Ko Jūs darītu ja uzzinātu, ka...

10 gadi
Reitings 406
Reģ: 02.01.2013
Tikko tēma, ko darijāt, ka jutāties, kad uzzinājat, ka būsiet stāvoklī? (tām, kas ir bijušas stāvoklī)
Bet man ir jautājums tām, kuras nav bijušas stāvoklī vai arī ja atkal būtu.. ko Jūs darītu ja tagad pēkšņi uzzinātu, ka esat stāvoklī?? Kāda būtu Jūsu šībrīža reakcija un rīcības plāns?
03.01.2013 19:32 |

Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
koshlene, nevajag nu lieki sacepties, es neteicu, ka tavi uzskati normāli un nesaucu tevi par stulbu. Vienkārši tavs "nodēvējums" vai kā lai to nosauc bija neadekvāts un prasts, kas man lika izdarīt konkrētos secinājumus par tavu, ja tā var izteikties, inteliģences līmeni. Nekā personīga, jau rīt būšu visdrīzāk par to aizmirsusi.
Tomēr man patiešām ir jāpiekrīt Ellai:
ortu aizstāves steidz aizbāzt mutes tām, kas ir pret tiem, pielietojot argumentu, ka katram ir tiesības uz savu viedokli! Bet sanāk, ka pašas nepieņem citu viedokli, kas abortu nosoda.

Ar savu visnotaļ agresīvo es vienkārši izteicu SAVU viedokli par tām prastībām un preteklībāk, ko te izlasīju. Un kāpēc mans būtu sliktāks par jūsu? Tāpēc, ka neesmu egoiste? Tāpēc, ka abortu uzskatu par slepkavību. Nez kāpēc mēs ar Nazi varam saprasties, kaut mums ir dažādi viedokļi šajā jautājumā, bet ar citām nē? Un es pat pateikšu atbildi: tāpēc, ka Nazis, atšķirībā no citām ciena arī manu viedokli, nevis iedomājas, ka viņai ir svētas tiesības runāt, kamēr man jāklusē, jo savādāk vot, es viņu nosodīšu. Galu galā, tāpēc, ka viņa vienkārši ir forša, bet ne par to ir stāsts.
Man ir tiešām daudz sakrājies, ko jums teikt! Jo man tiešām daudz reizes ir nācies paklusēt šāda veida diskusijās, jo - nedod, Dies! - ar savu viedokli nosodīšu tā, kuras nevēlas bērnus! Tikko kāda ieminas, ka aborts nebūtu vēlams un atbalstāms, tā uzreiz desmit citas rej virsū - kā tu tā vari teikt, mums ir tiesības izvēlēties, mums ir tiesības, tiesības, tiesības. Tas viss ir viens liels BULŠITS. Un es pateikšu vēl vairāk - ar tiem visiem saviem izteicieniem par to kā taisīsiet abortus un ko izgreznojiet ar ņirdzošiem smaidiņiem komentāru beigās jūs netieši nosodiet un ņirgājaties par mani, kas izvēlējās abortu neveikt. Par to esiet iedomājušās, gudrās galvas?

Man vienkārši pietiek. Piedodiet topošās māmiņas, kurām varbūt interesētu mans viedoklis kādā jautājumā par bebjiem vai grūtniecību, bet es vienkārši vairs nekomentēšu nevienu diskusiju, kas kaut attāli saistīta ar bērniem, jo man ir apnicis lasīt tās samazgas, kas te brīžiem uzpeld.
04.01.2013 01:53 |

Reitings 328
Reģ: 14.10.2012
Viena par otru gudrākas... "Dieva dāvana", "Dieva dāvana"... Man piemēram liekas, ka Dieva vispār kā tāda nav....

A kad 13 gadīgai skuķenei piedzimst sīkais, tad visi cepjas par šo dāvanu... ai, fufelis.. Katrs savu izvēli izdara pēc visādiem faktoriem. :) Un es uzskatu, ka nav "nepareizu" izvēļu. :)
04.01.2013 02:03 |

Reitings 81
Reģ: 10.02.2010
Es priecātos, bet labāk būtu, ja būtu pēc gadiņa, diviem. :)
04.01.2013 02:10 |

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
Pašlaik noteikti laimīga nebūtu, jo nav tie apstākļi, lai nodrošinātu bērnam pilnvērtīgu dzīvi. Nezinu, kā rīkotos, jo vairs nav 16 gadi un kaut kāda atbildība ir jāuzņemās. Zinu, ka draugs atbalstītu jebkurā gadījumā.

Nesaprotu, kāpēc ir jānosoda sievietes, kuras atklāti pasaka, ka bērnus nevēlas un šādi jaunumi viņām patīkamas emocijas nesagādātu. Manuprāt, ir labāk reāli uz sevi paskatīties un atzīt, ka bērnus negrib un miers, nevis kļūt par bezatbildīgu māti, kas neko nespēj dot savam bērnam un uztver to kā smagu nastu.

Šonedēļ sanāca pustukšā autobusu stacijā redzēt histēriski raudošu puišeli (gadi 3-4) joņojam un saucam māti. ''Pazaudēt'' bērnu tādā vietā nav reāli. Mazais fiksi paskrēja man garām un ieleca kaut kādā autobusā, tāpēc, ka tam durvis bija atvērtas, un aizbrauca. Protams, es nezinu visus situācijas apstākļus, tomēr nedomāju, ka mīloša un gādīga māte tā varētu nozaudēt bērnu.
04.01.2013 02:15 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Dažreiz smieklīgi, kad abortu aizstāves steidz aizbāzt mutes tām, kas ir pret tiem, pielietojot argumentu, ka katram ir tiesības uz savu viedokli! Bet sanāk, ka pašas nepieņem citu viedokli, kas abortu nosoda. Nu tas tā smieklīgi no malas lasot.

vispaar taa ir tikai un vieniigi cilveeka personiigaa dariishana buut par vai pret abortiem. nav anninjai vai maariitei vara izlemt par to, ko ilziitei dariit ar embriju. gribees ilziite, atstaas beernu, negribees - neatstaas un paareejaam nav paar to nekaada teikshana vai arii tiesiibas nosodiit vinjas izveeli, jo ne jau vinjaam ir jaadzemdee vai jaaudzina konkreetais beerns. veel nav pieraadiits, vai embrijam ir dveesele vai tomeer nav, taapeec shim jautaajumam : " vai aborts ir slepkaviiba?" atbildes nav un izveele paliek pashas gruutnieces priekshaa, balstoties uz vinjas personiigajiem uzskatiem.
04.01.2013 02:18 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Ance, Tu laikam slikti lasi diskusijas, bet parasti tieši tās, kas bērnus grib un uzskata par nez kādām Dieva svētībām, ir tās, kas noliek meitenes, kas bērnus negrib. ;) Tā ir VISĀS abortu diskusijās, jo nez kāpēc kā diskusijas nosaukumā ir vārds "aborts", tā VISAS cāļu mammas nez no kurienes sarodas un tikai nosoda.
Mēs esam tik ļoti dažādas un, protams, ka viedokļi atšķiras un dažreiz tos ir pat ļoti grūti pieņemt. Man, piemēram, nenormāli liekas, ka Tu ar savu draugu, kas izturas īpatnēji (piedod, bet pati šeit esmu rakstījusi vairākus diezgan atklātus ierakstus) vairākas reizes šķiries un tad atkal saej kopā, bet vai tad es to bāžu acīs, sakot, ka man slikti paliek to lasot? Tā ir Tava dzīve - dari, kā gribi. Tieši tāpat meitenes var gribēt bērnus, var negribēt. Neviens nav ideāls. :)
Jauku dienu! :)
04.01.2013 06:48 |

Reitings 134
Reģ: 13.08.2012
būtu šokā un pamatīgi apjukusi, bet noteikti paturētu!
04.01.2013 08:10 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Es nodomātu - popala :D
04.01.2013 08:55 |

Reitings 456
Reģ: 22.06.2012
Abiem horoskopos šogad gaidāmas krasas pārmaiņas , - laulība,bērni! Ceru uz to :)
04.01.2013 08:57 |

Reitings 2870
Reģ: 20.12.2012
Es tiešām ļoti raudātu un pārdzīvotu, jo ļoti gribu sākumā nostabilizēties dzīvē, lai nav jāuztraucas par kādu naudiņu bērnam pirmās nepieciešamības preces iegādāties. Arī fiziski neesmu gatava, agri sāku veidot karjeru, bet fiziski iekšēji pati vēl jūtos kā bērns.
Protams, paturētu. Es nespētu nogalināt bērnu, abortu uzskatu par nepiedodamu.
04.01.2013 09:09 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Es būtu priecīga.(l) Labi, šobrīd situācija nav tā vēlamākā bērniņa ienākšanai pasaulē, bet tāpat priecātos, un gan jau kaut ko izdomātu ar savu otro pusīti.
Un es arī nenosodu tās meitenes, kas bērnus nevēlas, un domā par abortu, jo ja es nebūtu stabilās attiecībās, tad visticamāk bērniņu nepaturētu, netēlotu māti varoni.
04.01.2013 09:11 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Es ganjau būtu šokā. Ganjau raudātu, gruzītos,bet es domāju,ka tāda reakcija būtu vairumā gadījumu. Kad ar domu aprastu, parunātos ar draugu, pafantazētu par nākotni - noteikti priecātos un būtu laimīga.
04.01.2013 09:17 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Un jā...arī mums abiem šogada horoskopā paredzētas laulības, bērni. :D
04.01.2013 09:18 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Tā kā man jau viens bērns ir tad noteikti, sākumā būtu gruzons par to, ka mazias pieteicies neplānoti, jo pirmais bija plānots... tad noteikti būtu neliela grūtsirdība par to, ka neesmu paspējusi izballēties līdz otrajam bērnam... jo pirms pirmā bija kārtīgs ballīšu periods un biju priecīga beidzot atpūsties un pat neprasījās... tagad pēc lielākas pauzes, mazias jau paaudzies, esmu atgriežusies dzīvē un sanāk atkal arī gan ballītes, gan draugu tusiņi un visa dzīve negrozās tikai ap pamperiem un pudelītēm...

Domāju kāda nedēļa būtu vajadzīga lai sagremotju jauno info... izdomātu rīcības plānu un sāktu no sirds priecāties, jo bērni tā ir neaprakstāma laime... tā laime kad mazias ierāpjas klēpī apskauj un pasaka ko mīļu nav nevienas ballītes un un karjeru vērta.... tām kas ir mammas to zin...
04.01.2013 09:24 |

Reitings 256
Reģ: 16.12.2009
Pirmās trīs stundas blenztu uz rezultātu... tad trīs stundas blenztu sienā. Tad piecas stundas histēriski raudātu. Pēc tam nosodītu sevi par to, ka neesmu priecīga un atkal raudātu. Tā kādas pāris dienas, un pēc tam histēriski smietos, jo man panikas brīžos uznāk tādas bezjēdzīgas smieklu lēkmes, kuras parasti neviens nesaprot :D Nu ja... un tad mani droši vien aizsūtītu pie psiheatra :D
04.01.2013 09:31 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Atšķirība jau tikai tā, ka meitenes, kuras negrib bērnus, nelien mātes&bērnu diskusijās "ievemt" un uzbraukt visām mātēm, jo, pēc viņu domām, gribēt bērnus ir amorāli.
Turpretī, mātes gan ielien visās abortu un "bērnu negribētāju" diskusijās, lai izteiktu savu viedokli par to, cik tas ir nepareizi- negribēt bērnus.

Ance, es varu abortus saukt kā vēlos un zinu, ko nozīmē hari-kiri. Pēc tavām atbildēm diskusijās, neteikšu, ka tu runā bez pārspīlējumiem, žargona, u.c. valodas piesārņojumiem. Atšķirība starp mani un tevi ir tikai tāda, ka nav manās interesēs piesieties tev par vārdiem un spriest par tavu "inteliģences" līmeni, "meičuk", jo gluži vienkārši mani tādas lietas forumos neuztrauc.
04.01.2013 09:40 |

Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
ponette, esmu zivs. Draugam arī kaut kas uz to pusi bija - viņš svari. :) Protams, horoskopi jau tikai tāda muļķošanās..bet tomēr interesanti, cik no tā sakritīs.. :D
04.01.2013 09:49 |

Reitings 551
Reģ: 12.08.2012
Viens vienīgs Pozitīvsbērni-laimīga ģimene, pēdējā laikā pāsvarā par šo vienīgi domāju par šī realizāciju..nav domāju augstākas laimes par šo dzīvē,laimīga ģimene,savus bērnus izaudzināt
04.01.2013 10:00 |

Reitings 460
Reģ: 17.08.2010
Sākumā būtu šoks, jo ir tik daudz plānu un vēlmju šim gadam....bet pēc tam noteikti būtu prieks, jo nav jau par ko raudāt, ir jāpriecājas, jo bērns tiešām ir laimīte.... :)
04.01.2013 10:04 |

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
Sāktu piedalīties loterijās.
04.01.2013 10:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits