajās attiecības, gan iepriekš, kuras ir bijušas, dzirdu pirmo reizi, gan vispār no apkārtējiem cilvēkiem neesmu neko tādu dzirdējusi.

Viss sākās, kad vinš atnāca no darba (strādā fiziski) iegāja dušā, atnāca vakariņās. Viņš piekopj tādu lietu, kā pats nomazgājas, bet matus dažreiz neizmazgā pēc darba. Bet tā kā vide viņa darbavietā nav no labākajām-putekļi utt, pajautāju, vai matus mazgāja, un pasmaržoju, izrādījās, ka nav, un es pateicu, ka mati smird..(ok, varbūt man pašai nevajadzēja tā izteikties, bet tas bija bez jebkāda pārmetuma, tad arī viņa komentārs nesekotu).

Tātad, ziniet, ko viņš man pateica?? Viņš man pateica, ka man smird mute, pīz**,ka man ir spalvainas paduses un kaulains dibens. Neizdariet priekšlaicīgus secinājumus, bet es higiēnu piekopju, mazgājos 2x dienā. Ir bijušas reizes, kad pārnāku mājās pēc garas dienas un viņš man uzmācas ar seksu pirms es vēl bju dušā. Vienmēr ari nomazgājos, bet ir gadījies, ka negribu pārtraukt mirkli. Varbut tad viņš ir sajutis kādus nepatīkamus aromātus. Aa, un par padusēm, man te bja gripa, loģiski man ar augstu temperatūru bija ne līdz skūšanai, bet nu tas bija varbut kadi 1mm, 1.5mm.
Lai vai kā, ja arī tā būtu bijis, tad, man šķiet, tas nav veids, kā to pasniegt. Nu es viennozīmīgi neko tādu nepateiktu.

Pēc tam, kad viņš to visu izteica, pateica, ka jokojot, ko es pūšos..Nākamajā dienā uzvedās tā itkā nekas nebūtu bijis.. Vakarā pajautājas, kas man ir,es teicu, ka vēl dusmojos, par viņa teikto.atkal teica, ka jokojis, ka mīlot utt.
Bet man viņa atvainošanās īsti nelīdz. Jūtos vispār nepievilcīga, viņa vārdi visu laiku galvā. Ir izveidojies, tāds kā fizisks boks pret viņu, nepatīk, ka pieskaras. Divas naktis jau raudu :(

Stulbi, jautāt, vai kādai ir tā bijis, jo viennozīmīgi nē. Tāpēc, kā jūs to uztvertu, kā jums tas liktu justies, ja jums tā pateiktu?
Es jau arī nesaprotu, varbūt to visu sadramatizēju savā prātiņā.

Paldies, ka šo murgu izlasījāt! :)

Novērtēšu, ja nebūs komentāru no "sāc mazgāties" un taml. scenārijiem, jo kā jau teicu, viss ir normas robežās.
30.01.2013 19:05 |

Reitings 321
Reģ: 01.10.2009
Man liekas, ka ar jautājumu "Vai man lejā iet gulēt" viņš arī gaidīja šādu atbildi. Ziniet, kāpēc sievietei ir viss jāpacieš, bet vīrieti ir jāsaudzē kā kaut kādu zīdaini? Visu, ko vīrietis sastrādā, mēs attaisnojam, ka tas ir joks, ka viņš bija noguris. Bet, ja sieviete kaut ko pasaka, tad viņa in neiejūtīga maita.
31.01.2013 12:34 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Centos runāt ar viņu vakar vakarā, pateizāk sakot viņš izspiedo no manis, jautājot, kas nav kārtībā. Jā, un viņš joprojām nesaprot, ko tik briesmīgu ir pateicis. Bet kā tik elementāru lietu var nesaprast vai arī vienkārši negrib saprast..Līdz ar to vēl viens strīds bija..Ejot gulet viņš teica, lai pabīdos( jo gulēju pa vidu gultai) un piebilda "vai arī man iet lejā gulēt?". Tad es uzsprāgu un teicu, ka man ir vienalga, kur viņš guļ, ne īpaši labā tonī. Savukārt viņš saģērbās un aizbrauca, līdz šim nav bijis mājās.
Domāju- rakstīt kaut ko vai nē, vai gaidīt, kamēr apdomājas. Vai arī uzrakstīt un pateikt, ka man nav vienalga, kur viņš guļ..?

Es pat nezinu, vai es rakstītu. Protams, tas bija ļoti nepareizi pateikt tā, kā Tu viņam pateici, bet aizbraukt prom, neko nepasakot, arī nav prat''igi.

Tik tiešām izskatās, ka attiecības ir beigu fāzē, jo vīrietis tā neizturētos pret sievieti, kura viņam svarīga.
31.01.2013 12:35 |

Reitings 176
Reģ: 16.01.2013
Tik tiešām izskatās, ka attiecības ir beigu fāzē, jo vīrietis tā neizturētos pret sievieti, kura viņam svarīga.

Diemžēl ne visi cilvēki ir vienādi un zinu, ka manējais arī varētu tā izrīkoties, ja būtu sastrīdējušies un es tā pateiktu par to gulēšanu, bet zinu, ka esmu viņam svarīga un to saskatu citos viņa tā saucamajos "labajos darbos". Esam daudzām lietām gājuši cauri un ir licies, ka iespējams viņš mani nemīl utt., jo es tā nerīkotos..- tieši tā Es tā nerīkotos.

Bet tad dzīvē notika pagrieziens, kad es biju lielās auzās un tieši viņš bija tas, kas ne mirkli nedomājot mani izglāba un kad es jautāju sev jautājumu- vai es viņa vietā būtu rīkojusies tikpat drosmīgi- nē Es nerīkotos!
31.01.2013 13:09 |

Reitings 61
Reģ: 27.11.2012
voodoo, vai jūs bijāt apsēdušies un izrunājuši to situāciju? Vai tu viņam pateici, ka viņa "joks" Tev ir nepieņemams un Tevi sāpināja? Vai arī Tu staigaji sabozusies un gaidīji, kad viņš pirmais spers soli, uzminēs, kas ir noticis un sāks sarunu?

Nezinu, no malas izskatās, ka tāds tādu atrod!

Piekrītu, ka tādas izrunāšanās nav pieļaujamas no vīrieša puses (es personīgi nekad to nepiedotu, bet es arī zinu,ka mans vīrietis nekad neko tādu nepateiktu), taču arī nepaskaidrojot staigāt sabozusies un dzīt projām no gultas problēmu neatrisinās, bet gan tikai saasinās!
31.01.2013 13:11 |

10 gadi
Reitings 13809
Protams, Rimma, to jau droši nevar zināt. Meitenei jāvērtē situācija pašai. Katrs cilvēks jau padomus dod vai vērtē situāciju, balstoties uz saviem uzskatiem un pieredzi.
31.01.2013 13:12 |

Reitings 2295
Mīļā meitene, pateikšu tev vienu dzīves patiesību.

Cilvēks, kurš ir pārliecinās par sevi, nevar apvainoties! Ne uz ko. Ja viņš apvainojas, tas nozīmē, ka viņš daļēji piekrīt teiktajam.

Piemēram, ja mani kāds nosauktu par stulbu, es neapvainotos. Jo es zinu, ka neesmu tāda. Pateiktu teicējam, ka nebija labi tā teikt, pasmaidītu un novēlētu labu dienu. Ja es par to apvainotos, tas nozīmē, ka iekšēji nemaz neesmu pārliecināta, un tie vārdi man liktu aizdomāies... a varbūt tiešām nemaz tik gudra neesmu... a ja nu viņam taisnība...
31.01.2013 13:16 |

Reitings 2295
Apvainoties - tas ir tik muļķīgi.
Un vispār esmu šokā par meiteņu ieteikumiem - pamest, jūsu attiecības ir norietā utt.
Nekad, nekad, nekad nepieņemiet lēmumus emociju iespaidā.
Nogaidi nedēļu, un tad mierīgi parunā, nevis streb karstu un lasi mantiņas.
31.01.2013 13:19 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
chanely - interesanta doma par to apvainošanos, nebiju no tāda skatu punkta domājusi par to, laikam daļa taisnības tur ir.
31.01.2013 13:24 |

10 gadi
Reitings 13809
Cilvēks, kurš ir pārliecinās par sevi, nevar apvainoties! Ne uz ko. Ja viņš apvainojas, tas nozīmē, ka viņš daļēji piekrīt teiktajam.

Šim apgalvojumam gan nevar piekrist.
Jo, ja mīļotais vīrietis var atļauties pateikt kaut ko tādu, nevar neapvainoties. Ja neapvainotos, tad būtu šokā.
31.01.2013 13:27 |

Reitings 670
Reģ: 03.10.2010
Chanely - vienkārši zelta vārdi! :)
31.01.2013 13:29 |

10 gadi
Reitings 611
Reģ: 15.04.2010
Chanely - ehhh būs man jāsāk pāromāt savas apvainošanās reizes ;) jo Tu tik labi pateici :D

Reitings 176
Reģ: 16.01.2013
Meitenei jāvērtē situācija pašai. Katrs cilvēks jau padomus dod vai vērtē situāciju, balstoties uz saviem uzskatiem un pieredzi.

tas gan :)

Reitings 2295
Anne, kad pāris strīdas (nevis konstruktīvi diskutē), tur cilvēkiem pazūd realitātes izjūta un viņi nerunā taisnību. Bet gan apvaino cilvēku ar mērķi sāpināt! Tieši ar mērķi pateikt otram kaut ko riebīgu, lai viņam ir slikti, jo pašam sāp, un tāpēc grib, lai otrs ar slikti jūtas. Objektivitātes un patiesības līmenis tajā sakāmajā ir apaļa 0

Ja vīrietis ir atļāvies ko tādu pateikt, tas vienkārši norāda uz viņa sakāpinātajām emocijām un to, ka viņš neprot pareizi pārgremot stresu. Jāpaaugas un emocionāli jānobriest.

Bet apvainoties uz ko tādu tiešām ir muļķīgi.
31.01.2013 13:35 |

Reitings 7497
es piekrītu chanely uz 100% :)
31.01.2013 13:47 |

Reitings 444
Negribu gan piekrist Chanely teiktajam:

Tas nozīmē, ka vainīga ir meitene, ka viņa nav pārliecināta par sevi un par to, ka viņai nekas nekur nesmird...

Pateikt, ka cilvēks ir stulbs vai arī ķerties jau pie intīmiem apvainojumiem, manuprāt, nav viens un tas pats.

Piemēram, ja mani kāds nosauktu par stulbu, es neapvainotos. Jo es zinu, ka neesmu tāda. Pateiktu teicējam, ka nebija labi tā teikt, pasmaidītu un novēlētu labu dienu

Domāju, ka tieši ši iemesla dēļ ir tik daudz cilvēku, kas uzskata, ka viņi drīkst teikt otram visu, kas ienāk prātā.
Ja cilvēks tevi aizvaino (kā šajā gadījumā), tad noteikti nevajadzētu izlikties, ka tas taču bija joks un tēlot mēmu.
Manuprāt, tas jau norāda uz tā cilvēka patieso dabu.
31.01.2013 13:52 |

10 gadi
Reitings 10290
Piekrītu chanely.
Peliite, runa nav par meitenei, bet par džeku.

meitene viņam vienkārši pateica par matiem, šis uzsprāga.

ja džeks meitenei pateiktu: zini, varbūt aizej nomazgāties, Tev smird tas un tas, tad meitene iespējams padomātu, ka moš tiešām nav kkas kārtībā un aizietu uz dušu.

bet meitenes gadījumā jebkurš apvainotos par TAAADU izteiksmes veidu un vispār par tādām lietām bez konteksta.
31.01.2013 13:55 |

10 gadi
Reitings 13809
Ok, varbūt tur vainojama arī zema pašapziņa, bet tas nenozīmē, ka vīrietis drīkst tā runāt. Normāls - pieaudzis un inteliģents vīrietis tā nerunās arī tad,kad ir dusmīgs. Ja meitene dzīvo ar kaut kādu padibeni, tad varbūt var saprast, bet, ja tas ir samērā jēdzīgs vīrietis, tad tas nav pieļaujams.
31.01.2013 13:55 |

Reitings 444
Ja vīrietis ir atļāvies ko tādu pateikt, tas vienkārši norāda uz viņa sakāpinātajām emocijām un to, ka viņš neprot pareizi pārgremot stresu. Jāpaaugas un emocionāli jānobriest.

Un ko tad meitenei darīt, kad atkal viņas vīrietis atnāks mājas pēc sliktas dienas, un "nemācēs pārgremot stresu"?

Cik ilgi meitenei būtu jāklausās apvainojumi, ka kāds nevar kontrolēt, ko saka?!

Vai arī jāgaida, kad viņas vīrietis emocionāli nobriedīs un pieaugs?

Es tomēr uzskatu, ka ja ir šādi apvainojumi, tad puisim nav cieņas pret savu meiteni, un tad nav jābrīnās, ka citreiz pēc aizvainojumiem nāk arī sitieni, utt.
31.01.2013 13:58 |

Reitings 2295
Peliite, jā, vainīga ir meitene, ka ļāvusi, lai kaut kādi apvainojuma vārdi sadragātu visu viņas emocionālo stabilitāti. Un vēl ka to dēļ ir gatava savas attiecības norakstīt.

Nē, nav jāizliekas, ka nekas tāds nav pateikts. Pēc tam, kad strīds ir norimis un vairs nav emociju par to, tad mierīgi jāparunā un jāpasaka, ka nebija smuki tā teikt, tas tevi sāpina un tamlīdzīgi. Bet, metot sūdus atpakaļ, var iebraukt vēl lielākās auzās.
31.01.2013 13:59 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Kā var noprast, džeks uzskata, ka viss tak ir normali, jo ir pieradis tā runāt, piemēram, ar saviem čomiem kaut vai un uzskata, ka tas nav nekas tāds. Droši vien arī domā, ka meitene pati vainīga, ka tik jūtīga un ka tā apvainojas. Iespējams, čalim vajag tāda paša tipa meiteni, kas runās tapat un uzskatīs, ka viss ok.
31.01.2013 14:03 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits