Vīrietis - čigāns?

Reitings 112
Reģ: 07.05.2011
Jā, dīvaini, man izdevās satikt puisi, kam tēvs ir latvietis un māte čigāniete. Viņš pa pusei ir tajā čigānu dzīvē iekšā. Protams, viņš ir visādi lielisks, gudrs un jauks, bet vienmēr paliek kaut kādi minimāli šķēršļi manā galvā.
Ko jūs domājat par šīs tautības vīriešiem un vai ir sanācis ar kādu kaut kas uz attiecību pusi?
02.01.2013 23:24 |

Reitings 112
Redz nu tas ir tas par, ko runāju. Vienmēr paliks tās minimālās šaubas, ka viņš ir tāds kā viņi visi...
03.01.2013 11:37 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Man nav bijis it nekādas labas pieredzes ar čigāniem. Rados ir bijuši ļoti ļoti skumji stāsti saistībā ar čigānu vīriešiem.
It kā jau no vienas puses- nav visi vienā maisā bāžami, ir tomēr arī labi cilvēki viņu vidū. Bet to slikto ir tik daudz, ka bail pat mēģināt.
Es Tavā vietā dotu iespēju, bet tomēr ieturētu nedaudz distanci, lai redzētu to patieso dabu. :)
03.01.2013 11:41 |

Reitings 20
Reģ: 24.11.2012
Daudziem čigāni asociējas ar centrālās stacijas ''somiņu inspektoriem''.. bet ir jau arī izglītoti, inteliģenti un turīgi ļaudis.
Tos dažus čigānus, kurus pazīstu... nu neko sliktu nevaru pateikt. Sirsnīgi, izdarīgi, inteliģenti un ģimeniski.. :)
03.01.2013 13:21 |

Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
Man nav nācies savā dzīvē sastapties ar pieklājīgiem šīs tautas pārstāvjiem, tāpēc nemācēšu teikt neko labu.

Man tas pats.

Autorei iesaku vismaz pamēģināt. Ja man būtu tāda situācija, es dotu iespēju, jo aizspriedumi par čigāniem kā tādiem uzliek zīmogu viņiem visiem citu cilvēku acīs. No savas pieredzes ir līdzīgs piemērs, vairījos no tādiem cilvēkiem kā no nāves, līdz nonācām vienā kompānijā un izrādījās kolosāli cilvēki! Šeit gan runa nav par tautībām.
03.01.2013 13:28 |

Reitings 673
Reģ: 25.12.2012
Man divi čigānu džeki reiz ļoti sita kanti, neteikšu, ka man viņi nepatika. Diezgan interesanti cilvēki, ļoti laipni un izpalīdzīgi. Vienīgais nevēlējos ar viņiem ko vairāk, jo mani traucēja, ka viņi ir čigāni un baidījos no apkārtējo reakcijas, manā pilsētā tas visiem liktu "bolīt acis". Viņu uzskati arī mani nedaudz uztrauca, jo manai paziņai bija situācija, ka sagājās ar čigānu, izšķirties bija ļoti grūti, jo tajā visā pa vidu nāca šī vīrieša radi un draugi! Tādi, protams, nav visi, citi dzīvo tā kā mēs, bet citi vēl savās tautību tradīcijās.
Ar tiem čaļiem, kas man sitās klāt, ir labas attiecības, esam draugi un viss super!
03.01.2013 13:53 |

Reitings 673
Reģ: 25.12.2012
Jāatzīst, ka arī ar šiem diviem čigāniem - jautri izklaidējos klubā, kurā viņi man ar draudzeni izmaksāja dzērienus un ar mums dejoja. Ah, laikam esmu iepazinusies ar "labiem" eksemplāriem! :)
03.01.2013 13:55 |

Reitings 1846
Reģ: 06.03.2011
Es laikam tava vietaa censtos sakumaa intereseties par vinja gimeni :)
Lai pastasta ko par braljiem, masam, vinju gimenem. Saviem vecakiem. Nu taa aptuveni :) Protams neuzkritoshi ievirzitu sho tematu jusu sarunaas. Taa starp citu, taa teikt :)

Tu raksti: "Viņš pa pusei ir tajā čigānu dzīvē iekšā." - Ko tieshi tas nozimee, Evita?

Piekopj kadus svetkus, vai ko dara?
03.01.2013 14:39 |

Reitings 112
Viņa draugi, protams, ir čigāni.. Cik saprotu, pēc viņu sapratnes, viņš ir bijis precējies un seko kaut kādām tradīcijām, ne visām cik saprotu. Par to orālo seksu gan nezinu :D
03.01.2013 15:13 |

Reitings 2805
Reģ: 25.07.2011
Par to orālo seksu - man teica, ka vecākās paaudzes čigāni vispār par to nerunā un nekādā gadījumā nedrīkst par to runāt. Cik sapratu, nepiekopj arī. Tā kā tas bija puisis, tad es arī apjautājos kā tur viņam ir ar to piekopšanu, cilvēks tiešām nosarka un liku mierā :D
03.01.2013 15:38 |

10 gadi
Reitings 13
Reģ: 29.09.2012
Nu tie ir sabiedrībā pieņemti aizspriedumi un sterotipi par romiem, citam ir savi stereotipi par krieviem, angļiem un jebkuras citas tautas pārstāvjiem, viņi ir un vienmēr būs.
Katrā tautā ir gan slikti, gan labi cilvēki.
03.01.2013 15:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits