Ari smaga tēma, kad iepazinos ar savu tagadējo puisi, viņš bija alkohola un vēl citu vielu varā. Smaga bērnība, māte alkoholiķe pametusi bērnunamā, brālis cietumnieks un sūdīga dzīve. Viņš arī mēdza dzert 2-3 dienas no vietas, pazust, atceros, kā nevarēju sazvanīt, atrast, biju panikā. Kad piedzērās, raudādama meiģināju viņu nolikt gulēt jo tas bija vienīgais glābiņš, savādāk nevarēju paturēt, viņš gāja kur gribēja, un es vienmēr viņu meiģināju savākt, pats viņš problēmu apzinājās, bet nespēja pārtraukt, pusgadu apmēram dzīvoju vienā stresā un raudāšanā, jo viņš dzīvoja ar brāli un brāļa sievu un brāļa sievas bērniem Maska4kā, zāle, amfetamīns un alus, šnabis, šausmīgas atmiņas, raudāt gribas, dažreiz nedēļu bija skaidrā un tad man bija jābrauc pa nakti mājās un protams vakarā "mīļais'' brālis, bija viņu piedzirdījis, sanarkojis un bija grūti, tik daudz apkaunojama. Arī dažreiz manas ģimenes klātbūtnē bija līdz klinķim un kā minēja Ance , ne tikai man bet visai manai ģimenei uzdeva neloģiskos jautājumus, un vēl pats stāstīja nesaprotamus teikumus. Paldies Dievam, viņš saprata, cik visa dzīve ir pavadīta šausmīga un ka viņš tā negrib. Viņš pārvācās pie manis un manas ģimenes, ja dzērām tad tas bija reti- pa vienai alus pudelei, vai svētkos-šampis, vīns. Šobrīd nekas tāds kā agrāk jau nav piedzīvots un 1,5 gadu dzīvoju vairs neredzot viņu pilnā, bet tāpat dažreiz uznāk paranoja, ka tā atkal notiks un baiļu sajūta. Bet paldies Dievam, nekā no tā vairs nav un viss ir ok. Un kontakta ar tiem cilvēkiem , ar kuru viņš tā "baudīja'' dzīvi vairs nav, kaut gan man allaž ir bail, ka brālis viņu uzmeklēs. :(
Priecājieties ,ja izdodas izglābt vīrieti no tā žnauga, savādāk es nebūtu ar viņu palikusi, šobrīd ir sajūta, ka esmu kopā ar labāku, pavisam citu cilvēku.