Es viņā iemīlēšos?

Reitings 49
Reģ: 03.03.2012
Vai pastāv iespēja (atskatoties uz jūsu pieredzi), ka iemīlēšos puisī, būs "taureņi vēderā" utt., ja pagaidām es viņam ļoti, ļoti patīku, bet viņš man tikai mazliet simpatizē? Nav tā, ka nepatīk, bet nav arī tā, kā bija ar pēdējo, kad tiešām sajutu tos taureņus.
Man visu laiku šķita, ka jābūt uzreiz abpusēji bez maz vai rozā brillēm, lielai interesei, patikšanai, bet varbūt būs, ja vairāk ar viņu pavadīšu laiku, iepazīšu...? Ko sakāt? :)
02.01.2013 01:25 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Domāju, ka nē:( Man bija puisis, kas mani ļoti mīlēja, labs, varētu teikt, pat ideāls, tikai es nebiju viņā iemīlējusies un arī nespēju to izdarīt:( Pašai pēc tam bija žēl, ka it kā vazāju viņu aiz deguna un nedodu iespēju būt kopā ar citu meiteni. Šausmīgi sidsapziņas pārmetumi man bija un man šķiet, ka tas ko nodarīju viņam, atnāca atpakaļ pie manis.
02.01.2013 11:51 |

Reitings 1888
Reģ: 15.09.2012
Visādi var būt. Ir bijis, ka sākumā nepatīk un ar laiku sāk vienkārši pat kaitināt cilvēks, bet ir bijis gadījums, kad sākumā nepatika, bet laika gaitā samīlējos līdz ausīm. :)
02.01.2013 11:58 |

Reitings 1888
Reģ: 15.09.2012
Labojums - nevis nepatika, bet nebija īpaši lielas simpātijas.
02.01.2013 11:59 |

Reitings 571
Tu vari mēģināt. Man neizdevās. Vīrietis bija jauks, gudrs un es viņam ļoti, ļoti patiku, bet man viņš tikai mazliet. Diemžēl, laiks gāja uz priekšu, viņš man pieķērās aizvien vairāk, bet man emocijas nemainījās. Beigās izšķīrāmies.
02.01.2013 12:06 |

Reitings 70
Reģ: 20.03.2009
Esmu precējusies ar vīrieti pret kuru man no sākuma bija tikai simpātijas, kamēr viņš jau mīlestībā spēja atzīties. Bet nu ceļš nebija no tiem vieglākajiem ne man, un it īpaši, ne viņam. Vairākas šķiršanās no manas puses. Bet tad man uzradās citas attiecības, kuru dēļ es apjautu, ka cilvēks ko pirms tam pametu ir kaut kas 100 reizes labāks. Mainījās mazliet domāšana, sagājām atkal kopā un tad sāku diezgan strauji iemīlēties savā mērķtiecīgajā vīrietī. :)
02.01.2013 14:31 |

Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
02.01.2013 14:33 |

Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
Ar savu draugu man sākumā arī nemaz nebija lielie tauriņi, tie parādījās tikai stipri vēlāk.. un šobrīd varu teikt, ka esam mainītās lomās, es esmu tā, kas stipri iemīlējusies, bet viņš - piebremzējis, vismaz tā es jūtu... atkal laikam esam samainījušies.
Es domāju, ka jāmēģina.. jo man viss atnāca, tikai ar laika nokavēšanos :D Manuprāt ir jāsaprot, kas ir tas, kas attur tos taureņus.. ja ir kas tāds, kas kaitina, tad man liekas, ka tā arī paliks. Bet ja piemēram, ir kaut kāda raksturu nesaderība, tad gan varētu kaut kas sanākt.. pamazām notiktu raksturu pieslīpēšana viens otram utt :)
02.01.2013 15:02 |

Reitings 551
Reģ: 12.08.2012
Cilvēks kurš sākumā patīk,tālāk pierāda sevi ar darbiem un tu iemīlēsies,vai arī darbi ir šķērsām un tu zaudēsi interesi..domāju vienmēr ir 2vas iespējas..
02.01.2013 15:24 |

Reitings 1405
Reģ: 17.02.2012
Esmu kopā ar vīrieti, kurš mani burtiski iekaroja. Attiecību sākumā viņu gandrīz pazaudēju ar savu attieksmi. Pēc divu gadu attiecībām varu teikt, ka viņš ir mans Īpašais dzīves vīrietis un es varētu kost pirkstos, jo sākumā viņu būtu noraidījusi. Katra pieredze ir individuāla, bet es, protams, esmu par to, ka mēģināts nav zaudēts :)
02.01.2013 18:11 |

10 gadi
Reitings 143
Reģ: 25.12.2012
ai, man arī ir diezgan līdzīgi - zinu ka ļoti patīku vienam puisim, tomēr no manas puses ir savādāk. man viņš patīk, jā, tomēr nav tās sajūtas, ka būtu "tauriņi vēderā". es zinu, ka te ar savu vilcināšanos mazliet jau tomēr moku puisi, tomēr es nespēju viņam pateikt "jā".
šobrīd ir jau pagājuši kādi gandrīz 2 mēneši kopš esam pazīstami, tomēr nekas nemainās.
tā ka mana pieredze - ja nav tās īpašās sajūtas, tad nebūs.
bet nu laiks rādīs kā viss tālāk attīstīsies ..
katrā ziņā Tev iesaku - dod puisim iespēju. :)
02.01.2013 21:16 |

Reitings 49
Iespēju viņam dodu un man prieks, ka viņš nav no uzbāzīgajiem. Citreiz pat gribas, lai viņš pierāda (grib biežāk tikties, vairāk runā ar mani, cenšas iepazīt utt.), ka es viņam esmu iepatikusies un es varu spert drošu soli no savas puses, bet sapratu, ka viņš baidās uzbāzties. :D Man jau arī ir tā - ja kāds patīk, uzreiz neskriešu viņam to atklāt. Nu re, arī man ir interese, bet gribētos tos taureņus. :D
02.01.2013 22:04 |

Reitings 738
Reģ: 14.10.2011
Man tā ir tagad. Jau vairāk kā gadu ballītēs tiekos ar puisi, kuram ļoti patīku. Viņš ir lielisks - jauks, uzmanīgs, ar labu humora izjūtu utt. Tā teikt - ideālais vīrietis. Es no sirds priecātos par to meiteni ar kuru viņš būtu kopā. Bet, diemžēl, pati nespēju viņu iemīlēt par spīti izskatam, uzvedībai un raksturam. Mana sirds pieder sliktajam puisim. Un par spīti laikam, tā arī nespēju pavēlēt sirdij un nespēju iemīlēt, tā teikt, labo puisi. Bet katrs gadījums ir individuāls. Katram sava pieredze. Man šāda..
05.01.2013 19:45 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits