ooo, es šajās lietās jau drīz eksperts būšu. Man saplīsa zole ziemas zābakam. Skatos čeku, vēl mēnesis atlicis līdz garantijas beigām. Respektīvi valkāti gadu un 11 mēn. Nesu atpakaļ uzrakstīju smuku tekstu, ka vienmēr pie viņiem iepērkos un nekad nav bijušas problēmas, ka viņu produkcija ļoti patīk utt, bet ak vai, šoreiz tāda nelaime - zole dilst. Jo bija jau arī pamatīgi nodilis viss protektors un vienam zābakam zole saplīsusi uz pusēm. Paši zābaki, kaut arī zamša, izskatās ļoti labi. Tāoēc rakstīju, ka ir nekvalitatīva tikai zole, pārējie zābaki ir ļooti labi. Nu, ko, atbilde bija, ka norēķināts 35% nolietojums, lai nāku izvēlēties jaunus zābakus.
Es pat vienreiz dabūju naudu atpakaļ, kad pati nopirku nepareizu izmēru un man spieda kājas. Sākumā atteica, jo tā nav viņu vaina un kurpes bija valkātas. Pat tad samainīja, jo es sarakstīju visādus brīnumus, ka nav kvalitatīvs kurpes piegriezums utt.
Man šito viens jurists samācīja, kurš apavus vispār neatceras, kad pēdējo reizi ir pircis, visu laiku iet uz riņķi apmaiņa.