Derības

Reitings 120
Reģ: 14.12.2012
Esiet sveicinātas visas (visi)! Ilgi domāju un tomēr nolēmu izveidot tādu topiku, tīri intereses pēc. Saderēju ar draugu, ka neviena meitene nepiekritu būt kopā ar tādu, kas atbilst vairākiem kritērijiem, kurus tūlīt nosaukšu. Tā kā forums ir anonīms un arī man zināmais lielākais sieviešu forums, tad gribēju uzzināt jūsu viedokļus, vairāk jau izklaides pēc. Varat izteikties, kā vien jums tīk (ja ir vēlme un laiks) un arī es atzīšos, ka sekojošs apraksts būs par mani. :D Tātad - vecums 21, augums 185 cm, sportiska miesasbūve. Kritēriji:

1. Patīk daudz un dažādi sporta veidi, pats daudz skrienu un trenējos ar dzelžiem.
2. Nepatīk un izvairos no visām ballītēm, tusiņiem utt. Attālus radiniekus cenšos apmeklēt pēc iespējas retāk.
3. Atsevišķās reizēs man nav ko teikt - jā, varu normāli sarunāties ar jebko un par jebko, taču ilgi sarunu (jēdzīgu) uzturēt neizdodas.
4. Esmu visai atpalicis no modernās dzīves, ar to es domāju, ka nesekoju jaunumiem ne politikā, ne kultūrā, ne tehnoloģijās (pat telefons ir 8 gadus vecs, aifons - kas tas tāds? :D )
5. Dodu priekšroku mieram un mierīgām pastaigām (skrējieniem) mežā vai jebkur citur pie dabas, no sabiedrības ārpus darba laika cenšos izolēties.
6. Nepieskaitu sevi pie personas, kura būtu apveltīta ar kaut kādu entuziasmu vai inovatīvām idejām. Principā dzīvoju šodienai (tas gan nenozīmē, ka par rītdienu man ir vienalga, bet nu ceru, ka domu sapratāt).

Nu, tas arī laikam īsumā būtu viss, negribas arī šeit pārāk gari izplūst. Rezumē - man liekas, ka šāds komplekts ir tipisks priekš forever alone, draugam citas domas. :D Topiks nav veidots kā kaut kāda čīkstēšana vai kas tamlīdzīgs, vienkārši izdomāju to uztaisīt, apmainīties ar viedokļiem (ja tādi būs, protams). :D
14.12.2012 01:15 |

Reitings 120
Vot tas laikam arī ir tas trakākais, ka tādi kā es ir pat neinteresanti :D Es kaut kur pat lasīju, ka ir labi, ja pāris ik pa reizei pastrīdās, tā teikt - rutīnas neieslīgšanas nolūkos. Bet tā kā man strīdēties nu galīgi nepatīk un pārsvarā jebkādus pārpratumos izdodas nogludināt mierīgā ceļā, tad tas laikam ir vēl viens punkts, kādēļ es varētu būt BORING kā teica cloo :D
14.12.2012 03:23 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Aigars- tas jau bija arī domāts par tādām pašsaprotamām lietām, ka jāprot. Vismaz es tā uz to skatos. :D Tas pats ar tām ēst gatavošanām, ko pieminēji - pamatus tak prot gandrīz visi, tas pats ar dažādiem mājas darbiem. Piemēram, salikt skapi no detaļām, atskrūvēt un palīdzēt iztīrīt izlietnes trubas, saskaldīt malku utt. Lietas, ko nevar nemācēt izdarīt!
14.12.2012 03:25 |

Reitings 424
Reģ: 29.06.2012
aij man besis, kā es sāku rakstīt Aigaram slavas dziesmas, tā mani komentāri pazūd :D

mēģināšu uzmundrinājumu- man zināms viens jaunais hokejists, ar apkārtējiem klusais, kārtīgais. Uz laukuma sķiet tāds pats, bet meiteni dabūjis pat diezgan atpazīstamu. Tev arī viss vēl priekšā!
14.12.2012 03:27 |

Reitings 5941
Cloo neteica, ka tu varētu būt BORING! :D :D Cloo teica labas lietas. :D
Garlaicīgi ir tad, kad ''randiņš'' ir klasiskā tipa, ja puisis nevar izdomāt ko orģinālāku. Piemēram - tikšanās pie Laimas pulksteņa, ierodas jauneklis ar sarkanu rozi, skūpsts uz vaiga vai apskāviens un lēnā solītī dodas uz kino, pēc romantiskas vai smieklīgas filmas noskatīšanās puisis paņem meiteni aiz rociņas un aizved uz kafejnīcu, tur abi iedzer kādu reibinošu dzērienu un ieslīgst niansēs veidojot sarunu. Lūk, man tas būtu garlaicīgi. :D
14.12.2012 03:29 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Nu, man, piemēram, bija tāds puisis, viņš nekad nestrīdējās, bet klusējot gaidīja, kad es pārstāšu dusmoties. Rezultātā es dusmojos vēl vairāk... Ja māki argumentēti diskutēt, tad tas mierīgi var aizstāt konstruktīvu strīdu.
14.12.2012 03:30 |

Reitings 120
Njā, jāsaka, ka bija vērts izveidot šo diskusiju, it kā nekā daudz jauna neuzzināju, pat ar visu savu neesošo pieredzi savā prātā biju iztēlojies kā tas viss apmēram ir, taču jāsaka - vismaz pagaidām arī viena no sarežģītākajām lietām priekš manis. :D Diezgan ironiski, ņemot vērā, ka 99% tieši attiecības ir pats vieglākais, bet daudz kas cits liekas grūtāks, man viss pilnīgi pretēji. Bet, nu neko, dzīve ir dzīve, un kā saka - ceri, kamēr vēl esi dzīvs :D
14.12.2012 03:36 |

Reitings 424
Reģ: 29.06.2012
āā, tad vēl jautājums tām, kas pieprasa, lai vīrietis galdu ēvelē, kompi sačiņī un balto kumeļu iejāj, jūs pašas arī krūstdūrienā izšujat, puķu dārzu rušinat un bērnam pūriņu tapinat?
Ok, es pārspīlēju, bet , ja pati māku tikai kotleti uzšmorēt un pogu piešūt, tad vīrieti pēc mamuta nesūtīšu. Gan jau skapi saskrūvēs, bet, ja krānus neparzinas tad sauksim santehniki.
14.12.2012 03:36 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
āā, tad vēl jautājums tām, kas pieprasa, lai vīrietis galdu ēvelē, kompi sačiņī un balto kumeļu iejāj, jūs pašas arī krūstdūrienā izšujat, puķu dārzu rušinat un bērnam pūriņu tapinat?

jaa, maaku gan krustduurienaa shuut, gan ir skaista pukju dobe maajas priekshaa, pashas rokaam kopta un esmu noadiijusi mazulim dazaadas lietinjas. piedevaam pati varu salabot piloshu kraanu un ielikt durvis. ja jau man tas sanaak, tad viirietim buutu jaamaak ja ne labaak par mani, tad tajaa pashaa liimenii izdariit viirieshu darbus maajaas, jo viena visu dariit negribu.
14.12.2012 03:44 |

Reitings 6299
quest, es izlasīju visu diskusiju, bet laikam es esmu akla, ka neieraudzīju nevienu, kas prasītu no vīrieša kaut kādas advanced prasmes.
Un jā, es māku visu to, ko uzskaitīji :D
14.12.2012 03:46 |

Reitings 6299
Aigar, kas tieši ir sarežģīti? Ir kaut kāda konkrēta problēma? kas nav sanācis?
14.12.2012 03:48 |

Reitings 5941
Tieši manas domas, krista! :D Pati pietiekoši daudz esmu iemācījusies darīt pareizi, korekti un kvalitatīvi, ka gribu arī vīrieti, kas prot rīkoties ar savām rokām. Ja vajag - es gan bruģi, gan parketu pat varu ieklāt, sienas špaktelēt un visādus citus darbus, ko parasti sievietes neveic. Jā, ir arī šis tas pūram sagādāts, ja nu kādam tas ir tik svarīgi. Bet nav puķu dobe - ir viss dārzs, skaists un sakopts. Izšūt māku ne tikai krustdūrienā. Spēju daudz, tāpēc prasu arī to no vīrieša. Bet, cik pavēro apkārt - maz tādu, kas liktu noelsties apbrīnā, ka tādi vēl ir, tiešām maz.

Nesaprotu kā cilvēks var negribēt mācēt tādas lietas, kas dzīvē noder.
14.12.2012 03:52 |

Reitings 821
Reģ: 23.04.2011
Tad, kad biju tikusi līdz raksta vidum, galvā bija viena doma: zaudēsi derības, vecīt! :D
Manuprāt, apraksts bija ļoti vilinošs. Ir, protams, kaut kas, ko savā ideālā negribuētu, bet, hey, neviens taču nav ideāls.
Ceru, ka likme nebija pārāk augsta ;)
14.12.2012 04:46 |

10 gadi
Reitings 1237
Reģ: 15.12.2009
nop,neder :D
14.12.2012 12:51 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
nu man tu toč nederētu :D, bet pat savā paziņu lokā varu sazīmēt daudzas meitenes, kas būtu sajūsmā par tādu puisi :) tā ka uzskatu - katram sava gaume un prasības.

offtopic un no offense - tas, kas man liekas atbaidošs - atpalicība no modernajām tehnoloģijām :D es ciest nevaru cilvēkus, kas nevis negrib sadraudzēties ar visu jauno, bet vienkārši to nejēdz/negrib un izlieka par beigtu :D
14.12.2012 12:57 |

Reitings 925
Reģ: 11.06.2012
Kas mani Tavā rakstītajā atbaida - lasot, radās iespaids, ka caur katru uzskaitīto punktu spiežas ārā - neesmu pietiekami labs, esmu nederīgs, neviena mani negrib utt. Tu jau esi sevi noskaņojis uz negatīvas nots. Galvu augšā - pasaulē taču ir tik dažādas sievietes - kas citai nepatiks, kādai atkal liksies ļoti derīgs!
14.12.2012 13:10 |

Reitings 2196
Reģ: 19.10.2012
Man arī nepatiktu. Ar vienu līdzīgu ir diezgan labs kontakts,bet man nepatīk tāds vīriešu tips,piedod. :D
Jā vēl nepieminēji dažas lietas, kas mūsdienu sievietei bieži ir ļoti nozīmīgi - materiālais stāvoklis un vai tu simpātisks esi :D
aaa jā, nevienai nepatīk, kad čalis sevi noniecina. Vismaz man besī, neesmu no cilvēkiem, kas ies un centīsies skaidrot, cik labs esi.
14.12.2012 14:19 |

Reitings 2728
Reģ: 29.01.2009
Tad es esmu forever alone sieviešu dzimtes variants! :D Man arī principā riebjas dzīšanās pēc modernajām tehnoloģijām (Sony viedtālruni darbs nopirka, tad nu lietoju, bet pati nepirktu), man ir tikai 3 tuvāki cilvēki ārpus ģimenes loka, kurus ar prieku satieku, priekšroku jau sen dodu mājas ballītēm un maksimāli izvairos no masu pasākumiem, festivāliem u.tml. kopošanās vietām.
Tikai ar sportu esmu uz "Jūs" - kamēr neapaugšu ar taukiem, sevi nepiespiedīšu izkustēties! :D

p.s. Bet man jau ir ilggadējs draugs, tātad nav tik traki - Tev arī ir cerība! :)
14.12.2012 14:29 |

Reitings 61
Reģ: 27.11.2012
Es gan nebūtu tik kategoriska, lai teiktu, ka NEVIENA meitene nepiekristu būt kopā ar tādu puisi. Burvība ir tajā, ka mēs esam dažādi, dzīve būtu vienmuļa un garlaicīga, ja visi indivīdi būtu vienlīdz "ideāli" skaisti, sportiski, inteliģenti, ar izcilām prasmēm un ar labu gaumi. Ir labi, ka cilvēkiem kritēriji ir dažādi un saprašana par skaisto atšķiras. Tas, ko Tu uzskati par saviem "trūkumiem", kādam var likties tieši odziņa. Ir jāmāk tikai pasniegt!

Vēl kāda nianse, ja Tu jūti, kāds "trūkums" Tev traucē dzīvot, tad kāpēc to nemēģini labot? Taču, ja ir labi kā ir, tad kur ir problēma?
Manuprāt, izskatās, ka Tu meklē meitenes nepareizā vietā un tēmē uz Tev nepiemērotajām. Ne jau visām meitenēm patīk ballēties katras brīvdienas un pievelk puiši ar jaunāko iphone un Hugo Boss uzvalkā tērptie, baigie pļāpas un asprāši. Apskaties sev apkārt, varbūt arī ieraudzīsi savu otro pusīti.
14.12.2012 14:40 |

Reitings 537
Reģ: 02.11.2012
Man ir 22 gadi, bet es nekad dziivee nebuutu kopaa ar sava vecuma puisi, tikai un vieniigi saakot no 30.
Manupraat tu neizklausies slikts puisis, bet...ja tev nav nekaadas intereses gandriz ne par ko, tad arii nenopelniisi naudu.
Un kaa jau mees visi zinaam sievieteem IR svariigs viriesha materiaalais staavoklis, kaa arii protams izskats. Auguma garums jau tev labs, bet man patiik veel garaaki, jo pati esmu gara.
Nedomaaju ka viirieshiem ljoti vajadzeetu koncentreeties uz tusinjiem, vajadzeetu driizaak domaat kaa nopelniit naudu.
14.12.2012 18:15 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits