koshlene, nevajag nu lieki sacepties, es neteicu, ka tavi uzskati normāli un nesaucu tevi par stulbu. Vienkārši tavs "nodēvējums" vai kā lai to nosauc bija neadekvāts un prasts, kas man lika izdarīt konkrētos secinājumus par tavu, ja tā var izteikties, inteliģences līmeni. Nekā personīga, jau rīt būšu visdrīzāk par to aizmirsusi.
Tomēr man patiešām ir jāpiekrīt Ellai:
ortu aizstāves steidz aizbāzt mutes tām, kas ir pret tiem, pielietojot argumentu, ka katram ir tiesības uz savu viedokli! Bet sanāk, ka pašas nepieņem citu viedokli, kas abortu nosoda.
Ar savu visnotaļ agresīvo es vienkārši izteicu SAVU viedokli par tām prastībām un preteklībāk, ko te izlasīju. Un kāpēc mans būtu sliktāks par jūsu? Tāpēc, ka neesmu egoiste? Tāpēc, ka abortu uzskatu par slepkavību. Nez kāpēc mēs ar Nazi varam saprasties, kaut mums ir dažādi viedokļi šajā jautājumā, bet ar citām nē? Un es pat pateikšu atbildi: tāpēc, ka Nazis, atšķirībā no citām ciena arī manu viedokli, nevis iedomājas, ka viņai ir svētas tiesības runāt, kamēr man jāklusē, jo savādāk vot, es viņu nosodīšu. Galu galā, tāpēc, ka viņa vienkārši ir forša, bet ne par to ir stāsts.
Man ir tiešām daudz sakrājies, ko jums teikt! Jo man tiešām daudz reizes ir nācies paklusēt šāda veida diskusijās, jo - nedod, Dies! - ar savu viedokli nosodīšu tā, kuras nevēlas bērnus! Tikko kāda ieminas, ka aborts nebūtu vēlams un atbalstāms, tā uzreiz desmit citas rej virsū - kā tu tā vari teikt, mums ir tiesības izvēlēties, mums ir tiesības, tiesības, tiesības. Tas viss ir viens liels BULŠITS. Un es pateikšu vēl vairāk - ar tiem visiem saviem izteicieniem par to kā taisīsiet abortus un ko izgreznojiet ar ņirdzošiem smaidiņiem komentāru beigās jūs netieši nosodiet un ņirgājaties par mani, kas izvēlējās abortu neveikt. Par to esiet iedomājušās, gudrās galvas?
Man vienkārši pietiek. Piedodiet topošās māmiņas, kurām varbūt interesētu mans viedoklis kādā jautājumā par bebjiem vai grūtniecību, bet es vienkārši vairs nekomentēšu nevienu diskusiju, kas kaut attāli saistīta ar bērniem, jo man ir apnicis lasīt tās samazgas, kas te brīžiem uzpeld.