Nosmējos līdz asarām.
Pašai dažas reizes ir gadījies.
Pagājušajā vasarā bijām atvaļinājumā Itālijā,pēc ballītes pludmalē ap 6 rītā devāmies uz viesnīcu,bet tur pagalmā bija plīsusi kkāda šļūtene un bija forša,augsta strūklaka pa visu ielu. Tika nolemts uzņemt bildes paejot zem viņas. Protams,visa slapja,eju viesnīcā,pirms tam novelkot augstpapēžu kurpes,lai netrokšņotu (maza viesnīca,mēs bijām kompānijā kādi 12 cilvēki,kas aizņēma 85% no viesnīcas istabām).
Manai istabas biedrenei vajadzēja jau gulēt un durvīm atstātām vaļā,uzeju augšā uz istabiņu-nē,ciet. Ļoti gribējās uz tualeti,tādēļ izlēmu ašāk skriet pa kāpnēm lejā pēc atslēgas un ar slapjām pēdām pakritu un uz dupša kādus 5 pakāpienus noslīdēju. Tas troksnis bija pamatīgs,nākamajā dienā visi teica,ka dzirdējusi un nevarējuši saprast,kas notiek.
Es protams,sāku riktīgi rēkt. No citas istabas iznāca viens draugs un prasīja vai viss ok,teicu,ka jā,jo arī jutos tik mazliet sasitusies. No rīta es knapi no gultas varēju piecelties,šausmīgs zilums un nobrāzumi bija uz muguras un vēl ilgi sāpēja. Tagad arī maza rēta palikusi.
Ir sanācis Spacedogā uz kāpnēm,ejot augšā,paklupt un nokrist uz ceļiem un uz rokām uzkrist,lai atbalstītos. Galvenais,ka biju skaidrā,jo šoferēju visus.
Valmieras Tintē stāvēju pie bāra,somiņā (kurai ir garā lence pārlikta pāri un biju uz priekšpusi pagriezusi) meklēju naudu un pilnīgi mistiski sasvēros un nolikos uz grīdas tā kā apsēžoties,tik taisnām kājām. Draudzenes stāvēja man priekšā,tuvāk pie bāra un pēc tam stāstīja no sava skatu punkta - runājam visas savā starpā,pēkšņi bams;viņas pagriežas pret mani,bet es reāli sēžu uz grīdas un rēcu. Līdz šim neviens nesaprot,kā man tas izdevās :D