Derības

Reitings 120
Reģ: 14.12.2012
Esiet sveicinātas visas (visi)! Ilgi domāju un tomēr nolēmu izveidot tādu topiku, tīri intereses pēc. Saderēju ar draugu, ka neviena meitene nepiekritu būt kopā ar tādu, kas atbilst vairākiem kritērijiem, kurus tūlīt nosaukšu. Tā kā forums ir anonīms un arī man zināmais lielākais sieviešu forums, tad gribēju uzzināt jūsu viedokļus, vairāk jau izklaides pēc. Varat izteikties, kā vien jums tīk (ja ir vēlme un laiks) un arī es atzīšos, ka sekojošs apraksts būs par mani. :D Tātad - vecums 21, augums 185 cm, sportiska miesasbūve. Kritēriji:

1. Patīk daudz un dažādi sporta veidi, pats daudz skrienu un trenējos ar dzelžiem.
2. Nepatīk un izvairos no visām ballītēm, tusiņiem utt. Attālus radiniekus cenšos apmeklēt pēc iespējas retāk.
3. Atsevišķās reizēs man nav ko teikt - jā, varu normāli sarunāties ar jebko un par jebko, taču ilgi sarunu (jēdzīgu) uzturēt neizdodas.
4. Esmu visai atpalicis no modernās dzīves, ar to es domāju, ka nesekoju jaunumiem ne politikā, ne kultūrā, ne tehnoloģijās (pat telefons ir 8 gadus vecs, aifons - kas tas tāds? :D )
5. Dodu priekšroku mieram un mierīgām pastaigām (skrējieniem) mežā vai jebkur citur pie dabas, no sabiedrības ārpus darba laika cenšos izolēties.
6. Nepieskaitu sevi pie personas, kura būtu apveltīta ar kaut kādu entuziasmu vai inovatīvām idejām. Principā dzīvoju šodienai (tas gan nenozīmē, ka par rītdienu man ir vienalga, bet nu ceru, ka domu sapratāt).

Nu, tas arī laikam īsumā būtu viss, negribas arī šeit pārāk gari izplūst. Rezumē - man liekas, ka šāds komplekts ir tipisks priekš forever alone, draugam citas domas. :D Topiks nav veidots kā kaut kāda čīkstēšana vai kas tamlīdzīgs, vienkārši izdomāju to uztaisīt, apmainīties ar viedokļiem (ja tādi būs, protams). :D
14.12.2012 01:15 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Turklāt mans priekšstats par izglītotu cilvēku neaprobežojas ar mācēšanu rakstīt. To uzskatu par pašsaprotamu. Izglītotam cilvēkam parasti ir gan politiskā nostāja, gan interese par kultūras norisēm, kā arī vēlme tajās piedalīties un diezgan jocīgi, ka puisim nav intereses par tehnoloģijām. Tāpat kā agrāk bija svarīgi, lai vīrietis mājā varētu salabot kaut ko (tas arī tagad ir svarīgi), man patiktu, ja vīrietis man palīdzētu, piemēram, jauna datora izvēlē.
14.12.2012 02:40 |

Reitings 424
Reģ: 29.06.2012
Aigar - ko Tu ikdienā dari, ar ko nodarbojies? (bez sportošanas un blogošanas)
14.12.2012 02:46 |

Reitings 120
Nu datoru pats esu sev pircis un komplektējis, bet kopumā es to domāju tā, ka nesekoju nekādām jaunākajām tendencēm, tur TV ar Blu-Ray vai visi tie Androīdie telefoni utt. Un ko tu domā, ko vīrietim vajadzētu spēt salabot? Man liekas mūsdienās tā jau ir ļoti liela ekstra, ja kāds māk daudz ko salabot.
14.12.2012 02:47 |

Reitings 120
Quest - Es strādāju visai garas dienas, kas aizņem diezgan lielu laika posmu nedēļā, bet ja Tu domāji par hobijiem vairāk, tad šķiet, ka neko vairāk īpaši nedaru. Nu filmas paskatos reizēm, bet tas nu tā :D Būtu vēl iegādājies mašīnu, tad drošvien, ka daļu laika paņemtu arī tā, ja nebūtu citu ko darīt labāku.
14.12.2012 02:50 |

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
nav ko darīt - izteikšos!
1. Patīk daudz un dažādi sporta veidi, pats daudz skrienu un trenējos ar dzelžiem.

Nop - nekad nav saistījuši sportisti, patīk mūziķi, mākslinieki.
2. Nepatīk un izvairos no visām ballītēm, tusiņiem utt. Attālus radiniekus cenšos apmeklēt pēc iespējas retāk.
arī nē, patīk ballītes, iziet sabiedrībā, besī mājās sēdētāji!
3. Atsevišķās reizēs man nav ko teikt - jā, varu normāli sarunāties ar jebko un par jebko, taču ilgi sarunu (jēdzīgu) uzturēt neizdodas.
ir ok :D tieši riebjas, ka daudz muld un izsaka 1 domu pusstundas laikā.
4. Esmu visai atpalicis no modernās dzīves, ar to es domāju, ka nesekoju jaunumiem ne politikā, ne kultūrā, ne tehnoloģijās (pat telefons ir 8 gadus vecs, aifons - kas tas tāds? )
no cik dziļiem laukiem esi? :D
5. Dodu priekšroku mieram un mierīgām pastaigām (skrējieniem) mežā vai jebkur citur pie dabas, no sabiedrības ārpus darba laika cenšos izolēties.
šad tad jau vajag, bet ne jau visu laiku!
6. Nepieskaitu sevi pie personas, kura būtu apveltīta ar kaut kādu entuziasmu vai inovatīvām idejām. Principā dzīvoju šodienai (tas gan nenozīmē, ka par rītdienu man ir vienalga, bet nu ceru, ka domu sapratāt).
man tas pats.
kopumā - gan jau esi normāls džeks.
14.12.2012 02:51 |

Reitings 6299
Tikai nepārprotiet, es galīgi negribu "nolikt" Aigaru. Var redzēt, ka cilvēkam ir savi uzskati par dzīvi, kas ir labi. Vienīgais, kas reāli traucē, ir pārāk zema pašapziņa. Vispār diezgan netipiski sportistam. Domāju, ka ar pieredzi attiecībās šī problēma zudīs un viss būs čikiniekā.
14.12.2012 02:51 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
nav taa liela ekstra, ja maak salabot kaut ko. ja viirietis nemaak naglu iedziit sienaa vai nezina, kaa apieties ar urbi, tad vinja bankas kontaa ir jaabuut vismaz paaris miljoniem, lai to defektu kompenseetu (pa ljoti lielu naudu vismaz atradiis kaadu tehnikji, kas to izdariis arii 3 naktii, ja vajadzees). tas ir tas pats, kas sieviete, kura nemaak uztaisiit elementaaru sviestmaizi ar teeju.
14.12.2012 02:54 |

Reitings 2552
aij nu nebūtu sportistys, bet gan kkas radošāks, meitenes liptu klāt kā mušas mušpapīram
14.12.2012 02:54 |

Reitings 2552
*sportists
neesmu skaidrā, jāiet gulēt! :D arlabunakti!
14.12.2012 02:55 |

Reitings 6299
Nu, Aigar, tad jau tu sevi galīgi nenovērtē. Strādīgs jau 21 gada vecumā, labā fiziskā formā, gan rokas, gan galva vietā. Izskatās, ka vienkārši uzprasies uz komplimentiem :D
Par to salabošanu biju domājusi tādas lietas kā naglas iesišanu, nedomāju, ka čalim jābūt gan elektriķim, gan santehniķim vienā personā :D diemžēl daudzi arī to nevar izdarīt (atzīšos, es arī nevaru. un datoru pārinstalēt arī nemāku. Tāpēc man par to visu jāmaksā, vai arī jāpalūdz kādam jaukam puisim)
14.12.2012 02:58 |

Reitings 120
Donata - ideju, šķiet, tu uzķēri. Bet ar to pašapziņu - tā vis gluži nav. Cik esmu lasījis literatūru par sportistiem, par pašiem izcilākajiem ar skaļākajiem sasniegumiem, tad daļa ir bijuši patiesi lieli vientuļnieki ārpus stadiona/arēnas. Arī man ir līdzīgi - kad esmu tajā visā iekšā, tad tur nav nekādas runas par zemu pašapziņu, esmu gatavs darīt visu un cīnīties līdz beigām. Bet, varbūt kļūdos, taču sports vai kāda cita sfēra un dzīve, attiecības, ir divas dažādas lietas. Ja es esmu pārliecināts, ka sakaušu savu pretinieku un uzvarēšu sacensībās, tas nenozīmē, ka atgriežoties mājās es būšu tikpat pārliecināts arī visā pārējā. Nu, vismaz man tā šķiet, ka tas nav īsti saistāms, vismaz ne visiem.
14.12.2012 02:59 |

Reitings 6299
krista, tieši manas domas.
14.12.2012 02:59 |

Reitings 6299
Vienkārši ir nācies saskarties ar sportistiem, kas ir baigie meitu ģēģeri, tāpēc likās jocīgi, ka esi tik nepārliecināts attiecībās ar meitenēm :)
14.12.2012 03:02 |

Reitings 120
Tas drīzāk ir tiem, kas ir komandu sportu pārstāvji :D Domāju, dažas zin par mūsu basketbolistu bēdīgi slavenajiem izgājieniem pāris gadus atpakaļ, kuru dēļ sapņu komanda tā arī īsti neparadīja savu varējumu :D Arī citur pasaulē tā ir ierasta lieta, ka pat tad, kad čaļiem ir viss, viņi lien pie citām, krāpj sievas. Vai nu nauda, vai kas cits samaitā, vienkārši sakot. Bet individuāļi jau daudz mazāk blandās apkārt, vai nu arī par viņiem mazāk raksta un runā.
14.12.2012 03:04 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Daļēji piekrītu kristai. Vīrietim IR jāmāk strādāt ar rokām mājās. ja neko nejēdz, tad tāds man nav vajadzīgs. :D Cilvēkam ir jābūt noderīgam, manuprāt. Pati arī tāda esmu, cik spēju.
14.12.2012 03:09 |

Reitings 6299
Es tevi saprotu, ka, ja 21 gada vecumā vēl nav bijusi nekāda pieredze ar meitenēm, tu sāc domāt, ka ar tevi kaut kas nav kārtībā. Varbūt arī kaut kas nav, ko nevar noteikt no šī foruma, bet varbūt esi vienkārši bijis pārāk aizņemts, nodarbojoties ar citām lietām. Es domāju, ka tev viss vēl ir priekšā :) uz kādu domubiedru ballīti gan kādreiz aizej, citādi kur tu to meiteni satiksi :D ja nu vienīgi internetā :D
14.12.2012 03:10 |

Reitings 120
Ā un Krista - es nedomāju, ka tas būtu šausmīgs mīnuss, ja meitene nemāk gatavot. Protams, sviestmaize jau ir par traku, bet kopumā, cik lasīts, ka daudziem tur vajag tādas un tādas pusdienas, tajos un tajos laikos, ja to nav, tad ir skandāls - man tās ir muļķības. Katrs pats taču ir spējīgs sev pagatavot ēst, galu galā tam nav jābūt tīrā atkarībā no cita cilvēka visu laiku.
14.12.2012 03:12 |

Reitings 120
Donata - kaut nu tā būtu. :D Bet nu grūti jau tas ir, neesu jau nu gluži izolēts no sabiedrības, darbs ir tieši saistīts ar daudziem cilvēkiem, arī runāt sanāk padaudz, bet nu kaut kā ir tā sajūta, ka neiet nekas uz priekšu. Un esmu no tā tipa cilvēkiem, kuram nepatīk citiem kaut ko uzspiest vai uzbāzties, lai gan saprotu, ka tādā veidā arī esmu un varu palikt, tur kur esmu.
14.12.2012 03:17 |

Reitings 6299
Aigars ar katru komentu arvien vairāk sāk izklausīties pēc ideālā vīrieša :D
14.12.2012 03:18 |

Reitings 6299
Nē, uzbāzties nevajag, bet, ja kāda meitene patīk, tad vismaz liec viņai to noprast :D
14.12.2012 03:19 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits