Ziniet, jā mans vīrietis pasūtītu kaut kur mani izvēdināt galvu, ja es viņam liktu vilkt ķēdīti ar sirsniņu. viņš protams, kādreiz priecātos par kādu mīļlietiņu, bet ne jau visu laiku. savas idejas sāku aizgūt tad, kad tieši sāku skatīties tās visas mājaslapas ar tiem izklaižu piedāvājumiem. tā arī attiecos uz citiem cilvēkiem. katram cenšos izdomāt kko kas interesētu. nu nevienam vairs nav vajadzīgi tie nenormālie krāmi, ko nolikt atkal plauktā. nu labi, vienreiz uzdāvināsi krūzīti, otrreiz smieklīgu un foršu maiku (bez zaķīšiem, kaķīsiem un sirsniņām), bet cik tu tās mantas dāvināsi?
man patika vēl viena baigi labā ideja- ir rīgā tās vakariņas tumsā. aizejot divatā atzīmēt jūs kopā būšanas dienu, manuprāt, būtu fantastiski, un arī interesanti. domāju, ka vismaz vienreiz vajag katram to izbaudīt. bet to tiešām vajag baudīt mierā un nesteigā. lai gan es tur neesmu bijusi, bet gan jau es kādreiz draugam kko tādu uzdāvināšu.
tad vēl laba ideja vasarai- vakara brauciens ar laivām pa daugavu 2 stundas. vnk skaisti būtu vērot saulrietu tādā veidā. tas ir gana romantiski un atraktīvi.