Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

jubilejas atzīmēšana darbā

 
10 gadi
Reitings 565
Reģ: 29.01.2009
Sveikas!
Par cik mēs pēc lielajām reformām mūsu darba vietā esam palikušas vairs tikai trīs kolēģes, vienojāmies, ka sākot ar šo gadu atzīmēsim jubilejas. Tad nu sagadījies, ka esmu pirmā laimīgā, kam tad nu jāklāj galds un jāuzstājas. Bet ja godīgi - nevaru izdomāt, ar ko tad lai pacienā kolēģes. Nu, pirmkārt, torte, tas ir skaidrs. Tad man bija par žāvētiem vistu stilbiņiem + kkādi salāti. Itkā jau runājām, ka netaisīsim nekādus milzīgos galdus ar n-tajiem ēdieniem, bet nu man šķiet, ka tas būtu normāli, ja parūpētos gan par sāļo ēdienu, gan saldo.
Jūsu pieredze, viedokļi un ieteikumi?
26.01.2013 13:19 |
 
Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Ja ir 3 cilvēki, ta nekas. Man uzreiz jāsacienā ir 25 cilvēki + alkohols un sulas ;)
Man abas jubilejas iekrīt vasaras laikā, tad augļi, kūkas/saldējums, no MB siera bumbiņas utm.
26.01.2013 13:22 |
 
10 gadi
Reitings 565
Reģ: 29.01.2009
Nu naudas ziņā jau tas ir ļoti forši, ka tik maz esam, bet no otras puses... Nav ne jausmas, kādos daudzumos un ko taisīt, jo trijām pietiktu ar vidēja izmēra salātu bļodu un kādu puskilo/kilo žāvētajiem vistu stilbiņiem. Un kūku. Un esmu pārliecināta, ka tāpat viss netiktu apēsts. Bet kā izskatīto manis klātais tā saucamais "galds", uz kura būtu tikai šīs lietas? :D
Alkoholu gan nenesīšu, esmu stāvoklī un uzskatu, ka man tādā gadījumā nav citi jācienā ar alkoholu. Darbā pieejama kafija, tēja, sula :)
26.01.2013 13:26 |
 
Reitings 1153
Reģ: 16.08.2012
ja garšo siera salāti, tad vari nopirkt tos sāļos groziņus un tur ielikt iekšā siera salātus. Kkādus augļus uz šķīvja vēl vari salikt, apelsīnus, banānus, vīnogas un tad vēl tevis pieminētās lietas, un domāju, ka būtu ļoti ok! Plus arī tāds, ka esat tik maz, nav arī nekādi mega lielie izdevumi. :)
26.01.2013 13:38 |
 
Reitings 704
Reģ: 29.01.2009
Esmu par groziņiem, salātiem, mazām maizītēm, varbūt kaut kādiem iesmiņiem, lavašiem un tā, kas labāk pašai patīk.
Vistu stilbiņus es neizvēlētos, nezinu, man nepatīk skrubināties gar kauliem :D drīzāk pildītas vistas filejas..
26.01.2013 13:42 |
 
Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Es drosvien tadas mazas uzkodinas ar sataisitu.
Vienkarsi, viegli un atri wrap'us. :)
26.01.2013 13:58 |
 
Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
Ja mums būtu tā pieņemts, svinēt ar vērienu, tad arī drīzāk sliektos uz mazām sāļajām un saldajām uzkodām.

Īstenībā bezgala priecājos, ka vismaz 2 gadus man būs izdevies izsprukt no vārda dienas/dzimšanas dienas svinēšanas darbā, (iekrīt brīvdienās un atvaļinājumos), jo tas būtu ļoti grūti - mēs tur esam dažādas projekta komandas, bet man ir tādas tuvākas draudzenes no citām komandām, bet visu savu lielo komandu arī negribētu cienāt - kaut kā grūti..
26.01.2013 14:21 |
 
Reitings 341
Reģ: 06.05.2009
Es arī esmu par sāļajām uzkodām, lieliski derēs dažādu garšu pastētes uz cepum veida kraukšķīgajām maizītēm + kanapē . .
26.01.2013 14:26 |
 
Reitings 619
Reģ: 09.10.2012
mes esam 5 cilveki. edam kadus salatus (gaļas vai tml) kopa ar kotletitem, maizi. pēc tam kāda kūcina. kafija vai vīns, tas jau no Jums atkarīgs.
kūciņai varu ieteikt "mafinus" pirkt - muffinsandmore ;)
26.01.2013 14:52 |
 
Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
es nestu kūku vai ko saldu kas nu garšo :) tad augļus , un sāļajā kādu sāļo klinģeri pasūtītu.
26.01.2013 14:57 |
 
Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Es esmu nesusi ābolu plātsmaizi, mafinus, siera kūku, vecrīgas. Pašceptas.
Nākamgad domāju varēju uzcept atkal vecrīgas: pusi sapildīt ar sāļo pildījumu, otru pusi - ar biezpienu un putukrējumu.
26.01.2013 15:14 |
 
Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Noteikti uz tik mazu cilvēku daudzumu es sagatavotu interesantas un gardas uzkodas, aizmirstot par jebkādiem salātiem un žāvētām vistām, kas man atgādina padomju laiku svinēšanas. Izvēle var būt gana interesanta un arī kāds labāks vīns vai dzirkstošais vīns viena pudele ir vairāk kā pietiekoši.


grieķu salātu pasniegšanas veids:



bumbieris ar zilo sieru

lavandas panna cotta
26.01.2013 17:21 |
 
Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Īstenībā, ja ir tikai 3 cilvēki un draudzīgas attiecības savā starpā, es ieteiktu pusdienās aiziet kopā uz kādu kafūzi. Es patiešām nevaru iztēloties, kāds izskatīsies uzklāts galds 3 personām, jo jebkāds kliņģeris, torte...taču lielākā daļa paliks pāri.

Man darbā mēs gan esam virs 50, bet jubileju svinēšana ir tīri simboliska - svētkos atnes kādu gardumu un noliek virtuvē, lai katrs, kurš grib, var cienāties.
Iepriekšējā darbavietā gan taisīja svinības, bet ļoti priecājos par šo variantu, jo nav tik lieli tēriņi uz jubilejām, kā arī netiek tērēts darbs laiks :D
26.01.2013 17:31 |
 
Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
es kā reizi iedomājos kāds varētu izskatīties mazais galdiņš uz trijām personām :) Man tieši liktos dīvaini iet uz kafejnīcu, tad atkal ja iet tad uz labu nevis kādu ieskrietuvi, tad jāsūta gan uzkodas, gan otrais ēdiens... noteikti izmaksātu pietiekoši.
26.01.2013 17:35 |
 
Reitings 1242
Reģ: 29.01.2009
Man otradien jāklāj - tad nu viena no kolē'ģēm piedāvājās kūku uzcept, tad par to man nav jāsatraucās, uztaisīšu lavašu ar siera salātiņiem, kādas konfektes un black currant balsam. :) Man atkal ir tā, ka es nezinu cik atnāks apsveikt. esam liela iestāde. Bet cienājās tik tie, kas ienāk pie manis ;)
26.01.2013 17:36 |
 
Reitings 6324
Reģ: 29.01.2009
Esam 5-6 cilveki darbā.
Es uz dzimšanas dienu nesu lašmaizītes, pašceptu siera kūku ar aveņu mērci, rosolu siera laiviņās, mandarīnus, ananasu sulu. Mēs darba laikā nedzeram, tad nu tas atkrita.
Padomā par to, kas garšo kolēģēm. Es vienai kolēģei speciāi pielāgoju rosolu, neliku nedz zirnīšus, nedz burkānus, jo viņa tos neēd.
26.01.2013 17:44 |
 
Reitings 2569
Reģ: 16.07.2012
DIO,

kas tā par uzkodu 5. bildē - bumbiņas ar dakšiņām?
26.01.2013 17:46 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
oooo, tā ideja ar glāzītēm un dārzeņiem ar mērcīti riktīgi laba, izmēģināšu nākamajā ballītē pie sevis...ja atradīšu atbilstošus traukus :D
26.01.2013 17:50 |
 
Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Queen,

tās ir gaļas bumbiņas miso pastā, pārkaisītas ar mazajiem maurlociņiem.
26.01.2013 17:51 |
 
Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es noteikti uzceptu kaadus mazus piiraadzinus,maiziites-kaut ko saalu taadu ,pavisam uzkodu veidaa!Nenestu nekaadus salaatus ,rosolus uz darbu,jo mums nemaz nebuutu laika ilgi "seedeet"!
Man loti aptiikliigi liekas tie "cocinu" varianti-izskataas loti dekoratiivi un arii garsiigi!
Kafejniica vareetu izmaksaat daudz daargaaak.
26.01.2013 17:52 |
 
Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Emmanuelle,
es vēl iedomājos varbūt darba kolektīvs ir tāds kas atkal neko citu kā rosolu nesaprot. Un tādas mazas uzkodas liktos nepietiekamas vēderam. Vispār dīvaini, bet Latvijā salīdzinājumā ar citām valstīm ēd ļoti daudz cilvēki, visās ēdienreizēs. Jāsaka es krietni mazāk ēdu kā dzīvojot Latvijā.
26.01.2013 18:09 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!