Es beidzot publicēšu liktenīgo bilde,fočēts ar žalūziju :D vienkāŗsi kaut kā nekvalitatīvi sanāca, bet nu kas ir, tas ir :D
10.11.2012 bija cosmo ballīte pie
Lancaster. Viss bija baigi forši , unšķiet ,ka visām patika, tāpēc, meitenes, lūdzu neiespaidojaties no diskusijas
http://cosmo.lv/forums/topic/127104-cosmo-ballite-10-11-2012/?sort=ASC&pnr=80 , kur raksta vairak negāciju meitenes, kas nemaz nebija klāt.
Tātad, agrākās no ģefkām ,kuras ieradās (un mani nesagaidīja:D) Erzelis un Nazis , un laikam arī Ņamsis, es tikmēr gaidīju Rimčikā
*Sissii, un gājām kopā, varu teikt tikai to labako par nama māti, jo ejot par kāpnēm , viņa bija parūpējusies par nofermējumu-bantītēm, līdz viņam dzīvoklim.
Iekšā , ļoti daudz platības un siltuma :D , daudz meitenes(apm 19), visas skaistas kā viena (l)
Sastāvs laikam bija : (
atvainojos,ja kādu nepieminēšu vai nevarēsu,ko pierakstīt, jo daudz ko neatceros vai mazak vakara gaitā bija kontakts :))
Es,
*Sissi-forša meitene, daudz kopīga, jo mīļotajiem cieņā, močī, supermoto, un sacensības :)
Lancaster-forsa, dzīvesgudra sieviete un super nama māte+viņai ļoooti daudz glāžu mājās :D
Nazis- nazis kā nazis, ar savu svētku krūšturi:D
Ņam Nam-ļoti mīlīgi blondīnīte, nepavadīju tik daudz laika kopā, bet mums daudz pazinu, un mans mīļais labo viņas mīļajam sporta mašīnu :D
Ērzelis-forša un sirsnīga meitene no Ventspils, ar labiem jokiem :)
Parfait- klusa, bet ganjau tikai tapēc,ka nepazīstamā kompānijā, izrādās, mums ir kopīgs ļto labs draugs un esam tusējušās iepriekš :D
Cupcake-sēdēja arī blakus Parfait, laikam, arī forša, bet maz runājās.
Zīle- ļoti interesanta personība, un vienkārsi ballītes monstrs,jo beigās palikās tusēties viena pati ar citu nepazīstamu kompāniju, BTW viņai laba gaume uz vīniem :)
Roxy-no sakuma klusa, ber superforša meitene, visu vakaru domāju,ka viņalieto alko, jo sārti vaigi, bet izrādās,ka tas viņai ir evrīdei normal :) , viņa bija arī mūsu šoferītis.
wnk_es- enerģiska ,meitene, modele, komunikabla un man ļoti patikās.
Zivs-forša, forša.
Kendija- ļoti jauka jaunā māmiņa, kura beidzot atpūtās :)
Angry- topošā juriste? Ja neko nejaucu, ļoti stigri ievēroja, kā visi spēlē Alias, lai neviens nečīto :D
^^-tas bija mūsu vakara vīrietis, kurš meitenēm lēja , bet atri notinās :D
Cruel kopā ar Zaikinu bija , bet ātri pazuda .
Vēl, šķiet, ka bija meitenes, kaka Monro nebija :D
Vispār, vakars bija interesants, un vakara gaitā bijām meitenes Pienā, citas, 4BK centrā pēctam, vakars man, ērzelis, un Lancaster ap 5?? noslēdzās laikam, man viss patika!
Kaut ko jau es gari te samurgoju,gribeju pavisam īsi, bet tas galīgi bezpersoniski būtu, ja kadai interesē, var palasīt!
ā,
cūku mātīte gan nebija ieradusies :D