zināmās Latviešu dāmas

Reitings 646
Reģ: 05.03.2011
ja jau runājām, par sabiedrībā zināmajiem vīriešiem.

tad, kuras ir tās sabiedrībā zināmas sievietes, kuras Jums liekas skaistas, ar izsmalcinātu stila izjūtu utt....???
05.01.2013 19:16 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
spotorno, bet kā tu pati nepamani savu izteikšanās veidu? nav jau runa par saturu, bet par to, kā tas saturs tiek pasniegts. piemēram, tu gandrīz katrā komentārā pasaki, ka kāds ir šaurā pierīte, kādai ir nepietiekams izglītības līmenis, kāda savos 20 gados nesaprot ko runā, un tad vēl tie "izaudz", "pieaudz", "jūs esat pelēkā masa".
nevar taču tā ;) tas tiešām ir aizkaroši, tāpēc arī tāda attieksme pret tevi. piekrītu tam, ka šajā diskusijā tu vienkārši izteici savu viedokli, bet tev iedzēla un maisam gals bija vaļā. saproti, bet tas dzēliens nebija no skaidrām debesīm, bet tāpēc, ka tu jau agrāk šādu priekšstatu par sevi esi radījusi.
tavas domas un uzskati ir man saistoši, bet tas veids, kā tu tos paud... agresīvs, ar kaut kādu sāpi, ar kaut kādu vēlmi pierādīt, ka tas, ko raksti ir vienīgā patiesība.
06.01.2013 15:05 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
PASIONELLE, un man būtu sevi jānoniecina, ja es patiesi esmu daudz ko sasniegusi un neesmu briesmone? Es nekad neko par sevi cildinošu nerakstu, ja vien mani nesāk apcelt, tad es arī atbildu, ka nemaz neesmu briesmone un spēju sevi novērtēt, labi apzinos savus plusus un mīnusus, un ne jau tu vai te kādas 20gadnieces mācīs man dzīvot. Kārtējais bērnudārza līmenis.

Vaina ir tavā pasniegšanas stilā. Uzbrūkošā. Citi pasaka pat aizvainošākas lietas, bet otrs to neuztver tik sāpīgi, jo māk to pasniegt.

Jā, patiešām? Es, protams, varētu te iekopēt daudzu citu (arī tavus) komentārus, kuri ir stipri negatīvāki, nepieklājīgāki par maniem, bet neesmu kūdītāja. Es atbildu tikai par sevis rakstīto.
Tu bieži man raksti, ka es sacepos, bet vai tad tu un šeit citas pašas nepārtraukti necepās par maniem "it kā uzbrūkošiem" komentāriem?
Nervus varbūt vajdzētu paārstēt un neuztvert virtuālo vidi par realitāti. Tiešām apbrīnojami, cik ļoti jūs ietekmē mani komentāri.

Turklāt katram ir tiesības rakstīt tā, kā viņš ir pieradis to darīt. Vai arī tu uzskati, ka tagad Nīčes vai Dostojevska grāmatas vajadzētu "pasniegt savādāk", jo daudzi nepiekrīt Nīčes filosofijai, un grūti saprot Dostojevska rakstīto??

tu gandrīz katrā komentārā pasaki, ka kāds ir šaurā pierīte, kādai ir nepietiekams izglītības līmenis, kāda savos 20 gados nesaprot ko runā, un tad vēl tie "izaudz", "pieaudz", "jūs esat pelēkā masa".

Kāpēc TU UN CITAS neredz, ka šādi es saku tikai tad, kad mani attiecīgās personas aizvaino un ir acīmredzami tas, ka pašas šīs personas patiesi neizprot neko, bet kaut ko paķer un sāk fantazēt savu stāstu kā "sabojātais telefons"!

Ir taču acīmredzami tas, ja cilvēks nespēj izlasīt uzrakstīto, tad viņš nu nav gluži gudrs, un, ja viņš man sāk braukt augumā, tad piedodiet, es neklusēšu, bet tā arī atbildēšu - izaudziet un iemācaties saprast!!!
06.01.2013 15:12 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
izaudziet un iemācaties saprast!!!

:DDD
06.01.2013 15:17 |

Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
spotorno, bet kā tu pati nepamani savu izteikšanās veidu? nav jau runa par saturu, bet par to, kā tas saturs tiek pasniegts.

Šim es piekritīšu, pati esmu pamanījusi. Kā jau te iepriekš kāda teica, kāpēc ir tā, ka, kad tieši Tu paud savu viedokli, vienmēr kāds jūtas aizskarts un ir kašķis padsmit lapu garumā? Saprotu, visiem jau gadās sliktās dienas, arī man pašai - cik reizes nav sanācis ar kādu saķerties. Tomēr Tev tas notiek ar apbrīnojamu regularitāti. Pārsvarā cenšos paklusēt, jo bieži domāju līdzīgi tev. Un vēk kas - tikai, lūdzu, neņem ļaunā - kāpēc 90% gadījumu, Tavs viedoklis ir pilnīgi pretējs citu viedoklim? Saprotu, ka visi jau nav "pelēkā masa", tomēr mani nepamet sajūta, ka tas nav tik daudz paša viedokļa jautājums, bet gan vēlme atšķirties no "mums, pārējām" par katru varīti.
06.01.2013 15:19 |

Reitings 1692
Reģ: 16.01.2011
Sveicieni čūskas gadā :D
06.01.2013 15:19 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Jā, patiešām? Es, protams, varētu te iekopēt daudzu citu (arī tavus) komentārus, kuri ir stipri negatīvāki, nepieklājīgāki par maniem, bet neesmu kūdītāja. Es atbildu tikai par sevis rakstīto.
Tu bieži man raksti, ka es sacepos, bet vai tad tu un šeit citas pašas nepārtraukti necepās par maniem "it kā uzbrūkošiem" komentāriem?
Nervus varbūt vajdzētu paārstēt un neuztvert virtuālo vidi par realitāti. Tiešām apbrīnojami, cik ļoti jūs ietekmē mani komentāri.

Hā, tad diez kāpēc man neuzbrūk neviens un nesaka, ka mani komentāri ir negatīvi un nesmuki? :D
Es, piemēram, necepos, man ir interesanti paskatīties kā Tu te peries un mēģini kaut ko pierādīt :D
NEVIENA tevi nav nosaukusi par briesmoni, iespējams, ka kādreiz kāds ir noniecinājis, un tagad tas velkas līdz, tāpēc tu tik ļoti aizsvilsties, un Tev liekas, ka tevi apsaukājam :D Tiec galā ar savu aizvainjumu un esi laimīga, jo laimīgi cilvēki šitā nepērtos kā tu vienmēr.
06.01.2013 15:20 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Jūs tak neko nesaprotiet, Spotorno mums ir inteliģence, a mēs te visas pārējās stūrītī zupu ar pastalu ēdam! :D
06.01.2013 15:20 |

Reitings 273
Reģ: 29.01.2009
Spotorno, aizveries.
06.01.2013 15:21 |

Reitings 834
Reģ: 29.01.2012
Tu to neteici vārds vārdā, bet tāda jau bija Tava doma, ko varēja nolasīt no zemteksta. Un Tu tiktiešām uzspied savu viedokli, tur ir pilnīga taisnība Mademoiselle! Un es netaisos citēt Tavus uzspiedošos komentārus, jo pati vari izlasīt tos no a-z. Tu vari arī beigt sevi slavēt, jo to dari gandrīz ikvienā diskusijā, kur nonāk pie konflikta. Mēs esam to jau atklausījušās, bet starpcitu, nejau augstskolā gūst gudrību dzīvei, bet to gūst pašā dzīvē. Tāpēc labāk nenorādi uz 20gadniecēm, kurām vienkārši nav tava papīra. Kura vēl te pazīmējas ar to, kas ir lielākajai daļai?
06.01.2013 15:21 |

Reitings 10333
izaudziet un iemācaties saprast!!!

I bio mantelīt, pati reiz pieaudz un sāc domāt, ne jau es vienīgā aizrādu tev par tavu attieksmi, es sāktu par to aizdomāties, vai man nevajag mainīt kaut ko savā attieksmē. Bet tu to nesaproti. Tā kā zirgs ar klapēm, redz tikai taisni.
06.01.2013 15:24 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
Tu to neteici vārds vārdā, bet tāda jau bija Tava doma, ko varēja nolasīt no zemteksta. Un Tu tiktiešām uzspied savu viedokli, tur ir pilnīga taisnība Mademoiselle! Un es netaisos citēt Tavus uzspiedošos komentārus, jo pati vari izlasīt tos no a-z. Tu vari arī beigt sevi slavēt, jo to dari gandrīz ikvienā diskusijā, kur nonāk pie konflikta. Mēs esam to jau atklausījušās, bet starpcitu, nejau augstskolā gūst gudrību dzīvei, bet to gūst pašā dzīvē. Tāpēc labāk nenorādi uz 20gadniecēm, kurām vienkārši nav tava papīra. Kura vēl te pazīmējas ar to, kas ir lielākajai daļai?

Kāds zemteksts, kur?!

Lūk arī spilgts piemērs, ka tiek izfantazēts vispār tas, kas netiek minēts. Starpcitu, man nav tikai papīrs, tas tā, tavai zināšanai, lai nesāc atkal nu man pārmest, ka es katrā komentārā sevi slavēju. Ja tu nezini, tad neapcel, saprati?

Atstāšu jūs spļaudīties savā starpā tālāk, cerams laime, saprāts un dvēseles harmonija kādreiz atnāks arī pie jums.
06.01.2013 15:30 |

Reitings 834
Reģ: 29.01.2012
Man patīk fantazēt :) :)
06.01.2013 15:33 |

Reitings 10333
Atstāšu jūs spļaudīties savā starpā tālāk, cerams laime, saprāts un dvēseles harmonija kādreiz atnāks arī pie jums.

Es tev arī novēlo to visu sasniegt ;)
06.01.2013 15:33 |

Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
Man tik un tā nešķliet, ka šī diskusija ar to beigsies. :D
06.01.2013 15:35 |

Reitings 551
Reģ: 12.08.2012
Atkal sportojat?:D:D:D
06.01.2013 15:37 |

10 gadi
Reitings 13809
Spotorno, un ko tādu Tu dzīvē esi sasniegusi? Ja reiz domā, ka esi pārāka par citiem..

Par tēmu - Ieva Pļavniece, Una Gavare, Daina Lipiniece
06.01.2013 15:44 |

10 gadi
Reitings 189
Maija Silova
06.01.2013 15:49 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Beidziet lekties :D
Man ljoti patiik Maija Silova, Santa Didzhus, Dagmaara Legante. Bet katram tieshaam sava gaume. Man, piemeeram, dazhas piemineetaas liekas negliitas. Nemineeshu gan kuras. Paaris izskataas peec rukshiem, ja ieskataas sejaas ar apaljajiem deguniem. Citas stila zinjaa ir briesmiigas prieksh manas gaumes. Bet tas jau ir labi. Paldies dievam, visas nav vienaadas :)
06.01.2013 16:00 |

Reitings 289
Reģ: 26.01.2012
Man šī meitenes ir draugos, kautgan viņu nepazīstu.:D
06.01.2013 16:15 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Aaarpraats, nu kapeec jaaliek cilveeka vaards forumaa? Tas ir nesmukaak par visiem, abu fronshu (frontu?) apvainoshajiem komentariem.

U veel aizmirsu piemineet Gintu Lapinu. Vinjai ir taada nevainiiga engjeliska seja, ka prieks skatiities
06.01.2013 16:15 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits