Es domāju,ka notiekti ir jāzvana jebkurā gadījumā,jo katra cilvēka dzīvība ir svarīga! Ne mums ir lemt,ir pelnījis vai nav,manuprāt,jebkuram cilvēkam ieraugot guļam citu cilvēku obligāti ir jāzvana palīdzībai vai jāpalīdz citādā veidā,kas tur vēl ko domāt :o Ne mēs zinam,kāpēc viņš tur guļ,nekā. Ja arī ieraugi,ka tas ir bomzītis,tu nevari zināt,kāpēc viņš ir nabadzīgs,ne visiem stāsts ir vienāds. Un vispār jau skolā mācīja,ka vispimrs jānoskaidro,vai nepieciešama ātrā palīdzība,vai elpo un tā,bet nu to jau zina tikai tie,kas izgājuši tos kursus,bet nu eskad 1.reizi šogad ieraudzīju gulošu cilvēku,uzreiz saucu sievietei,kas gāja aiz muguras,lai sauc ātros,jo man nebija līdz telefona. Vienīgi es neapdomājos,vajag ātros vai nē,vnk saucu,jo redzēju,ka guļ. Mauprāt,labāk izsaukt,ja arī medicīniskā palīdzība nav nepieciešama,kaut vai vnk piedzēries,tu esi palīdzējis,izglābis no nosalšanas!! Man ar negribētos iet tur klāt un aiztikt bomzīti,bet taču palīdzību var izsaukt vai pateikt,lai cits izsauc,ja pats nevari!!!!!!!!!!