labs psihiatrs

Reitings 1681
Reģ: 01.09.2012
Vai varat ieteikt labu speciālistu? Problēma ir smaga depresija - es ienīstu savu dzīvi, pati sevi un vsp visu un arvien biežak domāju par pašnāvību. Nespēju nekā mainīt savas domas un laikam ir laiks meklēt profesionālu alīdzību, jo citādi vnk neredzu jēgu dzīvot tālāk.
13.01.2013 00:16 |

Reitings 1229
Reģ: 15.05.2012
Tu liecies gudra un jauka meitene. Lūdzu, neesi tik dumja un nedomā par pašnāvību, nenoniecini sevi!
Ja vēlies sākt jaunu dzīvi Francijā, tad uz to arī koncentrējies un dari visu iespējamo lai to sasniegtu.
13.01.2013 02:19 |

Reitings 802
Reģ: 28.06.2012
Kāpēc tik zemu sevi vērtē? Tu domā, ka visas ir spējīgas un var mācīties par ārstiem?? Tā nav un ja tu mācies, tas jau ir liels plus. Gudra meitene esi. Nesalīdzini sevi ar citiem. Un ārieni tak var uzlabot. Puiši ir dažādi un meitenes tāpat. Ne visiem ir vajadzīgas modeles no žurnālu vākiem. Ir ļoti daudzi, kas nemeklē modeli, bet vienkāršu, mīļu meiteni. Un ja tev jau ir doma un iespējas, ka vari strādāt Francijā, tad jau mērķis ir uz ko tiekties. Saņemies.
13.01.2013 02:51 |

Reitings 4218
Reģ: 29.01.2009
Ja gribi apmeklēt psihiatru, tad sākumā iesaku Tev tēmēt psihiatru, kas ir arī psihoterapeits. Ja Tava problēma ar dvēseles pašsajūtu būs ārstējama tikai ar psihoterapiju, tad tas būs labāk, nekā sausa psihiatrija, kur Tevi tikai sabaros ar zālēm un tikai tad skatīsies, kas ar Tevi notiek. Ja psihoterapeits-psihiatrs redzēs, ka ar sarunām nebūs līdzēts un nepieciešama medikamentoza ārstēšana, tad izrakstīs zāles un vajadzības gadījumā nosūtīs uz slimnīcu. Tikai jārēķinās, ka psihoterapijas seanss maksā naudu - sākot no 5 līdz pat 25 un pie tiem pieprasītākajiem arī vairāk. Zāles gan arī maksā naudu, un ne to mazāko.

Zinu Rīgā vienu psihoterapeiti - psihiatru, vismaz pirms dažiem gadiem viņai bija arī psihoterapeita sertifikāts, tagad uz ašo interneta vidē redzu, ka šobrīd ir psihiatra sertifikāts, tā ka iesaku Tev kontaktēties un noskaidrot, kā tur īsti ir:

http://www.neslimo.lv/medicinas-iestades/maras-jumejas-arsta-prakse-psihiatrija-sia

Jāsaka gan, ka nevaru prognozēt, kā un vai Tu tieši ar Māru Jumeju atradīsi kopēju valodu, jo psihologi, psihoterapeiti un psihiatri ir tikai cilvēki, turklāt ļoti dažādi. Arī pacienti ir tie paši cilvēki, arī ļoti dažādi - kas vienam klientam der, citam liekas kaut kas galīgi greizs un nesaprotams. Tas ir tik individuāli, tā ka atliek tikai Tev novēlēt atrast savu speciālistu, kas nav viegli.

No personiskās pieredzes varu teikt, ka man tagad nu jau pāris gadus ir psiholoģe, par kuru no citiem esmu dzirdējusi visvisādas atsauksmes - gan labas, gan sliktas - tātad diametrāli pretējas, tā ka tajā visā var pamatīgi apjukt, bet sarunās ar viņu jūtos labi, man viņa šķiet profesionāla un gudra, un sevī jūtu savas dvēseles izaugsmi. Un līdz ar to priecājos, ka esmu viņu satikusi un viņa ir mana psiholoģe. Bet, varu teikt, ka tas bija diezgan pagarš ceļš, līdz biju apmierināta ar speciālistu un rezultātu - nu, pilnīgi iespējams, ka tur bija ne tikai pretējās puses, bet arī mana vaina, manas kaprīzes un manas sliktās rakstura īpašības, kuras, jūtu, ir audzinātas un piedzīvojušas metamorfozes.

Un P.S. - ja vēlies, varam sarakstīties privāti. Tiesa, esmu šeit neregulāra un reta viešņa, bet kaut kas ir labāks, nekā nekas.
13.01.2013 02:58 |

Reitings 2715
Reģ: 12.09.2012
Ella, domāju, ka pieņemtu, jā. Piezvani un noskaidro! :)
13.01.2013 11:52 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Padomā par to, ka pasaulē mīt cilvēki, kuri atdotu visu, lai iegūtu tavu dzīvi un apstākļus, cilvēki ar daudz lielākām grūtībām. Es saprotu, ka katrs savu dzīvi uztver subjektīvi, caur savu prizmu, bet tomēr..
Un kā jau te kāds minēja, pilnīgi piekrītu tam, ka citu "ideālās" dzīves tā izskatās tikai no malas, katram ir savi skeleti un tas, no kā viņi atsakās, lai kaut ko iegūtu. Man šķiet, ka pats svarīgākais cilvēkam dzīvē ir kāds mērķis, kas liek katru dienu celties un kko darīt.
13.01.2013 13:18 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)