Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Dāvana puisim!

Reitings 142
Reģ: 28.06.2010
Meitenes, palīgā!
Lieta tāda, ka tūlīt tūlīt Ziemassvētki un arī konkrētajam puisim dzimšanas diena. Ir tā, ka esam uz paša slieksnīša, lai varētu, tā teikt, nodefinēt, ka esam pāris. Bet līdz ar to pārāk mīlestību provocējošas dāvanas taču nevar dāvināt, vēl aizbiedēšu puisi :D
Šis tas ir padomā, bet varbūt jūs varat padalīties ar idejām ko dāvināt puisim apvienojot to uz abiem svētkiem? Kaut ko mīļu, droši šaujat vaļā paštaisītu dāvanu idejas!
Paldies liels jau iepriekš ;)
18.12.2012 23:42 |

Reitings 616
Reģ: 01.12.2012
Biļetes uz teātri abiem; Kluba/fhm, playboy abonementu.

es pati uz zsvetkiem dāvināšu teātra biļetes. un mēs arī kā svaigi kopā ;)
18.12.2012 23:50 |

10 gadi
Reitings 2083
Reģ: 01.08.2012
dāvināju kasti ar saldumiem, kura iekšā bija pastaisitas solījumu davanu kartes:) arī bijām sākumposmā.
18.12.2012 23:58 |

Reitings 142
Reģ: 28.06.2010
super, paldies meitenes :)
19.12.2012 00:07 |

Reitings 3995
Reģ: 11.07.2009
Man jau patīk noderīgas dāvanas dāvināt, savam draugam uz Ziemassvētkiem dāvināšu smuku elektrisko tējkanu, trauku priekš kafijas, kur iekšā būs viņa mīļākā kafija un 2 krūzītes. KLāt būs mīļa kartiņa. Tiesa, zinu, ka viņš, ko tādu ļoti vēlas, jo tikko sācis savu biznesu un šīs lietas vēlas sev priekš biroja, bet šādiem sīkumiem neatliek laika un patreiz citas liets prasa vairāk naudas. Bet uz tuvojošos vārda dienu dāvināšu viskija pudeli, nopirku uz atlaidi tuallamor dew pudeli, jo viņš dieina viskiju un pats reiz rādīja veikalā man uz to pudeli :D :) Vēl domāju nopirkt karafe un glāzes, lai var turēt sev birojā un cienāt klientus :)

Ko tev ieteikt, nav ne jausmas, protams nezinu, kāds tev puisis, bet man jau liekas, ka puišiem labāk dāvināt ko noderīgu, vai kopīgu izlaidi, nevis salkanās, mīļās lietas ;)
19.12.2012 00:11 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits