Morgan le Fay - Man ir bijis kaut kas līdzīgs. No sākuma iepazinos caur savu bijušo draugu(tad toreizējo draugu) likās simpātisks puisis, bet man jau bija puisis, tāpēc neko vairāk nedomāju. Tad pagāja gandrīz divi gadi, es sen jau biju izsķirusies no toreizējā drauga, sen nebiju ar viņu tikusies, kad viņš uzskrēja man virsū un uzaicināja uz savu izlaidumu. Protams, aizgāju, jo bija daudzi pazīstamie, kurus arī vajadzēja sveikt un pie reizes iedomājos apsveikt to bijušā puiša simpātisko draugu, ar kuru tā arī nebiju kontaktējusies kopš tās tikšanās reizes. Pāris dienas pēc izlaiduma saņēmu dr.lv vēstuli no viņa. Sākām sarakstīties, man pat prātā nenāca doma, ka es ar viņu kaut ko vēlos vairāk, bet tad izdomājām satikties un tajā brīdī kad satikāmies, es zināju, ka viņš būs mans. Tad viss ritēja savu gaitu, pēc šķiršanās, es pus gadu vēl sevi mocīju ar vainas apziņu, ka es esmu vainīga pie tā, ka izsķīrāmies un cerēju vēl, ka atkal varētu būt kopā, ja es mainīšos un kļūšu tāda kādu viņš mani vēlējās redzēs. Un zini, tas bija stulbākais ko es savā mūžā varēju apņemties darīt. Paldies dievam to apjēdzu un tagad pat prātā nenāk mainīties vai ar viņu atkal būt kopā, kaut arī pats vēl nesen rakstīja, ka ir sailgojies. Tādu kļūdu nevajag pieļaut. Vari mainīties sevis dēļ, bet ne jau citu un ja mainies, tad noteikti neņem atpakaļ pagātni pie sevis.