Carrie Bradshaw @ 17.06.2024 01:34Up
Kā ir tagad? ?
Knita @ 17.06.2024 14:08Diezgan briesmīgs rajons. Šaubos, ka tie dzērāju-bomāru bari pēkšņi ir pārvākušies kaut kur citur. Pie visa, protams, var pierast, kā arī cenas tur ir zemas. Bet nevajag gaidīt tur nekādus brīnumus - tur ir tā kā ir.
Džinga @ 17.06.2024 14:42
Ja šaubies, bet neesi droša, tā tad tur nemaz nedzīvo, bet ar viedokli dalies tāpat? :D
Berta92 @ 17.06.2024 20:09Kopumā nekāda vaina, īpaši ja jums netraucē nesot musaru laukā pakrist pa ceļam uz kāda bezpajumtnieka . ?
Dzīvoju pretī tirgum, un kamēr tur dzīvoju, liekas redzēju visu, gan notriektus cilvēkus, sasitus jauniešus, kā glābēji velk no daugavas kādu noslīkušo utt, pat redzēju kā viens promiļains bomžuks pats ierāpo policijas busiņā.
Kopumā man virsū neviens nekrita, nepiesējās, bet ja teiktu ka jutos droši un labi, noteikti melotu. Vakaros viena nekur negāju, un kad sanāca tā pavēlāk aiziet piemēram uz Aktapoli , tad nu galva visu laiku 360 grādos rotēja , jo dažādi interesanti tipi vienmēr kaut kur klīda. Ja ir ļoti izdevīgs variants, ej un dzīvo, bet nu kā vietu kur iesakņoties, personīgi neizskatītu vairs nekad.
Diabolus @ 17.06.2024 16:35Ķengaragā esmu bieži. Kopumā rajons kā jau visi Rīgas padomju blokmāju rajoni. Urlu daudz, jā. Bomži un nariki pārsvarā pulcējas ap tirgu, citviet reti sastopami. Promenāde ir ok, tikai ne vasarā (ja vien neizbaudi častuškas un krievus, izmetušos apenēs Daugavas krastā).
Es Ķengaragam dotu 6 no 10.