Vai jūs zvanāt ātrajai palīdzībai, ja redzat kādu bomzīti, guļot uz ielas šajā aukstumā? Vai arī pašas kaut kā rīkojaties (ejat klāt, lai pamodinātu, utt.)? Tieši bomzi, nevis normāla paskata cilvēku! Kāpēc jūs palīdzat vai nepalīdzat?
Ui, Kubiete, tiešām tici man, no Julenok komentāriem tieši var ļoti labi just, ka viņa zina kā ir strādāt ĀP, jo tas ir tā it kā mans brālis ar mani runātu, precīzi teksti - ironiski un skarbi. Tev laikam ir ilūzija, ka ārsti ir enģeļi, kuri gaida mirkli, kad apkopt kādu, kurš neizbēgami ir sācis pūt un smird, jo devis zvērstu. Nē, tā diemžēl nav viss.
Gribētu redzēt to studentu,kurš,stājoties MF, domā "o nu tik netīros bomžus varēšu vākt uz nebēdu"! Julenok jau minēja,ka tā ir daļa no darba,kas tiek izdarīta korekti un tā kā nepieciešams,taču nebūt neizraisa patiku. Un jebkuras profesijas pārstāvim tāda ir. Kubiete tu šoreiz tiešām ne pa tēmu brauc virsū!
Tiesa gan, šādās lietas nevajag atklāti teikt, vairums nesapratīs :) Tas jau skaidrs, ka mediķi apsmaida pacientus, bet nu publiski jau parasti pietēlo.
Protams, cilvēcīga nepatika pret šādiem pacientiem ir normāla. Bet tomēr, manuprāt, tas ir jāuztver par sava brīvprātīgi izvēlētā darba daļu, nevis publiski jāšausminās un detalizēti jāapspriež forumā.
Lancaster - zini kā, man šķiet, ka daudziem ārstiem nav laika pa forumiem dzīvot, bet nu draugu un radu pulkā, ja būsi bijusi kaitinoša vai citādi īpaša paciente - droši, ka apspriedīs. Cilvēciskais faktors.
Nu sākas vēl gramatikas apspriešana :))) Kubiete, es tev sirsnīgi ieteiktu paskatīties uz savu punktuāciju, pirms norādīt cietiem uz kļūdām. Nu un gramatika tev arī ļoti pieklībo.
Par to skarbumu: man tiešam žēl, ka es to tik skarbi aprakstīju°un es piekrītu, kā tā nedrīkstēja. Bet kas izdarīts - tas izdarīts. pie kam tas bija pilnīgi dvēseles kliedziens.
Mūsdienās galvenā problēma ar tiem bomzīšiem ir tāda, ka mums nav "vitrezvitelej" (nezinu, ka latviski ir).
Šeit ir vēl viens mūsu laika paradokss: visi sāka, ka grib dzirdēt patiesību - bet kad tu nes to patiesību, nevienam tā nepatīk.
es, nebūdama mediķis, tomēr pati nemēģināšu uzstādīt cilvēkiem diagnozi un jebkurā gadījumā saukšu ātro palīdzību, īpaši ziemā. arī bomzis-alkoholiķis kādreiz varēja būt ļoti labs cilvēks, kas ir radījis ļoti labus bērnus un glābis cilvēku dzīvības
Nebaidies, par parastiem cilvēkiem maz runā. It sevišķi es šaubos, ka tu sauksi ātros dēļ tulznas uz papēža un citu nieku - tu izklausies tiešam gudra.Tipiskus pacientus aizmirst jau pēc 20min.