Čau:) Starp mums runājot,kāda ir mīļākā kleita no jūsu skapja,kura ir kā izlieta prekš jums un piestāv tieši jums?:) Ja var dažos vārdos pamatojumu kapēc tieši šī?:)
Vuj, man ir daudz kleitas, un tādas mīļākās nav, jo visas mīļas. Pat tad, ja vairs neder, tāpat nevaru nedz atdot kādam, nedz izmest...mīļš paliek mīļš! (love)
Kleita var ļoti daudz pateikt par pašu meiteni, varbūt tādēļ viņam interesē
Ha!:) Interese,kā ģērbjas meitenes no mana foruma un varu dzīvē noteikt pēc meitenes izskata,viņas iekšējo pasauli,..kādā dzīves posmā viņa pašlaik atrodas..viņas vērtības ,principus..un vēl daudz lietas..matu garums krāsa,kleita ,kurpes..tas nav tikai kaut kas nopirkts veikalā,tās visas lietas runā par meiteni atklāj viņas pasauli..Interesanti.Un kleitas arī neko tādas
Cumshot, tāds bullshits. To visu var noteikt varbūt pēc visas garderobes kopumā, bet nu ne jau pēc 1 kleitas. Viena neplānota tikšanās ar otru cilvēku un Tu jau uzbur kaut kādu nereālo ainu. Aprobežoti nedaudz, bet tāds jau Tu mums esi, savā forumā :)
interesanti gan, ka cilvēks ar niku 'cumshot' interesējas par meitenes iekšējo pasauli
Ja neinteresētos..tad jau kādas 20 no jums no šī foruma būtu ievilcis gultā jau,man ir spējas uz to:) Ir bijušas iespējas tikties ar jums,bet neesmu to izmantojis..man vairāk interesē meitenes iekšējā pasaule,kāda viņa ir,ko domā..jo simpātisku meiteņu ir ļoti daudz,bet tādas īpašas meitenes ar dziļu iekšējo pasauli maz..pie tam,ja vajadzētu gulēt ar katru simpātisko ,kurai patīku,tad laiks nekam citam neatliktu sanāktu visu dzīvi gultā pavadīt ar meitenēm.Kad ir iespējas būt ar kādām kopā,saproti,ka ar katru negulēsi,tad vairāk skaties pēc kaut kā ļoti īpaša,lai nav visu dzīvi jāpavada dažādās gultās:)Nevis skaitā,bet kādā ļoti īpašā meitenē ir vērtība
Man nav mī kleita, jo tādas nevalkāju, šķiet, ja no priekšas vēl izskatos ok, tad no sāniem ne tuvu, tāpēc vienmēr apskaužu meitenes, kas velk kleitas.
Laikam pat savā kāzu dienā vilkšu bikses :D