Sveiki daiļā dzimuma pārstāves!
Esmu ap 22 gadus vecs puisis no Rīgas, un uzsāku šo tēmu, jo interesē atbildes / komentāri, skatoties no Jūsu perspektīvas attiecībā uz jautājumu / situāciju, kas man te pamazām veidojas.
Pirms kāda mēneša ieskatījos vienā meitenē, kura strādā par pārdevēju - konsultantu vienā veikalā, Alfā. Toreiz nedaudz parunājām, tāds casual small - talk, viss forši - šķiet, ka simpātijas abpusējas. Pavisam nesen biju iegājis pie viņas vēlreiz, jo sanāca būt tajā rajonā, kaut ko nedaudz parunājos, kopējā attieksme pozitīva, taču šoreiz uz īsāku brīdi, jo veikals slēdzās ciet un nesanāca, ne paprasīt vārdu, ne pajautāt, vai nevēlas satikties ārpus darba laika - tātad pats nedaudz notizlojos.
Tagad pirms eju vēlreiz, uzzinu viņas vārdu un to, vai vēlas aiziet uz randiņu, rakstu šeit, lai dzirdētu Jūsu domas. Jautājums - no Jūsu pieredzes, kas ir lielākās kļūdas / labākie veidi, kā puiši ar Jums ir iepazinušies sabiedriskās vietās. Kam pievēršat uzmanību, kas ir lielākie "turn on" / "turn off" (sorry, ka angliski), to darot? Man pašam ir bijusi pieredze iepazīstoties šādā veidā, taču domāju, ka te, forumā, es varētu sasniegt lielāku auditoriju, un, varbūt, ka kaut kas no Jūsu teiktā arī varētu noderēt, tikt ņemts vērā.
Paldies!