Bija man tādi iemesti pastkastē, bet visa spama makulatūra iet pa taisno uz papīra konteineru blakus pastkastēm.
Pastaigā pa kāpņu telpām un parocies pa konteineriem, tur noteikti ir! :D
nezinu cik vērtiem būtu jābūt tiem kuponiem,lai es ietu pa kāpņu telpām un meklētu svešās pasta kastītēs, kaut kādos "paģīšos".
liekas,ka atlaide ir kāds lats.
jūs tiešām ēdat hesītī/maķītī??? Man ja tādi kuponi atnāktu - es pa taisno miskastē viņus ielidinātu...
Man likās, ka te praktiski visas meitenes tik veselīgas/sportiskas un katra otrā kaut kādu diētu ietur... bet izādās, ka te jau otro dienu daudzas tos kuponus meklē, lai varētu šņakarēties ar burgeriem...
Pie mājām nesen atvēra, domāju, ka nu tik būs izēšanās.. ik pa laikam sagribās pa kādam burgerītim, jo ļoti sen nav ēsti, bet tuvojoties hesburgeram no tās eļļainās smakas kaut kā šķērmīgi ap dūšu paliek un labi ka tā. :D
Mcdonald`s , LIDO,vai Gan Bei, kur tad ir tā starpība, ja viss tāpat ir izvārīts eļļā? Baigi pārmet par maķīti, tajā pašā laikā slavas saulītē ceļot ceptas karbonādes un medus cāli, kas panēts miltos un vārīts eļļā. Vairāk kā 70% ēstuvju pasniedz tik treknu pārtiku kā Hesburger u.c., bet par to neviens neko nebilst, jo domā, ka baigi veselīgi.
dīvains domu gajiens, ņemot vērā, ka (ja vien kaut kas nav radikāli mainījies), burgeru ēstuvēs 90% ir pusfabrikāti, neveselīgi ēdieni, ja vien neskaita salātus. Par Lido, Gan Bei, utt. pilnīgi noteikti to nevar teikt.