Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

jubilejas atzīmēšana darbā

 
10 gadi
Reitings 565
Reģ: 29.01.2009
Sveikas!
Par cik mēs pēc lielajām reformām mūsu darba vietā esam palikušas vairs tikai trīs kolēģes, vienojāmies, ka sākot ar šo gadu atzīmēsim jubilejas. Tad nu sagadījies, ka esmu pirmā laimīgā, kam tad nu jāklāj galds un jāuzstājas. Bet ja godīgi - nevaru izdomāt, ar ko tad lai pacienā kolēģes. Nu, pirmkārt, torte, tas ir skaidrs. Tad man bija par žāvētiem vistu stilbiņiem + kkādi salāti. Itkā jau runājām, ka netaisīsim nekādus milzīgos galdus ar n-tajiem ēdieniem, bet nu man šķiet, ka tas būtu normāli, ja parūpētos gan par sāļo ēdienu, gan saldo.
Jūsu pieredze, viedokļi un ieteikumi?
26.01.2013 13:19 |
 
Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
Mazu kūciņu, kliņģerīti vai končas, ruletīti. Pīrādziņus vai sāļo kliņģeri. Es laikam tā darītu, ja mazs, draudzīgs kolektīvs.
26.01.2013 18:57 |
 
10 gadi
Reitings 565
Reģ: 29.01.2009
Nu, kad man būs bērniņš, es arī neļaušu viņam ēst daudz saldumus, bet nu kolēģu bērniem lai jau tiek :D
26.01.2013 18:55 |
 
Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
DIO-man patiik ,ka taa loti smuki izskataas arii-taads tiirs izskats!
Skudra-es atkal te ciinos,lai beerni peec iespeejas mazaak eestu saldumus!:D
26.01.2013 18:53 |
 
Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Emmanuelle, man par uzkodām ir izprintētas grāmatai vismaz pie pārsimt receptēm un to pasniegšanas veidiem - pirkstiņ uzkodas :)
26.01.2013 18:47 |
 
10 gadi
Reitings 565
Reģ: 29.01.2009
DIO, man liekas, ka šis variants vairāk atbilstu variantam, ja nav laika pasēdēt, atskrien - iemet mutē - un skrien atpakaļ strādāt. Lai gan nemāku spriest, nav man bijusi nekāda pieredze saistībā ar kolēģu jubilejām.
Par kliņģeriem izdomāju, jo mums ir dienišķā kafijas pauze, kliņģeris vai kūka tur labi iederētos. Un manas kolēģēm ļoti garšo saldumi. Un galu galā - abām mājās ir bērni, tad nu atlikušo varēs sadalīt un iepriecināt sīkos.
26.01.2013 18:43 |
 
Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es nospikoju tos mazos skiiviisus uz kuriem var uzlikt uzkodinu-loti labi viesiibaas-muusu maajaas,jo neviens nenaak eest-uzkoz un atkal dodas parunaaties ar kaadu ,vai padejot!
Vispaar paeest var loti labi ar salaam uzkodinaam-es veel iedomaajos taas galas bumbinas.Loti laba ideja!
26.01.2013 18:41 |
 
Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
pieturos pie taam kas iipashi negatavo neko smalku,noperku visadus augļus, sagriezhu dazzaadus sierus un sataisu plati,tad veel noteikti torte,shampanietis,sula...kkaa taa!
26.01.2013 18:36 |
 
Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
godīgi sakot neredzu problēmu, ja ir laika trūkums un nevēlēšanās stāvēt pie plīts - siers, krekeri un vīnogas un tad jau mazas kūciņas, bet klinģeri un tortes uz trijām personām... nu nez...
26.01.2013 18:35 |
 
Reitings 3652
Reģ: 26.10.2012
Skudra, man arī rīt un pirmdien uz darbu jānes cienasts :)

Nesīšu pīrādziņus un čipšus ar mērcīti.Tā kā braucu ar autobusu,nekādu kliņģeri atvest nevaru.Piekam mums tendence ir pa minimumam.Daži vispār tikai končas atnes.
26.01.2013 18:35 |
 
Reitings 6324
Reģ: 29.01.2009
Mums ir ēdāju kolektīvs un jubilejās pieņemts ņemt tik daudz, lai visiem pietiktu pusdienām. Man tas šķiet normāli. Esmu tā pieradusi. Ja tā nebūtu, tad, protams, domātu par citām, mazām uzkodām, bet no dārzeņiem vien kolēģus nepabarot, kuru skaitā ir arī vīrietis.
26.01.2013 18:31 |
 
Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
DIO-pilniigi manas domas!
Es veel vakar runaaju ar savu mammu-vinai bija sanesti visaadi saldumi uz dzimsanas dienu-es veel nosmeejos-labak buutu tie radini aiznesusi galu,no kuras vareetu dziivot veselu nedeelu...!
Vienmeer kuukas un tortes...
26.01.2013 18:29 |
 
10 gadi
Reitings 565
Reģ: 29.01.2009
Nolēmu uz to visu tik ļoti neiespringt un aiznest uz darbu divus 0,5kg kliņģerus - vienu sāļo, otru saldo. Vai arī saldā kliņģera vietā kūku.
Tomēr nav vēlmes visu rītdienu (kad arī ir tā īstā jubileja) nostāvēt pie plīts vai griezt salātus.
Man jau šķiet, ka šāda uzstāšanās darbā vairāk paredzēta, lai kopā pasēdētu mazliet brīvākā gaisotnē, nevis pierītos tā, lai līdz vakaram pietiek :D
26.01.2013 18:28 |
 
Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Atceros ballites slimniicaa-tagad domaaju,kur bija tas laiks taa seedeet...te knapi iznaak "aiziet uz tualeti"...
Amerikaani,ja runaa par "darba ruukiem" ,eed daudz un ar "taadu miilestiibu"!Tie smalkie amerikaani noteikti eed daudz mazaak ,bet saatiigaak-tiesi taa vareetu teikt -saatiigaak!Noteikti prieksroku dotu taam mazaam galas bumbinaam un visaam mazaam uzkodinaam uz tiem kociniem,ne tortei,kuukaam!
26.01.2013 18:23 |
 
Reitings 3216
Reģ: 12.01.2010
mums aktuāli ir pica, pīrādziņi, lavašs, groziņi. saldās uzkodas - mazos groziņos ar krēmu, tad vēl tāds mīksts cepums, uz kura putukrējums nedaudz un avene.
man arī drīz jādomā, ko likt galdā.
26.01.2013 18:23 |
 
Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Jessica,
man tāds novērojums ir radies ne tikai dzīvojot ārzemēs ka cilvēki ēd mazāk kā Latvijā, bet arī lasot cosmo diskusijas. Turklāt visi ēdieni ir trekni un vienmēr pavīd saldumi. Tas tik tāds novērojums no manas puses :)
26.01.2013 18:22 |
 
Reitings 692
Reģ: 02.12.2012
es iesaku sāļos groziņus, pildīt ar siera salātiem vai jebkuriem citiem - krabju, rasolu...
vari pagatavot augļu kanapē un uz tik maz cilvēkiem varbūt gluži lielo torti nevajadzētu, vai nu pati pagatavo kaut kādu bruneti, vai kaut kādu rulleti, bet, ja gribi torti, tad jau vari arī to ;)
26.01.2013 18:19 |
 
Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Vispār dīvaini, bet Latvijā salīdzinājumā ar citām valstīm ēd ļoti daudz cilvēki, visās ēdienreizēs.
Mani novērojami ir pilnīgi pretēji. Tiesa gan, es nedzīvoju ārzemēs, bet katru gadu aizbraucu, turklāt esmu piedalījusies vairākos starptautiskos projektos, kur sabrauc vienaudži no daudzām Eiropas valstīm. Man tieši liekas, ka reti kuras meitenes ēd tik maz kā mūsējās. Ak, kādi citiem šķīvji pārkrauti, katrā ēdienreizē vēl vairākas bulciņas apēd tajā laikā, kad mūsu meitenes ēd salātus. Meitene no Somijas vispār pajautāja - vai mēs vienmēr Latvijā ēdot tik maz, jo viņa ir pieradusi ik pēc 3h ēst (un neteiktu, ka viņa ik pēc 3 stundām kādu auglīti tikai uzēda). Bet tas jau cits stāsts.

Bet par kafejnīcu runājot, man gan neliekas, ka izmaksās daudz dārgāk, jo šeit jau pavīdāja ideja, ka gan torti vajag, gan kliņģeri, gan vistas un ko vēl tik nē. Šaubos, ka autore pirks mini tortīti, kas paredzēta 3 personām, bet gan parasto. Tomēr būsim reālas - parasti cilvēks apēd 1 gabaliņu tortes. Ļoti daudz paliks pāri. Protams, ja ir, kam mājās aiznest, tad jau viss kārtībā, bet, ja nav tad jau jāmaksā ir arī par visu to tortes daļu, kas vienkārši tiks izmesta. Ne jau man žēl, kā kāds svin. Es tikai izteicu, kā es darītu ;)
26.01.2013 18:17 |
 
Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man arii tagad liekas,ka latviesi vispaar daudz eed,jo atceros,ka vienmeer bija loti "pilns galds"!
Vispaar ballites parasti palikusas atminaa,ka visi eeda:D
26.01.2013 18:17 |
 
Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Emmanuelle,
es vēl iedomājos varbūt darba kolektīvs ir tāds kas atkal neko citu kā rosolu nesaprot. Un tādas mazas uzkodas liktos nepietiekamas vēderam. Vispār dīvaini, bet Latvijā salīdzinājumā ar citām valstīm ēd ļoti daudz cilvēki, visās ēdienreizēs. Jāsaka es krietni mazāk ēdu kā dzīvojot Latvijā.
26.01.2013 18:09 |
 
Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es noteikti uzceptu kaadus mazus piiraadzinus,maiziites-kaut ko saalu taadu ,pavisam uzkodu veidaa!Nenestu nekaadus salaatus ,rosolus uz darbu,jo mums nemaz nebuutu laika ilgi "seedeet"!
Man loti aptiikliigi liekas tie "cocinu" varianti-izskataas loti dekoratiivi un arii garsiigi!
Kafejniica vareetu izmaksaat daudz daargaaak.
26.01.2013 17:52 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits