Kāpēc mēs krāsojamies vai nekrāsojamies?

Reitings 17
Reģ: 22.01.2013
Skatījos spogulī, kamēr krāsojos, un aizdomājos-es katru dienu, pirms iziet no mājām uz darbu, krāsoju acis, lūpas. Bet ne visas taču tā dara. Daudzas manas kolēģes nekrāsojas nemaz. Sāku aizdomāties:kāpēc?Pieņemsim, daļa sieviešu to neprot darīt, daļai traucē alerģiskas reakcijas, bet pārējās, kas nekrāsojas? Zema pašapziņa?-ne vienmēr...Kāpēc jūs krāsojaties vai nekrāsojaties?:)
22.01.2013 03:15 |

Reitings 506
Reģ: 06.05.2009
Ikdiena lietoju tikai skropstu tušu un acu zīmuli, kad uznak uzkrasoju lūpas. Nauskatu, ka vajag katru dienu kramet sev uz sejas visu to smiņķu kārtu- pūderus, tonālos krēmus un sazin ko vēl. Man ir laba sejas ada un negribu to bojāt ar šo visu ķīmiju.
Kad man sāks parādīties krunciņas un citas sejas nepilnības tad arī sākšu lietot " smago artilēriju" , šobrīd tas nav vajadzīgs!:)
Vispār bieži uz ielas nošausminos ieraugot šitās sakrāsotās lelles un brūnos solāriju zaķus- dažai tik acis spīd ārā no brūnuma, pat mans puisis iesmej :D
22.01.2013 10:26 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Meitene tomēr pārspīlēja...

http://youtu.be/OYpwAtnywTk

Man patīk šitās meičas viģiki.. viņa tāda smieklīga...
22.01.2013 10:28 |

Reitings 731
Reģ: 31.10.2009
Tajās retajās reizēs, kad pamostos ar prieku un labu garastāvokli, tad arī mēdzu uzkrāsoties :D Vienkārši man ļoti nepatīk agri celties, tapēc es laiku miegam izmantoju maksimāli. Ikdienā lietoju sejas krēmu, balzāmu skropstām un lūpām. Izskatos labi bez kosmētikas, nevienu nebiedēju:D
22.01.2013 10:29 |

Reitings 6676

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
tikai saviesīgos pasākumos, ikdienā nav man laika
22.01.2013 10:39 |

10 gadi
Reitings 485
Reģ: 29.01.2009
Mans IKDIENAS komplektiņš ir minerālpūderis, skropstu tuša un lūpu balzāms, spīdums.
Skropstas un uzacis pie meistares reizi 3 nedēļās uzkrāsoju, bet tāpat gribas leļļu skropstas :D un skropstu tuša man tās dod.
Agrāk liku tonālo krēmu, bet tā kā reizi 2 nedēlās ieskrienu solārijā, sejas tonis ir ļoti labs tāpat. Protams, ballītēs nāk klāt arī citas make up fīčas. Patīk un sanāk!

*Atbildot Roxy, mana mamma gandrīz nekrāsojas, viņa ir tumša āda, tumšas skropstas un uzacis, ikdienā pietiek ar sejas krēmu un lūpu krāsu. Esmu mēģinājusi, viņai piedāvāt tonālo vai pūderi, bet, nē. Savā jaunībā viņa dejoja tautas dejas (kur vajadzēja izteiksmīgu make up) un kopš tiem laikiem vairs negribas seju ķitēt.
22.01.2013 10:43 |

Reitings 2051
Ikdienā faktiski nekad nekrāsojos - kāpēc? Patīk gulēt līdz pēdējam brīdim un pagaidām vēl izskatos gana labi tāpat. Pirms pasākumiem gan - tad krāsošanās ir vesels process un neatņemama pirms-ballīšu sastāvdaļa. :D Ļoti retos gadījumos, kad izdevies pamosties laikus vai arī saprotot, ka seja izskatās kā kara lauks, tad uzlieku BB Cream vai pūderi un uzkrāsoju skropstas... Manuprāt ikdienai tas ir pietiekami.
22.01.2013 10:45 |

Reitings 76
Ikdienā krāsojos, jo bez kosmētikas izskatos 10 gadus jaunāka - uz gadiem 15 :D
Mans standarta komplekts ir tonālais sejas toņa izlīdzināšanai, ēnas, acu zīmulis, tuša - visu minimāli, nepārspīlējot, bet tikai akcentēšanai :)
Man ir arī diezgan bāla āda, tāpēc, ja neuzkrāsojos, seja izskatās diezgan neizteiksmīgi.
22.01.2013 10:55 |

10 gadi
Reitings 13809
Man ir slinkums krāsoties. Ikdienā tikai uzklāju sejas krēmu un skropstu tušu + lūpu balzāmu.
Kādas 2-5 reizes gadā izmantoju arī Madaras tonējošo fluīdu un bronzeri. Ne acu ēnas, ne acu zīmuli, lūpukrāsu vispār neizmantoju.
'Ja slinkums krāsoties, labi jūtos arī ar nekrāsotām skropstām.
22.01.2013 10:56 |

Reitings 1852
Ikdienā krāsojos - tuša, lūpubalzams (ziema), spīdums (vasara) + acu zīmulis. Reizi pa reizei uzlieku tonālo, ja , teiksim, sejas tonis izskatās šausmīgs (man tā mēdz būt)
Krāsojos, lai mazliet uzliktu akcentiņu :)
22.01.2013 11:00 |

Reitings 2569
Reģ: 16.07.2012
Lai izceltu glīto un nomaskētu neglīto.

Man ir 3 draudzenes ar ideālu sejas ādu, viņas vispār nelieto ne brūninošos fluīdus, ne tonālos, ne pūderus, ne bronzerus, neko. Tā kā visas ir gaišmates, tikai skropstu tuša un ar nokrāsotas uzacis. Visas šķiet ļoti skaistas un tas laikam ir, manuprāt, ideālais gadījums- ja kosmētiku lieto tikai, lai ko izceltu.

Man tagad vispār nav tonālā krēma, lietoju tikai madaras fluīdu, skropstu tušu un reizēm acu zīmuli. Labprāt vispār nelietotu kosmētiku, bet es to nevaru atļauties.
22.01.2013 11:09 |

Reitings 339
Reģ: 06.11.2012
Man patīk krāsoties - viegls tonālais, korektors, konsīleris, acu ēnas, acu zīmulis, tuša, vaigu sārtums un lūpu balzams un nedaudz lūpu spīdums.

Ja nekrāsotos ziemā, izskatītos pēc slimnīcas pacientes.
22.01.2013 11:10 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Nekrāsojos, jo vienkārši nepatīk neko zieķēt uz sejas un nejūtu pēc tā vajadzību. Turklāt, man patīk, ka nav jāuztraucas par to, vai kkas kkur būs izsmērējies utt. Vienīgais, ko lietoju ir lūpu balzams vai lūpu spīdums(atkarībā no gadalaika). Varbūt lietotu arī skropstu tušu, bet nav vajdzības - pašai no dabas ir garas, melnas un uzliektas skropstas.
22.01.2013 11:10 |

Reitings 2840
ikdienā kosmētiku nelietoju, jo man tā pat ir labi, jūtos labi arī bez tās, man ir slinkums no rīta celties ātrāk,lai uzkrāsotos, atkrīt visas raizes par to, vai kaut kas nav izsmērējies vai izplūdis.
22.01.2013 11:11 |

Reitings 8407
Es krāsojos, lai justos labāk, un lai izceltu savas acis, jo bez skropstu tušas man acu nav, pat mans draugs redz atšķirību.

No rītiem man vajag tikai 10 minūtes, lai uzkrāsotos. Lietoju - acu laineri, tušu, konsīleri lokiem zem acīm, bet ne vienmēr, acu ēnas un pūderi, bet kopumā redz man tikai uzkrāsotās acis.

Un mana mamma sākusi krāsoties tikai pēdējos gados, bērnībā nebija baigais piemērs uz ko skatīties kā krāsoties, pati kaut kā visu apguvu, un galīgi nepiederu pie tām, kas seja pēc maskas izskatās. ;)
22.01.2013 11:12 |

Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
Nu es, piemēram, zinu sievieti, kas joprojām 21. gadsimtā seju ar parastām ziepēm mazgā.

Es piemēram arī mazgāju ar ziepēm. Nu, ok, tagad man ir sejas mazgājamais līdzeklis, bet uz tiem, ja godīgi neiespringstu. Patīk šad tad noskrubēt seju ar krievu sejas krubi, bet tā, jā - ar ziepēm mazgāju un esmu dzīva.
Par kosmētiku... nekrāsojos katru dienu, jo katru dienu nekur īpaši neeju. Uz veikalu ejot nekrāsojos, jo nejūtu vajadzību tā šķiest labu kosmētiku.
Kad strādāju, tad gan krāsojos katru dienu, arī vidusskolā. Kādreiz lietoju arī pūderi, tagad jau gadus 2 nē.
Mans "komplekts" ir tonālais, tuša, zīmulis un vaigu sārtums. Ēnas uz ballītēm un uz skatuves.
22.01.2013 11:13 |

Reitings 6676
Aa vēl pie tēmas, aizmirsu piebilst, ka tonālo lietoju tikai ziemā... vasarā nekad... Man ir kaut kāda sajūta, ka tas aizsargā no aukstuma manu ādu... nu nav vairs sausies vaigi ziemā utt.. kas bija agrāk kad tonālo nelietoju vispār..
22.01.2013 11:17 |

Reitings 537
Reģ: 02.11.2012
Ikdienaa lietoju tilsi lupus spidumu vai balzamu un citreiz mineraalpuderi.
Acis vispaar nekad nekraasoju, jo uzacis ir dabigi jau biezas un tumshas, tapat kaa skropstas.
Au eenas mani vispaar nesaista, jo dabsikaak jo labaak. Pie ta pasha principa pictures ari kompjoshajaa kosmeetikaa, skrubis, kreems dabigs.
22.01.2013 11:25 |

Reitings 15092
Man gan ome, gan mamma vienmēr ir krāsojušās pirms iziešanas no mājas un man jau no bērnības tas liekas tikpat loģiski kā zobu tīrīšana.
Bieži uz ielas, pētot cilvēkus - nodomāju, nu kapēc sieivetes sevi neuzfrišina - iet tāda pelēka, nekāda. Uzkrāsotu kaut vai skropstas un uzreiz izceltos acis..
Bet jā - mans standarta ikdienas komplektiņš ir: nedaudz minerālpūdera, reizēm ēnas, acu zīmulis, tuša, lūpu spīdums. Un tas noteikti neaizņem stundu laika.
22.01.2013 11:52 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
Undīne, kapēc , ja nekraasojas uzreiz ''nepašpārliecinata'' ? varbuut tiesi otraadi - tik pārliecinaata,ka uzskata, ka kosmeetika nemaz nav vajadziga :D :D
kaapec es krāsojos? hmm.. man patiik tas process, patik kā izskataas acis kad tās ir uzkrāsotas , patiik mainiit krāsas.. patiik skatiities spogulii uz sevi :) bet man arii ir dienas, kad esmu slinka un šķiet,ka tieši šodien man kosmeetika nav vajadziiga - tad arii vnk nekrāsojos :D
22.01.2013 12:00 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits