Meredith
Es atkārtošos: es dalu cilvēkus nevis pēc sociāla statusa, bet pēc veselības statusa. Un ja bomzim ir vajadzīga palidzība es to sniedzu, aizvērot degunu un notīrot viņu, lai izdarītu visu nepieciešamo. Un ja cilvēkam nav vajadzīga palidzība - es viņam to pateikšu skaidri un gaiši, pat ja viņš guļ uz zīda palagiem, Gucci naktskreklā. Un es nepakautrēšos izlamāt pat sociāli nodrošināto cilvēku, ja viņs no manim prasīs kaut ko, ko es nevaru viņam dot (mums ir tādi kadri, kuri sēž uz noteiktām zālēm un uzskata, ka katra pienākums ir viņiem tas zāles dot, kaut gan tas nodara kaitējumu veselībai).
Kubiete
parastiem cilvēkiem ir rindas. Bet viss mainās, ja tu esi bomzis. Un tas, ko es uzrakstīju - tā ir patiesība. Ja netīci - vari pastaigāt uz apdegumu centru, vai aiziet pavoluntēt patversmē, parunāties ar tiem cilvēkiem. Pie kam labāk uz Apdegumu cwntru, jo patversmēs ir daudz normālu cilvēku. Tādi hroniskie bomži dzīvo vai nu kādās vasarnīcās Dārziņos, Bolderājā pa ziemu, vai nu kanalizācijās viņiem ir istabiņas aprīkotas.
Es tev sirsnīgi ieteiktu nestrīdēties par tēmām, kuras tu zin tikai no wikipēdijas un no "man viena tante pateica".
Un pirms sākāt kaut ko runāt par to, kā cits strāda - labāk paskatāties uz to, ka jūs pašas darāt savu darbu.