Sirds ir muļķe!

Reitings 158
Reģ: 18.03.2009
Sveikas!

Nu kā tā var būt? Pirms neilga laika mans draugs man bija vienīgais pasaulē, ko mīlu un ar kuru vēlos pavadīt visu mūžu kopā, bet tagad... Uzradās viens vīrietis, iepatikās un viss. Es dusmojos uz sevi, nu kā tā var būt... Mēģinu, mēģinu, par viņu nedomāt, bet nevaru, esmu ieķērusies kā neatceros kopš kura laika tā vispār jutos. Bet tas draugs - es nespēju aiziet. Tik stulba situācija.
Varbūt vēl kāda ir iemīlējusies kādā citā, esot attiecībās? Un ko jūs darījāt/darītu? Vai varbūt tā ir tikai stulba aizraušanās un neko nenozīmē, es nezinu...
12.01.2013 22:48 |

Reitings 283
Reģ: 10.02.2009
Nuuu...tad iedomajies brīdi, kad tava mīlestība ir citas apskavienos, bauda glāstus, maigumu, ko agrāk baudīji tu...nezinu, nav viegli, bet varbūt mana pieeja ir dīvaina, bet man no sirds palīdz, jo tādā veidā apzinos, ka varu zaudet visu skaisto, kas bijis, un varētu būt, ja cilvēku vēl mīli, protams, tad apzińa, cik loti vari sāpināt arī nedrīksētu pamest tevi.
13.01.2013 14:11 |

10 gadi
Reitings 396
Reģ: 29.08.2009
Dari kā sirds liek, kaut vai arī tas otrs čalis negrib neko nopietnu un tev tavās esošajās attiecībās viss apnicis, vari padzīvot viena, izklaidēties!
Jo man pašai tgd ir 3,5 gadi jau attiecībās un tiešām gribas kko jaunu pamēģināt, gribas brīvību mazliet.. bet tiešām, tā nevar tgd pateikt draugam, ka 1 mēnesi es gribu būt brīva un darīt ko gribu, bet pēc mēneša varam atkal būt kopā! :D
13.01.2013 14:14 |

Reitings 158
Nu jā, tokioo, un ko tu pati darīsi? Iesi pie tā otrā čaļa?
Nav tā, ka man attiecībās viss apnicis, viss jau bija labi, līdz brīdim, kad manu galvu nesajauca tas otrs. Ja jau attiecības būtu slikti, nebūtu problēmu - vismaz būtu iemesls aiziet, bet nu tagad it kā gribu, it kā negribu...

Un, spradze, protams, sāpīgi to iztēloties, bet nu es jau arī tajā pašā laikā būtu cita apskāvienos... Bet jā, bail, ka atpakaļceļa var nebūt...
13.01.2013 14:19 |

10 gadi
Reitings 396
Reģ: 29.08.2009
man arī ir tā, kopš uzradās tas otrs, viss bija ok, bet tgd, liekas, ka esi pati sāku visus strīdus un esmu ar kko neapmierināta :D tikai , lai būtu kkāds iemesls aiziet
es pati nezinu ko tgd iesākt.. kad tu izdomā, pastāsti man ar.. :D
13.01.2013 14:28 |

Reitings 370
Reģ: 29.01.2009
No visiem piemēriem var secināt, ka pareizās atbildes nav - viena aiziet un ir laimīga, otra paliek un ir laimīga. Es domāju labākais padoms šobrīd tev ir nesteigties, jo tiltus nodedzināt vienmēr būs laiks, bet atpakaļ var neizdoties tikt. Un varbūt neticies ar to otru puisis, lai vari ar skaidrāku galvu padomāt :)
13.01.2013 14:44 |

Reitings 374
Reģ: 13.07.2012
ak, meitenes! esmu identiskā situācijā un arī lauzu galvu - ko nu tagad darīt! pats trakākais, ka ar to otro strādājām vienā darbavietā, tikai dažādās nodaļās, bet tāpat sanāk saskrieties un ar to aizmiršanu tā ir kā ir :D
13.01.2013 14:49 |

Reitings 28
Reģ: 27.03.2012
Jā, man tā ir pavisam nesen gadījies! Iemīlējos darba kolēģī :) Arī dusmojos uz sevi, jo draugs man bija lielisks.
Tagad esmu kopā ar kolēģi un esmu laimīgāka kā jebkad :)
13.01.2013 14:56 |

Reitings 158
Es brīnos, ka tiešām tik daudzām tā ir... Domāju, ka es vienīgā :D
13.01.2013 15:42 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Nu kā tā var būt? Pirms neilga laika mans draugs man bija vienīgais pasaulē, ko mīlu un ar kuru vēlos pavadīt visu mūžu kopā, bet tagad... Uzradās viens vīrietis,

Tāpēc ka mūsdienās vārds-mīlestība ir jau nodrāzts.Lieto visi, un bezjegā. Simpātijas,klikšķi,iemīlēšanos,pieradumu jaucot ar patiesu mīlestību kas ir retums.
13.01.2013 15:47 |

10 gadi
Reitings 160
Ahhg kaa es saprotu sho sajuutu. Man ir tas pats, tik man ar draugu driiz jau buus 6 gadi kopaa, bet ar otro tiekos jau gandriiz gadu. Neteiktu, ka otro miilu, bet taas izjuutas ar vinju kopaa esot ir pavisam savaadaakas....
13.01.2013 16:18 |

Reitings 2001
Reģ: 11.02.2011
Cilvēki neatšķir mīlestību no vajadzībām! Kad sapratīsi to un mācēsi to atšķirt,tad arī tavs prāts nemeklēs vēl ko labāku,bet paliks pie tā,kas jau ir!
13.01.2013 19:10 |

Reitings 12
Reģ: 19.02.2012
esat ar to puisi ilgi pazīstami ? ja nē, tad varbūt vajag iepazīt tā kārtīgāk, un tad jau sapratīs, kurš tev ir svarīgāks un ar kuru tu gribi turpināt attiecības. un jā, saprotu tevi šajā situācijā, jo aizmirst kādu, kurš ir dien dienā tavā galvā, nav vienkārši. pati mocos aizmirst jau pus gadu. tā kā apsver visas iespējas, padomā, ar kuru tu justos laimīgāka !
13.01.2013 19:44 |

Reitings 35
Reģ: 04.09.2011
pirmais ko ieteiktu, nesteidzies. dodu 99%, ka paries. ta gadas daudziem cilvekiem esot attiecibas.

centisos tev palidzet. pirmkart noskaidro vai vins ir attiecibas? man personigi tas nosistu duushu, nepatik viriesi kuri neciena sievietes.
vel kas, nereti sievietes viriesa pieklajibu un draudzigu parunasanos, sakatisanos saprot ka flirtu. si ir loti izplatita lieta. man ir viens pazina, loti draudzgs, runatigs, skatas acis un smaida, bet vins tads vienmer bijis, vienkarsi loti atverta, komunikabla persona. svesai sievietei tas skiet ka flirts.

tu runa par attecibu izveidosanu ar otru, bet vai vins ir reali izteicis velmi, ka to velas? vai nav ta, ka esi sadomajusies un patiesiba vinu nekas vairak par amzieri neinterese.
turpini pa kluso ar vinu tikties?
13.01.2013 20:21 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Es ieteiktu sakārtot un koncentrēties esošās attiecības pirms sapņo par jaunajām... Ja jau tā pēkšņi iemīlējies.. vai tiešām juties laimīga kopā esot?
13.01.2013 20:24 |

Reitings 35
tie ir vienkarsi hormoni, nu kaada mila? :) rutina, blakus vens un tas pts cilveks, pie apvarsna paradas svaiga gala, protams uzsit zinkari
13.01.2013 20:36 |

Reitings 158
Nu nepiekrītu tam, ka šajā gadījumā būtu attiecināms kaut kas no sērijas - vārds "mīlu" ir nodrāzts. Neviens nevienam ar to nemētājas, un tos četrus gadus nevienu brīdi neapšaubu, ka tā varētu nebūt mīlestība, vienkārši laikam tomēr arī mīlestība gaist, vai vienkārši paslēpjas dziļākā stūrītī, jo iepatikšanās/iemīlēšanās ir stiprāka emocija, kas tagad mani pārņēmusi. Un tur tā lieta, ka nesaprotu, vai īstā mīlestība zūd, vai arī tas ir tikai tāds šķērslītis, kas jāpārvar...

Un zabakazeke, zini, cik daudz "svaigas gaļas" ir pa šiem četriem gadiem bijis? neviens pats mani neinteresēja, bet tagad ieķēros un viss :D
14.01.2013 19:01 |

Reitings 35
tu ta ari neatbildeji vai vins pats ir izteicis realu attiecibu piedavajumu :) vai tiesam viss nav tikai tava galva. neatbildeji ari par to vai vinam ir draudzene, laikam jau ir. fuj. es nespetu tadu virieti cienit. vienmer jau liekas, ka busi ta kura to personu mainis, bet ta nenotiek, ilgtermina noteikti ne.
14.01.2013 20:48 |

Reitings 158
zabakazeke - es noteikti neatbildēju vēl uz daudz citiem jautājumiem, tas automātiski nenozīmē apstiprinājumu.
Tātad viņam nav draudzenes (skaidri zinu). Reālu attiecību piedāvājumu? Ir pagājušas divas nedēļas, bildinājis nav :D uz satikšanos aicina, īsziņas sūta utt.
Es jau nemaz īsti nezinu, ko gribu... Tā alternatīva - otrs - nemaz nenozīmē uzreiz nenormāli nopietnās attiecības ar to otro. Varbūt vienkārši papriecāties un būt brīvai? Vai arī nē.
14.01.2013 21:36 |

Reitings 8272
es domāju, ka šī tev vnk ir aizraušanās vai arī tu draugu nemaz tā pa īstam nemīlēji.. tu domā par to otro, bet vai tu ar viņu 'būsi kopā? tu zini, kāds viņš ir raksturā? varbūt viņš ir vnk cūka, bet tu neko neredzi, jo viņš ir simpātisks, jauki runā, koķetē, bārsta jociņus, kuri tevi tā uzjautrina.
varbūt paņem pauzi. padomā, ko tev nozīmē esošais puisis - laba dzīve, pieradums, līdzjūtība, draudzība (kas vairs nav mīlestība), kopīga dzīvesvieta, bērni? un ko tev nozīmē un arī ir spējīgs dot šis otrs puisis?
15.01.2013 14:36 |

Reitings 8272
varbūt draugs tev vairāk nevelta tik daudz uzmanības un smaidus, cik šis 2.puisis?
15.01.2013 14:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits