Abalone, nemaz nebiju aizdomājusies par to tipu un līdzību. Var jau būt, ka tā ir pareizāk :)
Es gan domaju, ka te vairāk ir tieši līdzība tikai dažos sejas pantos, nevis kopumā. Neticu, ka te tik daudz slavenību dubultnieču ;D
Diosa-tev kolosaala profila bilde!:)Es skatos uz Ishi Grace Kelly un domaaju-ak Dievs, cik daudz man truukst no siis sievietes,bet komplimentus tomeer patiik uzklausiit!:D
Nav mani jau kādus padsmit gadus salīdzinājuši ar kādu, laikam jau man līdzīgās meitenes par slavenībām nekļūst:) Myheritage rīks Kirsten Dunst līdzinieci 3 manās bildēs saskatījis uz 80%, nezinu, nepiekritīšu, lai gan viņas darbi man patīk:)
Abalone, man sanāca, ka esmu līdzīga aziātu vīrietim, bet manam sunim ir vairāk no aziāta nekā man un pēc vīrieša pagaidām neizskatos.. Otrais bija Edijs Mērfijs, haha :(
* Warrior, es pat kaunos teikt, kurš vīrietis man bija piemests līdziniekos. :D Bet vispār izmēģināju vēl citas bildes un visur augšgalā gozējas Skārleta Johansone-sasodīts, es par to nemaz nepriecājos, bet iespējams kaut kādas iezīmes ir.