Man nav TV, žurnālus nepērku un nelasu, modes skates neapmeklēju, reizēm ieskatos fotballfrue blogā, jo man patīk skaistas fotogrāfijas un skaisti cilvēki.
Veikalā eju un pērku to, kas patīk, piestāv, nepieciešams. Ja draudzenei lieli auskari, man patīk, es veikalos pastiprinātu uzmanību pievērsīšu tieši tādiem, varbūt man arī piestāv un sanāks jauninājums manā vizuālajā tēlā. Pa ielu iet meitenes ar gariem svārkiem, žabo, uzplečiem, dajebko, man iepatīkas - acis veikalā pievērsīsies tieši šīm lietām.
Vai tur kāds grēks, vai galva jālauza, vai mani kāds zombē? Nedomāju vis.
Ielās reklāmu plakāti ar jaunākajām kolekcijām, man simpatizē - es eju un pērku. Tajā pašā laikā es labi apzinos, ka tā ir reklāma peļņai, tas arī viss. Reklāmu upuris neesmu, ja būtu, tad droši vien pirktu visu skaisto, t.i. - arī to, kas man absolūti nepiestāv.
Tevis pieminētās uzacis esmu ievērojusi, bet man no dabas gaišas, loģisks secinājums, ka man tumši brūnas nepiestāvēs. Par solāriju tādu tendenci neesmu pamanījusi, cik zinu, draudzenes un paziņas turpina iet, solāriju studijas darbojas, es neeju, bet man tāpat labāk patīk skaists iedegums, nekā 'kāds nu ziemā esi, tāds esi' variants.
Rezumējot, man nav saprotama nostājas 'ka tik man nepatīk/nav tas pats, kas lielākajai daļai', 'ja Tev arī ir kaut kas, kas skaitās modes lieta, tātad Tu nedomā vai tiec nenormāli ietekmēts'.