Sestdiena beztēma

Reitings 551
Reģ: 12.08.2012
Beidzot!:D Esmu zīlīšu baltajā sarakstā!:D Svinīgi paziņoju,ka šodien 10.50 pēc Latvijas laika manu barotavu pie loga atzina par labu zīlītes
12.01.2013 11:14 |

Reitings 1050
Reģ: 10.11.2010
Labs vakars:)
Šodien tāda auksta un poztīva diena. :)
Biju satikt vienu no labākajām draudzenēm,izrunājāmies no sirds,tiik jauki, pāris h pasēdējām kafenē, bet nepamanīju,ka laiks tā aizskrēja. Viņa jau sacerējusies braukt prom no LV, netaisās šeit strādāt, tā jau viņas izvēle un vispār Es ar gribētu kādu laiciņu padzīvot citā valstī, noteikti,vajadzētu arī pastrādāt,jo naudu jau ātri notriektu:D Būtu jauni piedzīvojumi utml, bet tikai ar kādu draudzeni kopā brauktu,viena negribētu.

Nesen paēdu salātiņus ar Fiatki sieru un tgd jāiečeko kas juans Cosmo.

Ko Jūs darāt? :)
12.01.2013 19:48 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
http://www.youtube.com/watch?v=2K7ft-EI-gw - šodienas dziesma

Vakarā jāiet izlocīt kājas :D Noskaņojums kā parasti - lielisks :D

Visām un visiem patīkamu sestdienas vakaru!!!

Cheers!
12.01.2013 20:06 |

Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
^^, es nezinu, kāpēc, bet man vienmēr ir licies, ka šo dziesmu izpildīja Madonna. :D Ak, Ance! bet, paldies par linku, sen nebiju dzirdējusi. :)

Man šodien kašķu diena. Jā, atkal, bet ko padarīsi, savu taisnību tač jāaizstāv. Lai nu kā, esmu palikusi viena uz šo nakti.. nu, divatā ar bebi, bet viņa jau ap deviņiem iet gulēt. Tā kā - man ir ļoti garlaicīgi.

Jā, un īsinot garo laiku esmu saslimusi ar scrabble spēlēšanu feisbukā. :D Nē, nopietni - man ir atkarība. Vienīgi es patīkami pārsteidzu pati sevi, jo nezināju, ka zinu tik daudz dažādus vārdus angļu valodā. Patiesībā tas ir labs veids kā paplašināt savu ENG vārdu krājumu.
12.01.2013 20:13 |

Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Queen, manuprāt, pēdējā sērija 1. sezona ir visvislabākā.. :D Tagad esmu 2.sez.5. sēriju noskatījusi :D priecīgāks jau nepaliek :D

Šodien slinkumdiena pēc lidojuma...nu, man ar manu ausu īpatnību nemaz neko vairāk negribas :D :D Tagad jāķeras klāt iekavētajiem mīļseriāliņiem...visp grūti šodien ar to skatīšanos, reizes 5 jau esmu aizmigusi :D
12.01.2013 20:18 |

Reitings 2569
Reģ: 16.07.2012
Ņam Ņam,

pieveicu visu 1. sezonu - jāpiekrīt, pēdejā sērija vislabākā, es gan būtu gribējusi, lai iepriekš nerāda, ka viņš baigi to vesti plāno, bet nu tāpat labi . :)

Tikko nenormāli vīlos Annā Kareņinā, vispār jau pirmajās 10min sapratu, ka izbojāts stāsts - ļoti, ļoti teatrāli, kulises, priekškari, iestudētās kustības, cilvēku sastingšana, pē. Tā kā zināju, kā viņas mūžs beigsies, nepatika, ka jau sākumā par to tika atgādināts.

Tagad burtiski 5 sekundēs torrentos lejuplādēju visas 3 Fifty Shades of Grey grāmatas. :D Neinteresē pārāk, bet gribu, lai man arī ir savs viedoklis.

Meklēju Barnes &Noble, kādas vēl grāmatas tagad ir bestselleri.
12.01.2013 23:45 |

Reitings 622
Reģ: 16.12.2012
Biju uz Leo.Pēdējā Bohēma...dievīga izrāde, Paula taustiņspēle vnk uzceļ emocijas uhhhhhh

pēcāk izbaroju brālim un viņa sievai savu meistaroto kūku, tagad netīšām uzķēru Bēgšanu no Šaušenkas, traki,ka filma ies līdz 1:20, jo rīt uz darbu :(

no party tonight :(
12.01.2013 23:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits