Mana pieredze ir tikai tāda pastarpināta. Mana draudzene ar puisi agrāk dzīvoja istabā komunālajā dzīvoklī, kurā dzīvoja ne tikai jaunieši. Mēs tur bieži visa lielā kompānija gājām ciemos, aliņu padzert (atradās centrā) pirms tusiņiem un tā - domāju, ka mēs ar savu pīpēšanu visiem kritām uz nerviem daudz vairāk, nekā pārējie traucēja maniem draugiem, kas tur dzīvoja. Tā kā der padomāt arī no otras puses. Savai aizstāvībai varu teikt, ka mēs abas ar draudzeni, kas tur dzīvoja, mācījāmies vidusskolā - bijām jaunas un ne līdz galam gudras, nedomājām par to, ka citiem gribas gulēt un mieru mājās, nevis varzu ar jauniešiem piepīpētā virtuvē... Dažreiz sanāca pastrīdēties ar tiem penšukiem, kam traucējām.
Otra mana pastarpinātā pieredze ir patīkamāka. Kādu laiku satikos ar puisi, kas arī dzīvoja komunālajā dzīvoklī. Viņš dzīvoja vienā istabā ar mammu, kas principā bija kopjama - ļoti smagi slima, un forši bija tas, ka pārējās istabās dzīvoja jaunieši - kad nācu palikt pa nakti, viņi piekrita palikt viens pie otra istabiņās nakšņot, lai mums tiktu pašiem sava telpa un nebūtu puiša mammu jātraucē. Jauki! :)