Stulbene, jeb pieaudzēju skropstas

Reitings 10
Reģ: 30.12.2012
Sveikas! Šorīt no rīta pieaudzēju salonā skropstas un tagad par to rūgti nožēloju. Tās skropstas ir galīgi ne tādas kādas biju gaidījusi. Ne jau kvalitāte, bet garums un atliekums ir galīgi garām.
Apzvanīju jau 3 salonus, bet abos rīt nevar noņemt skropstas (arī tajā pašā kur liku ne). Varbūt kādai kāda draudzene/pati rīt var noņemt? Vai arī ir kāds līdzeklis skropstu noņemšanai? Ar eļļu negribu ņemt nost, noteikti būs trakāk nekā dotajā brīdī. Vai vispār viņas var nākamajā dienā nodabūt nost, ja tikai šodien uzliku? :(
04.01.2013 20:06 |

Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Es pedejo reizi liku 8mm sakuma, vidu 10mm un armalas 12mm skropstas. Sakuma ari bija nepierasti, likas, ka ir par garu :D Tagad, kad esmu jau pieradusi, varu teikt, ka man patik :)
04.01.2013 23:37 |

Reitings 165
Reģ: 08.11.2011
hah, tēmas nosaukums rullē :D
04.01.2013 23:52 |

Reitings 184
Reģ: 22.09.2012
Mākslīgās skropstas - nekad, nekad, nekad. Fuj
05.01.2013 00:00 |

Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Akula 15mm?:o
05.01.2013 00:11 |

Reitings 673
Reģ: 25.12.2012
pirms liki varēji pateikt, lai parāda kādi tie garumi izskatās. reāli tad nebūtu iegrābusies!
05.01.2013 00:19 |

Reitings 2796
Reģ: 20.10.2009
es pirmajā reizē uzliku 10... pēc tam 2x pa 12...
tgd mēnesi pastaigāšu bez, lai atkopjas un atkal likšu.. :))
ar tām skropstām tik easy :) pamosties un ej!
un nekas nekur nesāp, ja normāli pieliek... nesaprotu kas un kā var plakstiņos durties..
05.01.2013 00:34 |

Reitings 619
Reģ: 09.10.2012
atceros, kad liku, pirmais, ko teicu meistarei - lai skropstas izskatas pec iespejas "dabigak".. no sakuma ari likas - wow garas, bet pec tam pieradu un biju prieciga :)
05.01.2013 00:54 |

Reitings 482
Reģ: 02.02.2010
1.var noņemt ar eļļu bet būs čakars lielāks...es visu laiku sev esmu ņēmusi nost ar eļļām, jo tie šķīdumi šķiet beigās ātrāk acis izgrauž, nekā skropstu līmi;
2.skropstām ir tendence ''nostāties'' ..parasti nākošajā dienā viņas ieņem to īsto tākā dabīgo izliekumu;
3.man kad pirmo reizi pieaudzēja likās ka nav nekas pieaudzēts :D
4.pati tagad jau pārs gadus audzēju meitenēm skropstiņas un tiešām pati arī citām -pamanīju, ka ja grib garas sākumā izskatās pēc govīm, atvainojos :D , bet nākošajā dienā ir super :))
05.01.2013 05:02 |

Reitings 328
Reģ: 14.10.2012
Fresh Nav labi - ne vienā, ne otrā bildē. :)

Tā kā pati lieku skropstas, varu šo to komentēt - ar eļļu diez vai noņemsi tā - momentāli. Jā, eļļaini sejas/acu kremi, utt samazina pieaudzēto skropstu mūžu, BET ja vajag uz sitiena noņemt - ļooti šaubos, ka tas izdosies. :)

Un otra lieta - parasti, kad pie manis atnāk kliente - jautāju automātiski milimetrus, bet ja cilvēks pirmo reizi liek skropstas, tad jautāju, lai paskaidro, cik ļoti garākas/biezākas par savām grib, kādu efektu - izteiksmīgu, vai vairāk dabisku, utt. :)

Un skropstas, kas traucē, grauž, vai kādā citā veidā ir jūtamas, vienkārši ir nekvalitatīvi/ar sliktu līmi pieliktas. Cita iemesla tur nav.
05.01.2013 05:52 |

Reitings 776
Reģ: 24.03.2011
Kvalitatīvi pieaudzētas skropstas pat ar speciālo noņemēju sakumā nemaz tik viegli nenāk nost, kur nu vēl ar eļļu. Mēģinot tomēr noņemt skropstas ar eļļu var iegūt tikai izraustītas un aplauztas dabīgās skropstas.

Otrkārt, pieaudzētās skropstas vispār nav jājūt uz acīm un nav jābūt ne mazākajam diskomfortam vai, pasarg Dievs, sāpēm.

Un treškārt, milimetri nevienmēr atbilst tam, kas ir rakstīts uz mākslīgo skropstu iepakojuma. Bieži vien minētie 8 milimetri, reāli dzīvē ir 10 milimetri. Tadēļ meistaram ir jāzin vēlamais efekts nevis milimetri.
05.01.2013 10:43 |

Reitings 1791
Reģ: 17.11.2011
Tad redz kur tas suns aprakts :D
Kad man pieaudzēja, arī likās ka metāliņi durtos plakstiņā, kaut kas skrāpējās un likās - skaistums tiešām prasa upurus :D
Tagad palasot, saprotu ka galīgi nepaveicās ar meistari :)
05.01.2013 10:51 |

Reitings 776
Un vēl, runājot ar noņemšanas gēliem, tie ir domāti profesionālai lietošanai un noņemot māķslīgās skropstas pie laba meistara, visticamāk nejūt vispār neko, un dabīgās skropstas pilnība netiek bojātas. (Izņēmumi, kad mazliet tomēr var pakost, ja iepriekš ir veikts nekvalitatīvs darbs, skropstas salīmētas čupām pie plakstiņa līnijas un izmantots ļoti daudz līmes vai meistars vienkārši to neprot darīt)

Par pievienotajām bildēm, būšu pieklājīga un neizteikšos.....
05.01.2013 10:55 |

Reitings 776
Pie reizes piebildīšu arī to, ka dabīgo skropstu apgriešana pie meistara nav nekas normāls un pieļaujams. Pēdējā laikā, diezgan bieži dzirdu šādus bēdu sāstus, tādēļ, ja nu kāda nezin, ņemiet vērā.
05.01.2013 11:08 |

Reitings 2
Reģ: 29.01.2009
Visu laiku agrāk pirms mazā piedzimšanas audzēju skropstas pie vienas ļoti labas meistares, viņai ir medicīniskā izglītiba, smuks mājas saloniņs pie Dominas, vienmēr lika skropstas ļoti skaisti,akurāti un staigaju 6-7 nedēļasm jo pašais skropstas aug lēni, bet ārā nekrita, nekas nedūrās,bij tiešām ļoti smuki.Bij reizes kad uzliku ( uz Jauno Gadu)tādas garākas un biezākas, bet pārējās reizes liku dabiskas(8,10,12).Nebiju bijusi 1,5 gadu, telefons pazuda un aizgāju pie meistares blakus mājām.Antireklāmu netaisīšu.Pati muļķe,lai nebūtu tāl nekur jābrauc , domāju super beidzot blakus mājām.Domādama,ka neviens taču vairak mākslīgs skropstas neaudzē klāt, audzē zīda un ūdeļu, pat nepajautaju,kas par skropstām.Pats process bij vienkārši briesmīgs, izskatās ka cilvēkam nav ne mazākās sajēgas par to,ka tās ir acis.Apakšejās skropstiņas piefiksēja ta it kā stradatu ar koka gabalu.plāksteris dūrās acīs iekšā un ļoti sāpēja.Skropstas uzlika 40 min laikā+ runājot pa telefonu.Līme koda acīs.Skaistums prasa upurus,vai ne?Bet ,kad ieraudzīju sevi spogulī biju vnk šokā.Skropstas bij pieliktas cietās mākslīgās,kas dūrās plakstiņosLīme bij nereāli biezā kārtā un ja pirms tam man venmēr lika skropstiņas arī pa maliņām,tad tagad man vienkārši bij taisnais skatiens :D:DUn tas smagums bij tāda sajūta it kā kg katrai acij.Acis grauza, niezeja.Nonemshanu atviegloja eļļa un krems.Tagad smērēju rīcineļļu ,lai attaudzētu skropstas.Tomēr labāk ir pārbaudītas vērtības.Saprotu,ka pati stulba esmu, bet nepieļaujiet jūs tādas kļūdas
09.01.2013 16:20 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
negriez :D būs tiešām kā slotas uz acīm :d nemaz negribu iedomāties. un, ja vēl roka nodreb, vēl robs būs :D varēsi iet cirkā par klaunu.. nesaprotu, kas tev tur var būt trakāk, noņemto ar eļū. akla taču nepaliksi..
09.01.2013 16:26 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits