Jūtos... es nezinu, nav tāda vārda :(

Reitings 16
Reģ: 18.12.2012
Ja kādam sestdienā ir laiks uzklausīt manu bēdu stāstu un varbūt kaut kā palīdzēt, būšu neizsakāmi pateicīga.
Īsumā tā. Esmu kopā ar savu vīrieti 6 gadus. Mīlam(-ējām) viens otru. Esmu(biju) patiešām laimīga ar viņu. Kalām plānus nākošgad apprecēties.
Šodien uzzināju, ka viņš mani ir piekrāpis :(

Ir tā, ka viņš vienmēr ir čatojies pa sociālajiem tīkliem. Sākumā pret to ļoti iebildu, bet viņš mani kaut kā veiksmīgi pārliecināja, ka tā ir tikai laika nosišana un ka neliels flirts tikai paceļ pašapziņu. Arī es pati dažkārt esmu paflirtējusi pa čatu, bet neko vairāk.
Es patiešām pilnībā tam ticēju, ka viņš man ir uzticīgs, pats labākais, mīļākais utt. Arī viņš pats kā personība - nu galīgi nav babņika tips, kas skatās uz visām pusēm, tādus uzreiz pa gabalu redzu. Pilnīgi normāls vīrietis, ar stabilām vērtībām, uzticams, ko daudzkārt esam pārrunājuši, godīgs darbos, ļoti ciena manu ģimeni, labas attiecības. Es tiešām neko sliktu nevaru pateikt. Saprastu, būtu kaut kāds klubu tusētājs vai jauniņš. Bet nē, normāls, stabils vīrietis, 35 gadi.
Bet izrādās... Es izlasīju tās sarakstes, un pēc vienas sapratu, ka ir bijušas intīmas attiecības, jo viņš slavēja viņas orālā seksa izdarības. Un tad vēl kaut kādi teksti ar domu, ka grib pielauzt uz anālo seksu. Nu īsāk sakot diezgan perversi tie tekstiņi, ka uzdzina sliktu dūšu. Un ar daudzām viņš sarakstījies. Ar cik reāli pārgulējis, protams, nezinu.

Es vienkārši lasīju un brīnījos - tas iešām ir mans jānis (vārds mainīts)??? Tādā gadījumā kas ir bijis šis mans mīļotais un gādīgais vīrietis 6 gadus?
Es to vienkārši nespēju aptvert. Liekas, ka esmu nonākusi kādā realitātes šovā... Esmu pilnīgi izsista no līdzsvara, no visa, kam ticēju un kā dzīvoju.
Krāpšanu vienmēr esmu uzskatījusi par ko tādu, ko nepiedošu. Bet likās, ka nekas tāds nenotiks ar mani. Vai arī, ja tas notiek, tad sieviete to uzreiz jūt. Un ka tas gadās tikai ar babnika tipa vīriešiem.
Es vienkārši nezinu, ko lai dara.... esmu izmisumā tādā kādā nekas neesmu bijusi :(((((((
Lūdzu, palīdziet, meitenes...........
29.12.2012 12:45 |

Reitings 610
Reģ: 01.05.2011
Bet ar to jau dzīve nebeigtos, pārdzīvotu šīs attiecības un atrastu jaunu, lielisku otro pusīti.
Domāju, ka ja arī piedotu, tas tas ko uzzzināji vilktos līdzi, būtu zemapziņā, un nekas ar neko labu tas tāpat nebeidzas !
29.12.2012 13:20 |

Reitings 16
Nē, bērnu nav. Bet līdz ar kāzām plānojām arī to.
Es uztaisīju printskrīnu no tās sarakstes un nosūtīju viņam. Vēl viņš nezina, vēl saldi guļ.. tepat blakus... Vēl vakar es biju laimīga kopā ar viņu. Tagad skatos uz viņa aizmigušo, nevainīgo sejiņu un domāju - WTF????
29.12.2012 13:23 |

Reitings 146
Reģ: 12.11.2012
Jā, tiešām nav liela māksla sakravāties un aiziet, bet šajā situācijā nav jēgas problēmu vairs risināt, manuprāt. Risināt var nesaskaņas, strīdus, bet nejau kaut ko šādu! Vīrietis būtu normāls, pats risinātu problemu, pirms tas viss jau aizgājis tik tālu - sliktākajā gadījumā pamātu "Atā" un aizietu ņemties ar citām... bet nejau sādi.
Tev vienīgais mierinājums, ka viņš ir riktīgs preteklis. Tu neesi tā vērta.
29.12.2012 13:24 |

Reitings 362
Reģ: 01.10.2012
Es vairs nespētu būt kopā ar vīrieti, kurš mani ir piekrāpis un tik ļoti sāpinājis, un vēl zem mana deguna turpina šīs attiecības. Es neuzskatu to, kā attaisnojumu, ja vīrietim kaut kas trūkst attiecībās, tad viņš var iet pie visādām mau***. Ja kaut kas trūkst, tas ir jāizrunā. Es ticu, ka ja cilvēki viens otru patiesi mīl, viņi nenodara viens otram pāri.
Turies!
29.12.2012 13:27 |

Reitings 610
Reģ: 01.05.2011
Interesanti kāda būs viņa pieeja lai šo glābtu !
29.12.2012 13:27 |

Reitings 479
Reģ: 12.10.2009
Turies Iveta, novēlu daudz izturības un spēku izlemt turpmāko likteni šīm attiecībām!
29.12.2012 13:28 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
a kur vispār rodas tādas, kuras ņem mutē un dod dibenā aizņemtus krānus?

+++

Lūk, šo diskusiju derētu izlasīt tām, kas vienmēr ar putām uz lupām kviec: "Nē, mans vīrietis mani gan nekad, nekad nekrāps, nesaprotu, kur jūs izrokat tādus krāpējus, pašas vainīgas, ka ar tādiem saejaties, bla, bla, bla..." Jaukums un mīļums, kurš sakās Tevi mīlam, pienes brokastis gultā, atbrauc pretī uz darbu un bučo kāju pirkstus vienā jaukā dienā var izrādīties citu sieviešu, atvainojos, dupsētājs. A ja neuzzinātu, dzīvotu vien tāpat tālāk savā laimē, ēstu brokastis gultā un domātu, ka viss bumbās, dzīve skaista.

pride and prejudice- tik tiešām labi teikts! p.s. vispār ļoti patīk veids, kā tu izsakies :D

Meitenes jau uzrakstīja variantus: risināt vai aiziet. Bēēēēt- ko te vairs risināt?? To, ka šis cer uz kādu svešu pakaļcaurumu? Man jau šķiet, ka risinājumiem ir nedaudz par vēlu..
29.12.2012 13:30 |

Reitings 2715
Reģ: 12.09.2012
Vai nu jābeidz attiecības, vai jāizrunā šī lieta, iemesli, jānoskaidro vai jūtas vēl ir dzīvas, ko kurš īsti sagaida no attiecībām, kas īsti pietrūkst, ko esat gatavi darīt, lai to labotu, piedot galu galā.

Pilnīgi piekrītu! Pirms izlem, kā rīkosies, izrunājies, jautā paskaidrojumus, iemeslus! Tik daudz tu noteikti esi pelnījusi pēc 6 gadiem! Ja sapratīsi, ka gribi palikt kopā par spīti visam, izrunājat arī, ko mainīsiet attiecībās, ko gaidāt viens no otra un ko esat gatavi katrs darīt. Ja nolemsi šķirties, vēlu tev izturību!
29.12.2012 13:31 |

Reitings 184
Reģ: 08.01.2010
Es piekrītu TRY. Kādreiz man likās, ka es nekad nespētu piedot krāpšanu. Tagad esmu citās domās. Ja vīrietis ir tā vērts tad var piedot vienas nakts sakaru. Nejaušu. Taču ja sarakstās un regulāri tiekas, tad tas jau ir kas pavisam cits. Ar to visu tiešām palīdzēs tikt galā laiks un miegs. Kad sanāks aizmigt.
Taču par to izsviesto jaunību ir tā. Es uzskatu, ka kad ir attiecības 2-3 gadus ir jau jāseko bildinājumam, un pēc 4 gadu kopdzīves tā kā jau jāapprecās, citādi var sanākt kā tev. Daudzi labi gadi izsvesti necienīga vīrieša dēļ.

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Te nu izpaužas katras sievietes pieeja tam, ko ir vērts glābt un ko nav! Nav vērts cīnīties ar sekām, ka viņš to izdarīja, jāmeklē cēlonis. Varbūt viņš tik tiešām ir cilvēks, kurš 6 gadus mācējis nēsāt savu ādu tā, ka izskatās labs. Visādi jau gadās. Bet varbūt cēlonis ir bijis attiecībās, kaut kas trūcis.. Ne vienmēr par to var mācēt visi runāt. Pietiek jau paskatīties, cik daudz sieviešu sēž tepat cosmo un raksta lietas, ko nav spējīgas izrunāt ar savu vīrieti. A varbūt vīriešiem ir tāpat? Ka problēma krājās, bet viņš nevarēja to pastāstīt, izteikt? Bet varbūt negribēja. Tas tad arī ir pārdomājams, manuprāt.
Arī aizejot prom vienam no otra, vieglāk tomēr būs zināt, kāpēc tā notika, jo varbūt tas, ko viņš dara ir tikai sekas. Katrā ziņā, negribu attaisnot viņa rīcību, tikai mazliet likt padomāt no cita skatu punkta, nevis no piekrāptās topošās līgavas puses. Lai gan ne šodien tas spriežams, vajag padomāt par to.

Reitings 2715
Reģ: 12.09.2012
Es ticu, ka ja cilvēki viens otru patiesi mīl, viņi nenodara viens otram pāri.

Šis ir skaistais pasaku variants, bet dzīvi cilvēki ir un paliek tikai cilvēki, kas mēdz kļūdīties, mēdz kļūdas nožēlot, jo instrukcija jau nevienam netiek izsniegta... Otra ziņā paliek izvēlēties - piedot šīs kļūdas vai doties tālāk atsevišķi. Nekas nav tikai melns un balts...
29.12.2012 13:33 |

Reitings 16
Paldies... es nezinu, kā būs un vai spēšu to izturēt. Reiz pusaudzes gados iegriezu sev vēnā. Bet nu esmu jau augusi un tādas muļķības vairs nedaru (cerams)
Bet nu jā, ir neizsakāmi smagi. Es to pat visļaunākajam ienaidniekam nenovēlētu. Bet man jau nemaz nav ienaidnieku... es mīlu visu pasauli. Ja nu vienīgi tā sieviete, kas zināja par mani... Laikam mans naivums mani ir piespiedis pie zemes .
29.12.2012 13:33 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
Es uzskatu, ka kad ir attiecības 2-3 gadus ir jau jāseko bildinājumam, un pēc 4 gadu kopdzīves tā kā jau jāapprecās, citādi var sanākt kā tev. Daudzi labi gadi izsvesti necienīga vīrieša dēļ.

sekret, kaazas jau nenoziimee to, ka nekraaps un viss buus ok
29.12.2012 13:48 |

Reitings 184
Reģ: 08.01.2010
Mis Take tas nav domāts kā garants, ka nekrāps, bet gan vairāk kā dokuments, uz kura pamatu, tu vēlāk nepaliksi pilnīgi tukšām rokām, bez jumta virs galvas utt. Ka vismaz kko varēsi atgūt. Turklāt, ja vīrietis neplāno tevi precēt pa 6 gadiem tad var jau noprats, ka kkas nav kā vajag.
29.12.2012 13:58 |

Reitings 362
Reģ: 01.10.2012
Es ticu, ka ja cilvēki viens otru patiesi mīl, viņi nenodara viens otram pāri.

Ebe, es šeit domāju krāpšanu - reālu gulēšanu ar citu cilvēku. Piedod, bet domāju, ka tas nav nekāds pasaku variants - nekrāpt.
29.12.2012 13:58 |

Reitings 918
Reģ: 06.09.2011
Ko te ieteikt? - Tu tāpat izdarīsi, tā kā uzskatīsi par pareizu un kā attiecīgajā mirklī diktēs Tavas jūtas ( izvairos rakstīt" prāts", jo tas tāpat tagad uz ilgu laiku dabūs pastāvēt pie ratiem).
Sarakstes var būt dažādas, bet ja nu tiešām tā ir,kā rakstīji, proti, apzināta, mērķtiecīga drāšanās apkārt, tad skaidrs vismaz ir tas,ka arī nākotnē sekos tas pats, pat ja tagad viņš Tev nolūgsies tā, ka aizmirsīsi,par ko vispār bija runa...un ļoooti iespējams,ka visus šos gadus viņam ir bijis pa kādam fuck buddy....
Man šķiet šādās situācijās un konkrētās diskusijās,kur autorēm uzpeld līdzīgi stāsti vienmēr apakšā gruzd galvenais jautājums - vai var krāpt, bet paralēli mīlēt savu pastāvīgo...? Vai viņš nokrāpa zem grādiem kādā tusā, vai periodiski ar savu asistenti( kavo ugodna)...bet vai mīl???...........
Un vēl - Tu nekad to neaizmirsīsi un pa īstam to nepiedosi, ja arī paliksi kopā ar viņu.......jūsu attiecība jau ir neglābjami sačakarētas ar to brīdi,kad Tu to uzzināji....jo ja viņš krāptu,bet Tu dzīvotu laimīgā neziņā (iespējams,tā bija,bet viņš neatzīsies), tad taču viss būtu ok, mīlošais,gādīgais,maigais vīrietis,kas nēsā Tevi uz rokām un Tu esi laimīga šeit un tagad...
29.12.2012 14:10 |

10 gadi
Reitings 13520
Reģ: 29.01.2009
Pēdējā laikā sanāk diezgan bieži dzirdēt šādus stāstus..diemžēl.... :(
Te jau nav diži daudz iespēju ko darīt - vai nu izšķirties vai norīt krupi un dzīvot tālāk, izliekoties ka neko nezini par viņa sakariem (vai arī pateikt, ka zini gan visu... viņš lūgsies piedošanu, tu piedosi!..)!
Vispār tas viss ir baigi bēdīgi! Viens mans darba kolēģis krāpj savu sievu jau ilgāku laiku, katru dienu redzot viņu darbā, tā vien gribas pazvanīt viņa sievai un pateikt visu, ko es zinu...Bet diemžēl viņiem nesen piedzima bērniņš un negribu būt tā, kurš salauž visas ilūzijas par viņas ideālo vīrieti un ģimeni! :(
29.12.2012 14:24 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
priecājies, ka uzzināji to visu PIRMS kāzām un bērna.

un tikai nesāc meklēt viņam attaisnojumus un aizbildinājumus. ne vienmēr uzzinot "kāpēc" viss noskaidrojas.. jādzīvo pēc saviem standartiem, lai varētu sevi arī pēc tam cienīt. acīmredzot, tavam vīrietim tie ir pilnīgi atšķirīgi.
29.12.2012 14:26 |

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
kad tiksi pāri raudulīgajam periodam, novēlu tev izbaudīt pašu labāko rebound sexu ar kādu svešinieku :)
29.12.2012 14:34 |

Reitings 3388
Reģ: 27.11.2012
Iveta, uzraksti, kāda bija viņa reakcija, kad viņš atradīs Tavu ziņojumu!
Bet vispār.... man Tevis ļoti, ļoti žēl. Neko daudz gan ieteikt nevaru, te jau meitenes sarakstīja daudzas gudras lietas.
29.12.2012 14:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits